Princess Hours (online is nézhető)

zsuzsianyu2

Re: Princess Hours (2017) (19/20)

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2017. június 30. 22:57

Kedves Rita ! Köszönöm a 18. és 19. rész feliratát ! a 18 részen jól felmérgeltem magam a 19. részen meg jól kisirtam magam ! Csak egyetlen megoldás van ha Nakhun minden gazságot elmond a boszorkány anyáról ..én úgy gondolom ! Kaning meg egy hiszékeny liba ! :)
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. június 30. 23:05

Kedves Rita!
Most értem haza.Gondoltam bekukkantok.Nagyon megörültem a 19. résznek.Nagyon szépen köszönöm.Holnap nem dolgozom,így most gyorsan megnézem még frissiben.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 1. 8:12

na még ilyet...hozni akartam egy kis előzetest, és mire bukkantam....az elősző sorozat befejező részét adta ki...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 8:46

Kedves Éva, Kata, Nagyi, Brigi, Heni, Novcsi, Edit, Unni,
Zsuzsi és Ica!

Remélem jól szórakoztatok az utolsó előtti részen! Voltak benne fájdalmas jelenetek,
mégis kezdenek nyugvópontra jutni az események. Az utolsó résznek nagyon jónak
kell lennie, hogy örülhessünk végre!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 1. 8:48

:D :littlehearth: :D :littlehearth: :D
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (18/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 8:59

cicus írta:A királyról semmit nem változott a véleményem és egyet értek ebben is veled.
Most bájolog a fiával,de csak magára gondol,hiszen észre sem veszi,most más
a szitu,mert Inn Kaningot szereti.Az pedig amit mond,hogy mi a király dolga,hát
nevetséges,mert szerintem csak a látszat számít,hogy mit mond a nép róla,de ez
akkora képmutatás,persze minden az itt,a film csak ráirányítja az ember figyelmét,
már ha látni akarja a valóságot és nem vakon követi a többit és akar megfelelni
másoknak.

Annyit nevetek magunkon! Szörnyellát már gondolatban megsemmisítettük, most a királyt
vettük kezelésbe. De megérdemli! Fajankó! Ja, ezt már írtam egyszer! Tökfilkó!
cicus írta:Ez a száműzetés is nevetséges...

Kicsit középkori, le kéne már porolni Bhutinban a törvénykönyvet!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Princess Hours (2017) (17/20)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 10:05

cicus írta:Teljesen megértem,mert én is nagyon szeretem azt az időszakot,de az erőszakot nem bírom nézni
én abból is értek,ha csak utalnak rá,mert az ember annyi szörnyűséget látott,hogy együtt tud érezni
és neki magának már eszébe sem jutni így bánni mással.Ez persze az én saját véleményem és nem
azt jelenti,hogy egy álomvilágban élek és nem látom hogyan él az emberiség ezen a gyönyörű bolygón.
Ezért én is bele fogok nézni több részbe,mert amikor fordítottad a Rookie-t eszembe volt,mennyit dolgozol
vele és próbáltam többször nekifutni,aztán feladtam.Azért a fórumra időnként mégis feljöttem olvasgatni
róla :)

Cicus! Amikor elkezdtem nézni a koreai sorozatokat (évekig csak koreait néztem, és fordítottam),
semmi mást nem voltam hajlandó megnézni, csak a romantikus vígjátékokat. Hallani sem akartam
olyanról, ami nem happy enddel végződik. Míg nem Song Hye Kyo miatt elkezdtem fordítani életem első
melodrámáját, a That Winter...-t, ami után már csakis melodrámákat akartam fordítani. Egyszerűen
olyan húrokat pendítettek meg a lelkemben, amit a romkomok nem értek el. Koreától sem voltam
hajlandó elszakadni, amíg egy véletlen(?) folytán meg nem tapasztaltam, hogy más ázsiai sorozatok,
filmek újra képesek olyan érzelmeket előhozni belőlem, amiket már rég nem éreztem a koreaiak nézése
közben. A fordításaimból látszik, hogy ez a kínaiakra igaz leginkább. Ezek a tapasztalások mind egy
irányba löktek. Arra ösztönöztek, hogy minél több műfajba kóstoljak bele, és minél több ázsiai ország
film és sorozat terméséből válogassak. Nálam ez nagyon-nagyon bejött! Nem untam bele a fordításba.
Minden egyes kísérlet, próbálkozás energiával tölt fel, izgatottan keresgélek, nagy kedvvel állok neki
a fordításnak és alig várom, hogy bemutathassam nektek a legújabb lurkómat. Kinyílt a világ előttem,
és én szabadon és boldogan bolyongok benne.

Például soha nem éreztem még olyat sírás közben, mint amit az indiai Ustad Hotelt nézésekor. Mintha
a könnyek egy csomó szemetet söpörtek volna ki belőlem. Megkönnyebbültem, jólesett, éreztem, hogy
meg/kitisztultam. Fantasztikus! Vagy az a végtelenül erős, olthatatlan vágy, ami hajtott a Himalájába,
vagy a Három Párhuzamos Folyóhoz, amikor a két dokumentum sorozatomat fordítottam. Állandóan
ott akartam lenni, azok közt az emberek közt, akikről szólt a sori. Sorolhatnám még, mi mindenből
maradtam volna ki, ha maradok a saját magam köré vont falak között.

A Rookie-ra visszatérve. Az első négy részt néztem meg belőle, amiből még nem derült ki, hogy hová
fogunk eljutni. Belevágtam, mert nagyon tetszett a "kémkedés", és háború ide, vértócsák oda, az
utolsó epizódig nem csillapodott az izgalmam. Számomra fantasztikus sorozat volt, amiben a háború
szinte meg sem érintett, csak a hírszerzőket láttam benne. Mellesleg most már van háborús sorozatom
is. Magamtól még jó ideig nem fordítottam volna ilyet. Most már látom, hogy butaság volt félni tőle.
Mostanában a horrorral szemezgetek. Ez is hiányzik még. Több is van letöltve, csak feláll a szőr a
hátamon, ha arra gondolok, hogy el kéne kezdeni megnézni őket.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 1. 10:48

Mivel több horrort láttam fiatalon, megesküdtem hogy többet soha...ez az egy ami minden körülmények között kihagyok az életemből..van helyette nem is egy, ami már majdnem a határt súrolja..
A Rooikere úgy tudok tekinteni, mint egy kissé fájdalmas folyamatra, ahogy a kémkedéssel megbízott emberek mindent megtesznek a hazájukért, hogy megmenthessék a hazájukat, népüket...ugyanakkor tanulságul szolgálna...ha nem lennének mindig olyan emberek, akik szemében nem vagyunk emberek.../lásd ISIS./ viszont bátorító, felemelő...hogy a legnehezebb időszakban is vannak emberi érzelmek, remény, hit, és ez már önmagában megéri megnézni ezt a sorozatot..legfeljebb egy két percet előretekerve, ha annyira nem lehet kibírni...bár mi sem úsztuk meg könnyek nélkül...mégis olyan felemelő érzés a kitartás, és az erő amivel rendelkeztek főhőseink.... :littlehearth: :littlehearth:
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2017. július 1. 12:22

Kedves Rita!

Nagyon szépen köszönöm a szépe képeket.Most kerültem olyan gép elé amelyen megtudtam csinálni.(Telóról még nem sikerül).( A választásomban közrejátszott a Princess Agents című kínai sorozat, igaz nem tudom kinai-e az avatart kép :) de az most nagyon megfogott). Kérlek, írj ha már valaki kiválasztotta. Nagyon szépen köszönöm a 19.rész feliratát.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. július 1. 13:03

csip gyönyörű lettél és én még nem láttam másnál... :D :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2017. július 1. 13:43

Köszönöm Kata!
:)
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. július 1. 15:30

Szia Rita

Nagyon köszönöm a 15-19. részek feliratát. :)
Elolvasva a sok hozzászólást, én már nem ismétlem meg,
mert hasonló az én véleményem is az egész királyi családról.
Kaningtól pedig majdnem megütött a guta. :-o
Már várom a befejező részt, remélem valami frenetikussal fejezik be.
:movingflower: :littlehearth: :movingflower: :littlehearth:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 15:31

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 18. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Nekem ebben a részben az anyakirályné (nagymama) tetszett amikor mondta a családnak, hogy most mint apa és unokaként gondolkodjanak.
Inn egyre jobban szimpatikus,és sokkal többet tesz a feleségéért mint eddig.
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Végre elment Minnie, de Szörnyella, és sajnos a két fiatal is annyit
ártott a kettejük kapcsolatának, hogy már alig van közük egymáshoz. Pedig csak
őszintén el kellett volna beszélgetniük egymással. Ez a hajó elúszott. Szerencsére,
a 19. részben már szívmelengető dolgok is történtek kettejükkel, de túl későn.
Itt Inn még szimpatikusabb. Jó látni!

Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 15:39

VidékiÉva írta:Köszi. Innem szedtem a 17. résztől részeket. Csak ez hardsubos. De majd lecserélem, ha műxik a megám. Illetve ott is a megával szedem, ott működik. Akkor ezen az oldalon és Bettién miért csak pörög? Kicsit elbambultam és megszokásból a megára kattintottam és elindult. Simán lejött. Mondja a férjem, hogy több pörgést várjak ki, de az sem jó. Amíg tegnap olvasgattam itt addig is csak pörgött a másik lapon. Talán másik verzió lehet?

Éva! Minden résznél csak a felső sorban lévő 360p-sek hardsubosak, a többi nem. Én is innen szedem
azokat a videókat, amit a megára feltöltök. Ehhez időzítik az indonézek a feliratukat. Ez az oldal is
indonéz.

Megjavítottam a linket a spoiler alatt is, és ide is kiteszem még egyszer:

Nem tudom, miért nem megy neked a letöltés. Nekem a megával nagyon ritkán van problémám, az
is megoldódik pár óra alatt.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 15:57

Kedves Gabi! Köszönöm szépen a gifeket! Végignézegetve őket még inkább látszik,
mennyire szomorú volt a 18. rész. Pedig az eleje jól indult. A Király megbocsátott
Kaningnak, és a régi idők emlékei hatására, még Innhez is egyre közelebb kerül.
Szörnyella nemcsak adott, kapott is pofont. A fia megsérült, és ezt csakis magának
köszönhette. A Királyné is kezd magára találni. Kiosztja Sz.-t, aki majd megpukkad
dühében. Aztán újra minden nagyon elromlik. Sz. rálép a gázra. Videó, gyújtogatás...
de a legbosszantóbb Kaning ostoba, agyatlan viselkedése. idegesítő volt nagyon.

Olyan jó, hogy a 19.-ben néhány dolgot már helyretettek, ránk fér egy kis nyugalom!

Az utolsó részből:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 16:07

VidékiÉva írta: Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy miért vállalták magukra a fiúk a balhét és tartották titokban a szülők afférját? Ezt még mindig nem értem.(((

Éva! Sosem fogom elfelejteni, hogy amikor először láttam a palota ékkövét a tévében,
azon csodálkoztam a legjobban, hogy az ártatlanok is, magukra vállalják a mások bűnét,
és büntetést kérnek maguknak. Az is bocsánatért esdekelt, aki semmit sem követett el.
Néha egymásra licitáltak, hogy ki a nagyobb bűnös. Szóval Ázsiában ennek nagy "divatja"
volt régen, és még ma sem múlt el teljesen a hatása, ezt jól lehet látni a modern sorikban.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 16:13

Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 18-19.részeket.
Nagylelkűen ide biggyeszthették volna a befejező részt,mert biztosan a végére tartogatnak minden megoldást. :ymdaydream:

Kedves Nagyi! Amikor kiderült, hogy nem az első, hanem a nulladik résszel kezdenek,
már akkor lehetett tudni, hogy elcsúsznak a részek, és a végére csak egy marad
magában. Én is azt hittem, hogy nem hagynak ki egy egész hetet az 19. és a 20. rész
között, és együtt adják le a kettőt, de mégsem így történt. Cserébe remélem, hogy
nagyon boldog befejezést kapunk!

Kép
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. július 1. 16:26

Kedves Rita !

Köszi a 19. rész fordítását.
A fiatalok végre egymásra találtak, Szörnyella gonoszkodik de szerencsére Inn már tudja merről fuj a szél.
Várom a végét.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 16:31

wsxwsx18 írta:Pont ebben a percben fejeztem be a 18. részét, mikor feljövök, látom már ott is a 19.rész is. *-* Máris folytatom. :littlehearth:
Köszönöm a 18-19. rész fordítását. A 18-ról nem fecsegek, hisz előttem jó páran elmondták azt amit én gondolok, így én akkor nem ismétlem őket. :D De a 19. részt vártam a legjobban, hisz mindenhol ebből a részből láttam, még ha nem is akartam észrevenni spoilereket, így már tűkön ülve vártam. :ymblushing: Szóval csak jöttem megköszöni, és már folytatom is. Most már nagyon a végén vagyunk.. :( Nem akarom, hogy vége legyen, mert az egyik kedvenc sorozatommá nőtte ki magát, amit nehéz lesz elengedni. :(

Kedves Brigi! Nagyon szívesen a feliratokat! Boldog vagyok, hogy te is ennyire
örülsz az újabb részeknek!

wsxwsx18 írta:Rita ne haragudj, ha esetleg tolakodó lennék már most, hisz tudom, hogy itt a nyár és lehet nem lesz időd fordítani, de azért ha mégis lenne, megkérdezhetném, hogy melyik sorozatot fogod ezután fordítani? :))

Nem vagy tolakodó, szívesen elmondom. Július 9-től augusztus 4-ig nem nagyon
fogok tudni fordítani, mert először az Angliában élő gyermekeim jönnek haza, majd
együtt megyünk vissza Angliába, és én csak 4-én jövök haza. Ez az időszak olyan
mozgalmas lesz, hogy kevés idő fog jutni a sorozatokra. De soha nem megyek el üres
kézzel itthonról, úgyhogy ha csak egy filmet is, de minden héten teszek ki valamit.

Már ma elkezdtem fordítani a szingapúri Mystic Whisper c. szellemes webdrámát.
30 percesek a videók, és csak 13 részből áll, szeretnék gyorsan haladni vele. Ez lesz
az egyik, amit akkorra szánok, ha nem leszek itthon. Egy film is biztos, a többit
még nem tudom. Ha hazajöttem, akkor kezdek bele a My Sunshine c. kínai soriba.
Ez az új szerelmem!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 16:47

Heni írta:Sziasztok!

Ezer köszönet Rita!!!! Nagyon gyors voltál :D :-BD

Hát igen a hercegnő naivitása engem is zavar. Ha szereti a herceget miért nem vele törődik. Még most nézem meg a 19-ket. Kíváncsi leszek a végére :)

Köszönöm Rita, hogy ilyen gyorsan fordítottad! Jó éjszakát! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Szia Heni! Neked is nagyon szívesen a feliratot! Ti is, és én is nagyon várjuk az újabb részek
megjelenését, ezért igyekszem a fordítással. Igaz, még sokkal gyorsabban menne, ha angol
feliratom lenne, nem indonéz, de már ott tartunk, hogy ezért is összetehetjük a kezünket.

A 19. részben már elmúlik Kaning kelekótyasága, és végre igazából is egymásra találnak Innel!

Nagy reményekkel várom az utolsó részt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 16:55

milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöma 19.részt annyira romantikus volt nagyon tetszet ez a rész :littlehearth:

Kedves Edit! Igen!! Nem tagadom azt remélem, hogy a 20. még romantikusabb lesz.
De előtte Szörnyellának buknia kell!

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 16:59

Kata58 írta:Rita! Köszönöm hogy a feliratoddal újranézhettem! Nagyon jó volt ez a rész, sok minden napvilágra került..és egyetértek előttem szólóval, hogy igazán kitehették voltan a 2o.at is már ezzel az erővel ,hogy legalább megnézhessük. Ha marad a séma, ugyanazzal fog záródni mint koreai, és ez így egyáltalán nincs ellenemre :D :D :D :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Már nagyon várom hogy ott tartsunk! Kellemes éjszakai pihenést! i-)
Itt erőteljesen lehűlt a levegő, és nagyon erős a szél...már kissé unom!/mármint szelet/

Szia Kata! Nagyon szívesen! Fura lesz, hogy csak egy rész jut a jövő hétre, de nem
tudunk mit csinálni!

Én is nagyon szeretném, ha méltó befejezése lenne ennek a nagyszerű sorozatnak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 17:26

wsxwsx18 írta:Most végeztem a 19. résszel, és sajnos, az egyik szemem nagyon sír, a másik szemem, kicsit megnyugodott és boldog.
Amikor Inn édesapja kijelentette, hogy arra jutott, hogy kaningot száműzi, biztos levágtam volna neki egy jó nagy mafflást, hogy térjen észhez. Úgy gondolom, egy apának az elsődleges dolgának az kellene, hogy legyen, hogy a fiáért és a fia boldogságáért kiálljon. Sajnos én közel sem ezt láttam. Értem én, hogy ő felel az országért, népért, de biztos meglehetett volna oldani, hisz Inn-nek mondta, hogy tanácsolni fogja, az felülbírálást. Mégsem ezt tette, és az én szívem összetört.

Szia Brigi! Átérzem a bánatodat, és a felindultságodat, de én tudok magyarázatot
adni arra, ami a Hercegnével történt.

Amíg nem került elő a videó, addig úgy lehetett tenni, mintha nem történt volna
nagy dolog, Kaning az apjával volt, akár hiszik, akár nem. Aztán a videó is kikerült,
és a Királyi családnak főhetett a feje, mit tegyen. Ha nyilvánosságra hozzák, hogy
a Hercegné Nakhunnal volt, még nagyobb lesz a botrány, így arra játszottak, hogy
még mindig nincs bizonyíték arra nézve, hogy Kaning házasságtörő lett volna, és
amíg nincs bizonyíték, addig kérhetnek kegyelmet is számára, ha elül a botrány.
Erre lett még egy botrány, amivel Innt gyanúsítják. Már pedig két botrány nem fér
meg egy palotában, ezért valamiben engedni kell, be kell fogni az emberek száját.
A királyi udvar tudja, hogy a házasságtörés a nagyobb bűn a nép szemében, és a
videón jól látható, hogy Kaningot valóban ölelgeti egy férfi, míg a gyújtogatást a
család saját belügyeként kezelheti, és Inn ellen még nincs perdöntő bizonyíték sem.
Szóval Kaning a gyenge pont, neki kell mennie.

Spoiler: mutasd
wsxwsx18 írta:Aztán végre, a részbe belecsempésztek egy kis boldogságot is az "elrabolással" és a feledhetetlen örömükkel. Azokat a perceket nézve, még úgy voltam, hogy édes istenem ez lesz a legjobb rész, amit mindig örömmel fogok megnézni évekkel később is, még úgyis, hogy az elején volt egy kis feszkó. Igen, hittem én, hogy legjobb rész lesz, a sorozatból. Inn végre önmaga lehetet, és nem az amit elvárnak tőle. Ez az Innt sokkal jobban kedvelem. Aztán amire már ezrek vártak, velem egyetembe, végre megtörtént. Inn és Kaning egymáséi lettek. Annyira aranyosak voltak. Itt elhittem, hogy nekik menni fog az, hogy bujdosnak. De sajnos megint csak tévedtem. :D A lánykérésnek hihetetlenül örültem, hisz végre Inn egy olyan lány kezét kérhette meg, akit ő akart párjának és nem a szülei, még hacsak ugyanaz a két személy is. Na aztán jött a sorozatnak szerintem a legszomorúbb jelenetei, ahol nem bírtam ki, hogy el ne hullajtsak én is könnycseppeket és ne törjek én is össze. Sajnos ez a sorozat kiváltotta belőlem, hogy per pillanat kicsit depresszióba essek és szomorú legyek. :( Ahogy elhurcolták egymástól őket, aztán ahogy összefutottak, kész végem volt.. tudtam, hogy nem fogom kibírni, hogy ne pityeregjek. :'( Folyton azt hajtogattam nem, nem és nem.. ez nem történhet most meg.. :-o Éppen csak boldogok, végre együtt lehetnek, még ha tiltott is.. De a sorozat készítői nem hallgattak rám. :D :( Sajnos nem tudom Kaning hová fog kerülni és mi fog vele történni, de félek, hogy nem lesz happy end, én pedig összetörök és nagyon dühös leszek! Remélem csalni fog a megérzésem, és nem lesz így.. NEM LEHET ÍGY VÉGE! :D Záró mondatként, egy valamit nem értek, még pedig azt, hogy Inn miért nem mond le? Most nem vagyok ebben a dologban jártas, de ha lemond, akkor nem mehetne oda ahová akar, illetve nem lehet azzal akivel akar?! Mert ahogy Innt láttam, szerintem neki most minden vágya az, hogy Kaninggal legyen, és kerüljön bármibe is. De lehet én gondolkodok rosszul, hisz neki ott a családja és lehet ezzel elárulná őket. Nem tudom, de ez így sehogy se jó, se nekik, se nekem, se a világnak, akik nézek! :'(

Brigi! Látom, hogy kiakadtál ezektől a jelenetektől. Ne légy depressziós! Csupa jó hírem van,
de abból csak egyet mondhatok el. A koreainak nem lett rossz a vége, a thainak sem lesz!
Ez 100%! A többi jó dolgot nem árulom el, legyen meglepetés! Remélem a thaiok is beleteszik!

wsxwsx18 írta:Köszönöm, hogy kisírhattam magam és végighallgattál. Picivel jobban érzem magam, hogy kiírhattam magamból.

Nagyon szívesen, Brigi! Egy virtuális barátnak, virtuális válla is van. Bármikor rendelkezésedre
áll!

Most már tényleg nagyon nagy HAPPY END-nek kell lennie!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. július 1. 17:47

kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 19. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Volt benne nagyon aranyos rész, amikor elszöktek és együtt lehettek egy picit, de majd erőszakkal szétválasztották őket azt már nem volt jó látni.Nekem a király gesztusa jól esett, de nem enyhítette a sok keménységet amit a fiával szemben mutatott. Szörnyella annyi kárt okozott, hogy nem győzik mások meginni a levét.
Köszönöm szépen még egyszer. Marcsi :)
Szép hétvégét kívánok mindenkinek.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. július 1. 17:50

Unni2011 írta:Rita, hálás köszönettel vittem az újabb két feliratot! ^:)^ Már hamarosan be is érlek. :) Nagyon aranyos kis sori, élvezem minden percét. A Gong-ot már igen régen láttam, ezért már nem zavaró a történet részleteinek a szempontjából.
Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

Szia Unni! De jó, hogy tudtál haladni a részekkel! Mire jön az utolsó rész, utol is érsz
majd bennünket!
Te örülsz, hogy nem pontosak az emlékeid a Goongról, én meg bosszankodom. Szerettem
volna, ha jobban össze tudom hasonlítani a kettőt. Nekem ez jó szórakozást jelent(ene).

Neked is kellemes hétvégét kívánok!

Kép

Vissza: “Thaiföld”