De jó, hogy bekukkantottam hozzád és letölthettem a feliratot meg a videót. Szuper vagy! Szeretem az ilyen témájú sorozatokat jó szereplőkkel, könnyedén, de szórakoztatva bekukkantani a kulisszák mögé.

Koszonom szeen Milli.mili56 írta:boszorkany írta:mili56 írta:
Kedves Boszorkány!
Örülök, hogy szakmabeli vagy, mármint nem boszorkányként, hanem föltételezem: kozmetikusként. Mit szólsz? Mennyire szakszerű, amit művelnek a sminkesek? Nem neveted ki őket úgy, mint az orvosok az orvosi témájú filmeket?![]()
Kedves Milli!![]()
Koszonom a soraidat,igen szakmabeli vagyok(voltam).szerintem nagyon jol sikerult a forgatokonyv irojanak a tema megkozelitese.
Valoszinuuleg ismerheti ezt a vilagot vagy alaposan utana jart.Magamra ismertem a Cha igazgato figurajaban,marmint abban,hogy ugyanigy tekintettem minden no arcara(szakmai artalom),hogy jo-e a sminkje,illik-e az egyenisegehez vagy sem,milyen a börtipusa stb.
Termeszetesen ,legalabbis a magyar kozmetika nemcsak sminkbol all,de a kedvencem a sminkeles volt.Nagyon izgalmas,amikor elkeszul az adott smink es "passzol" az illeto egyenisegehez.Szerintem nagyon jol csinaljak a sminkesek,nem talaltam benne kivetnivalot.
Kedves Boszorkány!
Nagyon örülök, köszönöm, hogy egy szakmabeli elismerően szól a film ezen részéről. További jó szórakozást a filmhez.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég