eleva írta:Köszönöm a filmajánlást és a fordítást
eleva
ququcs írta:Szia Rita, végre gépnél. Telcsin olvastam, hogy letölthető ez a film...ahogy hazaértem már lent is van. Köszönöm szépen a fordítást és a linkeket!!![]()
![]()
Mojzsita írta:Köszönöm a fordításodat!!
erkad95 írta:Kedves Rita!
Köszönöm a filmet és a feliratot!
Gabóci5 írta:Szia Rita! Nagyon köszönöm a filmet és a fordítást.Végig nagyon közel éreztem a szívemhez az egyszerűségét, a szépségét. Azt hiszem aki egyszer érezte a föld illatát, a szelet és a napot, nem felejti el. Gyerekkoromból jönnek elő ezek az emlékek. Az mindig lenyűgöz, hogy milyen egyszerűen, gyorsan készítenek el egy-egy ételt, felhasználva szinte mindent amit a természet ád.
Kata58 írta:Ez egy csodaszép életigenlő film volt. Nagyon tetszett, ahogy Gabóci írta, aki egyszer dolgozott földdel, vagy olyan környezetben élt, az nem felejti el ennek a szépségét, ahogy a természet maga gondoskodik az emberről, csak meg kell becsülni, és vigyázni rá! Aki figyelmesen nézi, az is észrevehette, az egyszerűsége mellett ezt a szívmelengető helyzeteket, még annak ellenére is, hogy bizony a falusi életnek is megvan a maga nehézsége, időnként keménysége. Tetszett ahogy az anya mennyire talpraesettre nevelte a lányát, hiszen valóban, a városból mindig vissza lehet menni a vidéki környezetbe, de fordítva már sokkal nehezebb.
biztos hogy még meg fogom nézni mert a maga egyszerűségével, tisztaságával szinte elvarázsolt. Köszönöm hogy láthattam. Bár le van töltve, most mégis onlinen néztem meg. Köszönöm a feltöltést is Nellinek! Jó éjszakát mindenkinek!![]()
cicus írta:Szia Rita!
Aranyos kis film volt és a srác meg is fogalmazta,miért
jó közel élni a természethez,mert nincs hazugság és csalás,
igaz a munka fárasztó de nincs annyi idegeskedés.Hát azt
hiszem erre mindnyájunknak lenne mesélnivalója a saját
életéből.Eszembe jutott,hogy nekünk is volt egy hatalmas
szelídgesztenye fánk amikor zalában éltünk és nagyon
élveztük a gesztenye szüretet,jöttek a barátaink családostól
és ugyanúgy tapostuk ki a szúrós burkából,mint a filmben a
lány.Utána parázson sütöttünk és mustot ittunk hozzá.
Egész télen volt gesztenyepüré lefagyasztva.Finom lehet
a befőtt is amit Koreában készítenek belőle.
Azért az alkohol és lerészegedés itt sem maradhatott el![]()
Jó éjszakát Mindenkinek![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a film a fordítását.Nálunk hol dörög,hol esik,hol fúj.A legjobb ilyenkor egy ilyen filmet nézni.További szép napot kívánok.
Darinka írta:Köszönöm szépen.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég