Wu Xing írta:Hát nem lenyűgöző a Liaoning sebessége?
De aki ismer azt tudja, hogy ez, nem az én sebességem.
Az én sebességemhez a Shandong kell
és egy madár:
Hogy ez mit is jelent pontosan? Szerintem hétvégén kiderül.
Wu Xing
Melyik hétvégén?!

Wu Xing írta:Hát nem lenyűgöző a Liaoning sebessége?
De aki ismer azt tudja, hogy ez, nem az én sebességem.
Az én sebességemhez a Shandong kell
és egy madár:
Hogy ez mit is jelent pontosan? Szerintem hétvégén kiderül.
Wu Xing

és persze túlzások (mint a fejszés ember,
aki féltette a hátában álló fejszéjét, vagy a vetkőző jakuzás
), no meg a két vezető orvos vetélkedése, ahogy Kim mester megvilágosította Park főnököt,
hogy a műtétre bemenjen és a végén - hogy az hallja, jól meg is dicsérte a rokonok előtt, hogy azok hálával vegyék Park dr-t közbe . amire a kinevezett doki egyáltalán nem számított, de jól eshetett neki s remélhetőleg kicsit megvilágosult.
Tetszett Kim mester harciassága,
hogy végre kedvére küzdhet és jók voltak a tapasztalatból szerzett megjegyzései.
Igazat szólt
és elgondolkoztatott bennünket, nézőket is. Tetszik a fordításod, nagyon szakszerű vagy, látszik, hogy belemélyedtél az orvosi zsargonba és gondolom sokat szótározol
orvosi kifejezéseket is. Le a kalappal előtted!

onna írta:...
Nagyon megörültem az újabb két rész feliratának. Hát bizony én nem osztom be, mint a csokitortát, hanem mint egy haspók falni kezdem: nekiesek és nézem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
... Elárulom, hogy mikor a lányommal néztük a 6. részt, úgy a vége felé megállapodtuk, hogy a következő epizódba csak belekukkantunk. Bele is kukkantottunk ... a végéig
... ennyit a csokitortás önuralomról

Már nagyon szeretnék felülni arra az érzelmi hullámvasútra, amit ígértél kedves Wu Xing.
A sorozat eddig is olyan volt, mintha hullámvasúton ülnék vagy azon a vidámparki játékon, ami a Fujinál van és ami 180 kilométeres sebességgel lövi ki magát és az egész út 20-30 másodpercig tart, hogy az ember még el sem tudja ijedtében üvölteni magát, már meg is érkezett a célhoz
A kórházi incidenseket nézve persze nem kiabáltam, műtétnél - hasfelvágásnál szende szemeltakarás és a vicces jeleneteknél - lásd baltás ember - röhögés kényszerből, mert annyira vicces, hogy az igaz sem lehet.
Vagy beadja a derekát és belátja, hogy Kim mesternek nagyobb igaza van, vagy meglép és visszamegy a sleppjével oda, ahonnan jött és feladja a luxus golfos-kaszinós kórházi álmodozását.

.
.

.Nagyon jól áll neki ez a szerep is. Vajon a gengszterek békén hagyják e majd őt?

Még félórával a vége előtt sem biztos semmi.
mert a felirat 1157 sor, amit fordítanom kell.

beteljesülése, a jók győzedelmének megünneplése terén.
és edzem a kezem a szemeltakarásokhoz.
Olyan könnyen kezelik a szikét a színészek, hogy akár a valóságban is műthetnének. Persze, jobb, ha nem - még álmukban sem, mert készülniük kell a következő szerepre. 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég