Kíváncsi vagyok a történésekre. 

.
Legalább olyan jól szórakoztam, mint a nagyi.
Inn majdnem későn, de végre felébredt.
Majdnem minden tökéletes, csak Szörnyelláék ne lennének. Minniet még mindig két oldalról fűtik, hogy harcoljon a szerelméért bármilyen eszközzel.
Ha egy kicsit fáj is,de megéri. (kinek? Szörnyellának biztos!)

Vittem a hiányzóim, köszönöm!
. Itt hétágra süt a nap, holnapra mond ide rossz időt.! Úgyhogy ma több helyre elmegyünk délelőtt. holnapra mond záport és zivatart, bár mostanában egyáltalán nem vált be az előrejelzés!
.Jól ki is van száradva minden.
...
.!

Fakírkánk hozza az -immár- szokásos formáját.
Megvárom a 15. részt és együtt nézem a kettőt. Addig pedig gyönyörködök Gabóci giffjeiben, amit nagyon szépen köszönök Neki.
Ez a sorozat bizonyosan állandó helyet szerzett magának a gépemen, sokszor fogom majd megnézni.

két percenként leszakadtam a wifiről, még úgy is hogy a Notepadra írtam meg először mindent. De jó,
köszi a 15. rész videóját, hétvégén lesz időm előre dolgozni.
Panna holnap délután ballag, utána családi vacsi.
Most még kirándulni vannak. 

Rita írta:Két nagyon gyors indonéz fordító van, akiknek szinte egyszerre szokott megjelenni
a Subscenen a felirata. Az egyiké már fenn van, és Ingf. is feltette az angol nyelvű
videót, ahogy ígérte, úgyhogy ki sem veszem a szatyorból a sulis cuccaimat, hanem
belekezdek a fordításba! Hurrá! Majd jövök!
Hurrá Rita!
Elképzeltelek, hogy már a buszon előkapod a tableted és belekezdesz a fordításba. Nálad lelkesebb és gyorsabb fordító nincs is! Szeretünk!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég