köszönöm az újabb részeket, megnéztem a befejező részt, hát ezt muszáj lesz Ától szettig végignézni! Mikor egy kicsit motiválni kell magamat, mindig remek megoldás nálam hogy belenézek a végébe, aminek az az eredménye, hogy hogyan jutottak idáig!
A mai nappal felkerült a "My Fellow Citizens!" utolsó két epizódja. Köszönöm szépen a támogatást, a hozzászólásokat és az érdeklődést minden egyes epizód iránt. Személy szerint nagyon élveztem ezt a sorozatot, mint néző és kezdő fordító is. Remélem a ti tetszéseteket is elnyerte. További kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!
Kedves Timonis! Gratulálok az első sorozatod befejezéséhez és köszönöm szépen minden rész feliratát. További sok sikert és kitartást kívánok, hogy még sok sorozat fordításával örvendeztess meg minket. Üdv: Eugenia
De jó hogy visszanéztem! Köszönöm és egyben gratulálni is szeretnék a sorozat fordításának befejezéséhez! Kellemes pihenést és jó szórakozást erre a nyárra!
Köszönöm a fordítást, és az online lehetőséget. Szomorú apropója a sorozatnak a Szöuli polgármester halála. Még ilyen "vidámabb" köntösben burkoltan is rémisztőnek találtam azt a mérhetetlen korrupciót, amit a sorozatokon keresztül láthatunk. SHIWON-t szerettem ebben a karakterben, DE a feleségét alakító színésznő nem lett a szívem csücske.