Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy mit tudunk a 2. évadról ???

Szia nagyon imádtam ezt a filmet! Azt szeretném kérdezni, hogy a 2. évada mikorra várható? A válaszodat előre is köszönöm. 
reni1988 írta::-bd![]()
![]()
Szia nagyon imádtam ezt a filmet! Azt szeretném kérdezni, hogy a 2. évada mikorra várható? A válaszodat előre is köszönöm.

reni1988 írta:Köszönöm a válaszodat! Már el keztem nézni a Full hauset. És ezt is nagyon imádom. Ezer köszönet a forditások ért.![]()
![]()

Erzsike54 írta:Kedves Rita Köszönöm a Feliratokat !! Lehet majd jövök a filmért is ,ha nem baj ,csak a Megám rosszalkodik !!

Ugye oda akkor írtam még, amikor kb a 5 résznél járhattam, és akkor tényleg imádtam meg minden, de így hogy kerek egész a történet , számomra, egy hangyányit csalódás volt, mármint nem a színészek részéről, mert őket egytől-egyig imádtam, hanem a történet nem hozta meg számomra a kívánt érzelmeket.
Vagyis nem is, előtte volt egy jelenet, mikor együtt tanultak és az üvegasztalon elaludt erre Taliw cicát rajzolt neki, és ahogy fel kell, az ágyban ugrál- bugrál, sehogy se jó neki, erre Taliw segít neki aztán leesnek az ágyról. Nagyon jó volt, ott lettem először szerelmes belé. Na de, ugye bár több negatív része volt, mint jó.. Amit Tenten művelt azt én lehet,hogy nem tudtam volna már megbocsátani. Bár, az igaz szerelem mindent megbocsát, és Taliw már megérdemelte a végén a boldogságot, csak sok idő kellett, mire Tenten is végre rájött, hogy mit érez Taliw iránt, persze ehhez, az kellett,hogy megkérjék szíve hölgyének a kezét, de nem baj megérte. Tenten elég bunkó volt hozzá, amit nem is értek,hogy Taliw hogy hagyhatta. Én tuti,hogy egy jó nagy pofonnal díjaztam volna, és még hozzá én is megsértettem volna valamivel.. De hát Taliw nem én vagyok, szóval mindegy.
De annak örültem, hogy Taliw a vidámparkba ő is oda szúrt neki, amit ahogy láttam eléggé fájhatott neki.
Szerintem egy-egy padlóra küldés után, nem hiszem, hogy feltudtak volna szedni a padlóról, de Taliwnak ez mindig sikerült. Ezt imádtam benne, meg, hogy jószívű volt, kedves és könnyen megtudott bocsátani, az ilyen lányok aranyatérnek azért az biztos.
De így volt tökéletes.
Úgyhogy alig várom, hogy elkezdjem a FH-t
Csak foglalta a helyet, a főszereplők elől.
Szóval lehet sok dolgot kihagytam, amit akartam mondani, de sajnos ennyi jutott most az eszembe.

.

Rita írta:Köszönöm, Bazsa, hogy szóltál! Nelli megnézte, és nincs törölve, csak épp
megint undokoskodik a Videa. Mindig ezt csinálja! Sajnos túl gyakran.
A linket azonnal kiteszem az ismertetőhöz! Azt is köszönöm szépen!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég