Köszönöm a mostani részt is.
Nemsokára itt a péntek 
.

Kata58 írta:ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten![]()
![]()
![]()
.
Én még az ikrek nevét sem tudtam megjegyezni, csak hogy nappalos, meg éjszakás 
f.ági írta:Kata58 írta:ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten![]()
![]()
![]()
.
Kata, akkor Te azért előrébb vagy.Én még az ikrek nevét sem tudtam megjegyezni, csak hogy nappalos, meg éjszakás

Mivel nekem is a kedvencem ő, aki neked...
Én azt hittem, most is azért van gondom a nevekkel, mert,hogy nem igazán nézek kínai sorikat. De, ezek szerint nem az a gond! 

Nagyon hálás vagyok!!
- kérésem lenne, hogy fonetikusan oda tudnád-e írni a szereplők neveit a leíráshoz, mert számomra szinte egyformának tűnnek a nevek leírva...

Nagyon köszönöm a segítséget!!
De igyekszem behozni a csapatot! Remélem
m lesz!
..és jóéjt- illetve szép reggelt, napot, estét, ahogy ideértek! 

Könnyen kapok frászt...

bocsi süki, de mivel még nem láttam azt a részt, a reakciódon nem csodálkozom, csak megnevettettél...
.Szóval igen...ha nem így lenne akkor nem is néznénk azt hiszem.

f.ági írta:Kata58 írta:ha ez vigasztal, én sem vagyok jobb helyzetben.! Mire valakiét megjegyzem már túl is vagyunk történeten![]()
![]()
![]()
.
Kata, akkor Te azért előrébb vagy.Én még az ikrek nevét sem tudtam megjegyezni, csak hogy nappalos, meg éjszakás

Sajnáltam szegény fiút, de a nővért is. De micsoda orra van, hogy megismerte a kábítószer illatát a teában! Csúcs...
. De hogy még ő is túszt ejtett..az állam esett le de nem csodálkozom rajta..rettenetesen el van keseredve. Ikreink is lebuktak, még ha nem is lett most még következménye, de a lakásbehatoláson nevetnem kellett...mikor rájöttem hogy hova...meg melegem lett egyszerre, de jó hogy éppen nem volt otthon...de a telefonon meg végignézte
és utána a fejmosás, hogy használhattál volna kártyát is...
. Nagyon bírom Zhou kapitányt...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég