Kata58 írta:Egyre izgalmasabb lesz a történet! A vállon az a minta lehet, hogy a szív felett van az a valami, amitől vannak az álmok, és átalakulások? Hát kezdek aggódni...![]()
![]()
![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 4-5.részek feliratát.
csip írta:Köszönöm szépen!
leo-leo írta:Köszönöm az 5.-6. részek feliratait!
Kata58 írta:Szép reggelt mindenkinek! Vittem is 3. ként a feliratot, izgatottan várom a fejleményeket. Most nem rohantam előre, csak a youtubon néztem meg a befejező részt, akkora miért van bennem ....![]()
![]()
![]()
Egyre szerethetőbbek lesznek, megismerik egymást, és az az óvó szeretetteljes odafigyelés!?!
Nem is kinzom magam tovább megyek nézni, mert addig is még sok víz lefolyik a Dunán mire mindenre fény derül!![]()
![]()
Köszönöm szépen! Délutántól már hétvége!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:Izgalmas volt nagyon! Igencsak kijut a próbákból! meg sem álltam a következő rész feléig![]()
![]()
Azért a tesóka igencsak késve érkezik, éppen csak az utolsó pillanatban. Má felmerült bennem hogy szerelmes a húgába!
Kata58 írta:szép estét mindenkinek, nagyon szép volt ez a rész, s igazából már most nagyon szereti a feleségét, és viszont, de még mindig nem vallják be egymásnak teljesen, de kiállnak egymásért mással szemben!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
csip írta:Köszönöm szépen a 9.rész felirarát!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég