Sziasztok LÁnyok és Elthan!
Mindenkinek békességes szép reggelt és napot kívánok mára is. Remélem mindenki kipihente a karácsonyi készülődés fáradalmait és az első nap izgalmait.
Most jutottam hozzá hogy egy kicsit visszapótoljak a lemaradásokból.
Lilyke szuper édes ahogy énekel és játszik. Bekuckózva is milyen aranyos.
Milyen kedves baráti és családi kis képeket kaptunk, nagyon látszik az öröm és a harmónia! Köszönöm hogy ezt is láthattam.
Még nincs felállítva a fa, mert nem volt aki levegye a szekrény tetejéről. Ez van. Igéret! Garmadával.
Mindegy, nem bosszankodom. Samunak csak ma fogom odaadni a másik könyvet, amikor nem csak a kezébe nyomom, hanem olvasok is belőle, mielőtt az ebéd utáni pihenés jönne.
Ildikó, milyen aranyos az a kutyus, és a cicuska ... Hát nekem is vannak aranyos emlékeim cica ügyben is, de a sok kötözés között rengeteg kép elveszett. / sógornőm nem ment el az utolsó fordulóért, én meg későn vettem észre, mert azt mondta fenn van a padlásukon de ez nem volt igaz!/
én sem sütöttem most semmit, na jó egy túrós kevertet. Viszont kaptunk ajándékba süteményeket, így nem láttam értelmét a + sütésnek csak a falás kedvéért.
Viszont a múltkor megjöttek a kásák és a tea, így már ittam is a régiből, hogy most már itt a friss előbb azt fogyasztjuk el.
Nagyon aranyos volt az ázsiába szakadtam doki videója is , tényleg annyi hasznos tanáccsal látja el az embert.
Paggy, nagyon szép az a csésze, el is hiszem, hogy külön becsben tartod.
A szinházi előadás szerintem szuper lesz, élvezettel hallgattam a beszélgetést is!
József története meg Ruth és Eszter könyve mellett az egyik abszolút kedvencem!!!
Igaz, Mózesé is...
Bár Jézus születése és a feltámadás is szívem csücske!!
Paggy, Sámuel akkori képe szerintem is egy véletlen szuperkép!
Pedig ez a pszihológusnál készült Bp.i rendelőjében.
Fél évvel Zsolt elmenetele után!!
Mindig elgyönyörködöm a régi képein! sajnos most hogy még az epilepszia is belépett, komoly gondok vannak.
De most nem részletezem, nem akarok ünneprontó lenni.
Viszont aggódom hogy Elthan ennyire nem jön.....