Nem voltam gépközelbe így nem tudtam Neked válaszolni!

Külön köszönet hogy segíteni tudsz nekem a képfeltöltésbe! küldeni fogom a képet, de ha valamiért nem sikerül azt ide feltenned akkor Rád bízom a választást!

Még egyszer köszönöm!

Krausz Maria írta:Szia Rita... már meg is néztem és bele néztem a kövi részbe nem bírtam ki egyre furmányosabb lesz ...de annyit levettem H Saimait el bulik....
Kata58 írta:Khm....![]()
![]()
Ezek a jelenetek csúcs volt a köbön.
Gyönyörű volt a vacsora, tele meglepetésekkel. Samai is sajnos előkerült, látom jó nagy szarkeverő csaj lett belőle! Már most hányingerem van tőle. Micsoda kis kurva., jól megjátssza magát.így egy kicsit nehezemre esik ez a része, de majdcsak lebukik teljesen! S megtalálja majd a zsák a foltját.Spoiler: mutasd
A barátnő nagyon aranyos, ahogy próbál a kapcsolatban segíteni, mert látja ki van jó hatással rá!
Azért az a autósütődés egy kicsit meghökkentett. De aranyos volt a sofőr, ahogy segített, és nem futamodott el.
A párbeszédüket is bírtam.![]()
Megyek, irány a konyha, aztán pihengetünk.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 17-20.részek feliratát.
AmyRebecca írta:Kedves Rita!![]()
![]()
![]()
Nagy az öröm!!! köszönöm szépen! nagyon kedves volt Tőled!
További szép napot!
Krausz Maria írta:Szia Rita...nagyon tetszett ez a rész.....és a kövi rész is jó lesz mert persze nem bírtam ki és bele kukoltam...azt sajnálom H apucinak nem fog tetszeni a kapcsolat
AmyRebecca írta:Kedves Rita!![]()
![]()
![]()
Utolértem magam! most néztem meg a 20. részt! és már itt is a 21.nagyon szépen köszönöm!
Kata58 írta:Na megnézve, s még előre repetáztam is, mert muszáj volt látni ennek a gonosz balfácánnak a bukását!
Jót vigyorogtam, amikor a farkasmese újra előkerült, de milyen tanulságos volt a való életben!!
Nagyon tetszik a történetszál, nincs túltolva, szinte a realitás talaján mozog, mégis élvezetessé tették
mind a cselekménnyel, mind a szereplők helyzetével.
A nagyapa is fog még meglepetést okozni!
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 19,-20,-21.-részt .Csak loholok utánad ,mire utolérnélek már itt is van a következő rész . Mindent félre tettem és csak ezt a sorozatot nézem ,( ezt soha nem hittem volna )
Ne haragudj ,hogy megemlítem ezt a szomorú hírt ,de Csabamama2 nemrégen elhunyt ,te is ismerted . Nagyon sokat tanultam tőle a letöltésről a feliratokegyeztetéséről a videókkal .Nagyon szomorú vagyok ,nagyon nagyon hiányozni fog .
Ne haragudj ,hogy ezt megemlítettem !
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a 21.rész feliratát is.Hát ezek a férfiak,tényleg
ennyire naívak lennének ?Szerencsére a nők veszik a jeleket
![]()
A sógor is kimutatta a fogafehérjét,remélem sikerül elkapni még
időben.Most rághatjuk a körmünket.Különben én sem hiszem,hogy
Thor-fah apja megváltozott,mondani mindent lehet,de amikor
helyzet van a reakció többnyire a program szerint működik.
Ráadásul most beteg is ami érzékenyebbé is teszi és az unokának
is örül,hát ne legyen igazam.Érdekes,hogy a juhász és a farkas
meséjét ott is ismerik![]()
nildiko írta:Jó reggelt. Köszönöm szépen Rita, elkezdtem nézni. Az első részen vagyok túl.
Most még nem tudok semmit írni, látom a gonoszokat, akik talál megváltoznak, és a szeretetet. Ilyen erdei lakban szívesen laknék, persze, ha biztonságosnak tartanám.
Köszönöm az eddigieket.
Szép napot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég