eleva írta:Köszönöm szépen
Szívesen!

eleva írta:Köszönöm szépen

mikaz írta:Köszönöm Rita mindkét kisfilmet! Kellemes percek voltak. Az amerikai vicces, és aranyos. Itt a kő-papír-olló játék volt tanulságos.
További kellemes szüneti időszakot. Még van egy kevés.

szilagyongyi írta:Köszönöm szépen a filmet Ritám! Park Shin Hye nekem is kedvencem, szívesen nézem a munkáit. Szerintem az egyik legszebb, legkarakteresebb koreai színésznő. Szép napot kívánok!![]()
![]()

Magdimama írta:Kedves Rita!
Nekem is nagyon tettszett az "Egy tökéletes nap "Mivel Te leírtad a Kő,papír,ollóval kapcsolatos tudnivalókat jól szórakoztam. Nagyon tettszett Yoon Kye-Sang játéka.Lehet,ha én lettem volna /na persze!/ a vakrandi leányzók helyében nem igazán kedveltem volna a hirtelen jópofizó özönt.Kevesebb több lett volna,vagy némi fokozatosság.Helyes ez a fiú.Nincs bajom a nézésével sőt a mosolyát látva újra én is mosolygok,amikor azt mondja,"Tud másképp sétálni?"Szerettem azt is,hogy a szereplők gondolatai megjelentek a szövegben.Így tudott ez a rövidke film kerek egész lenni.Üdv. Nagyi

Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm a filmet, olyan jó kis üdítő volt.

Paggy írta:Kedves Rita!Köszönöm szépen film fordítását.Megnéztem,jó volt!Üdv:Paggy

Darinka írta:Nagyon szépen köszönöm.

Az örök gyermeklelkű
de látom a faj számos tagjának okoz e tevékenység örömteli pillanatokat 

Rita írta:novcsi6 írta:Szia! NAgyon szépen köszönöm e rövidke filmeske feliratát.![]()
Úgy örülök, ho9gy a te feliratoddal is élvezhetem;)![]()
Szia! Neked is nagyon szívesen a filmet!
Csak nem azt mondod, hogy volt már magyar felirata? Tűvé tettem mindent, de én nem találtam,
ezért is örültem nagyon, hogy enyém lehet Park Shin Hye egyik filmje.
Lehet, hogy tévedek, nem ez lenne az első eset.

Ir-csi írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a filmecskét![]()
Ari volt. Kicsit furi az ilyen típusú férfi, de van ilyen is![]()
Nem is tudom milyennek nevezzemAz örök gyermeklelkű
![]()
![]()
A fenti macskás gifed teljesen rabul ejtett.. Azt hittem csak az én egyik macskám reszortja az "úgyis mindent ledobálok", hátha vmelyik végre nagyobbat puffan c. játékde látom a faj számos tagjának okoz e tevékenység örömteli pillanatokat
a papagájosért
persze habfürdő nélkül

bori írta:Rita!
Amolyan vasárnapi matinéként megnéztem ezt a rövidfilmet.... nagyon tetszett! Köszönet érte.....
Kis filozófia néhány percben - remekül értik a módját.
Yoon Kye Sang-ot-t én a Road namber one-ban láttam először, ott igazán felejthetetlen alakítást nyújtott - nem mellesleg nagyon csinos katona volt

Rita írta:Azt azért el kell ismernem, hogy azt én is nagy érdeklődéssel olvastam, amikor a pszichológiájáról írtak, és
engem is nagyon meglepett, hogy ennyire komolyan, tudományos szinten foglalkoznak vele. Valóban sokkal
több játéknál. Örülök, hogy legalább egy rövidfilmnyi kapcsolatom lett vele.
Rita írta:Amikor Park Soo Jinnek utánanéztem, akkor a felsorolt filmjei és sorozatai közül csak a Boys Over Flowers
volt az, amiben elvileg láthattam (ezt sem láttam végig, számomra szörnyű sorozat volt), mert a többihez
nem volt szerencsém. Láttam, hogy szerepelt a Flowerboy Next Door-ban is, de azt a sorit sem láttam.
Park Shin Hye miatt gondolkodtam annak idején a fordításán, de épp két sorit vittem egyszerre, és nem
akartam még egy harmadikat is bevállalni, így lemaradtam róla.
Kati424 írta:Az is milyen érdekes, hogy többféleképpen is mutathatják az ollót. Nálunk ugye a kinyújtott mutató- és középsőujj az ismert formája, elsőre nagyon furcsa volt számomra, amikor egy koreai műsorban hüvelykujj és mutatóujj formában láttam.
Kati424 írta:Eszembe sem jutott, hogy Park Soo Jin a Boys Over Flowersben is játszott, azt nem láttam, így a boys és a flower szavakról nekem a másik sorozat ugrott be...

AnnaJelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég