Easy Fortune, Happy Life (online is nézhető)

gyomar

Re: Easy Fortune, Happy Life (11/17)

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. június 25. 14:05

Szia Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 10-11. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Rita! Nagyon figyelmes vagy, hogy mindent még nap és holdállást is figyelembe veszel. :-bd
Most csak letöltöttem és holnap nézem , mert indulok dolgozni, mert kezdődik a Múzeumok éjszakája a munkahelyemen és így éjjel érek haza.
Szép délutánt kívánok mindenkinek. :-h
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 14:55

Kedves Kata, Nagyi, Gabi, Edit, Unni, Marcsi, Emma, Ildikó,
Brigi és Marcsi (gyomar)!

Hiába akarok én a hétfőre visszatenni, amikor mégis csak kiteszem a feliratokat, ha
alkalom adódik rá. Ha nem adódik, akkor keresek.

Nagyon szívesen a heti kettest! Már csak három hét! Szerencsére pont befejezem mielőtt
Angliába mennék.

Jó szórakozást kívánok!

Nagyapa megtudja, hogy Da Fengnek és Zhen Zhennek viszonya van/volt egymással, és
már azt is tudja, hogy ZZ Yang Yanggal jár. Kegyetlen tervet eszel ki, melynek során....

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 15:04

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket.Biztosan meg fogom nézni.Engem a foci sem szögez a TV elé.Azokat a meccseket most mégis nézem amiben mi magyarok játszunk.A többi meccsnek pedig az eredményét és a VB alakulását figyelem.Legközelebb vasárnap este kell szorítanom. :ymapplause: :-bd :-h Üdvözlettel,Nagyi :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Kedves Nagyi! Mióta nem nézek tévét, én sem nézek focit (sem), pedig valamikor
az EB és a VB meccsei közül sokat megnéztem. Tudom, hogy van olyan, akit még
mindig érdekel, ezért gondoltam, hogy ezen ne múljon. Kiteszem, és mindenki be
tudja magának osztani rá az időt. A legutóbbi magyar meccset is úgy "néztem",
hogy fordítottam, de a fél szememmel az Index tudósítását olvastam.

Nagyon szívesen a feliratokat!!

A nénike és Pi Dan megtudják, hogy Zhen Zhen Yang Yanggal jár.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 15:08

Gabóci5 írta:Köszönöm az újabb részeket. Nagy elfoglaltságomban nem vettem észre, hogy már ma kitetted. :)) :)) :)) :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-bd :-bd :-bd

Nagyon szívesen, Gabi! Remélem, hogy tetszeni fognak az új részek!

Remélem Pi Dan hisztijével nem kell látnom többé, ahogy epekedik ZZ után:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 15:16

milomartin írta:Kedves Rita!Alig hiszek a szememnek el se tudom mondani hogy mennyire örültem mikor megláttam az ujjabb két részt NAGYON NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!Ha be lesz fejezve ujra nezem az egészet :-bd :-bd :x :x

Kedves Edit! Nagyon örülök, hogy ekkora örömet okoztam a hirtelen felindulásból
elkövetett felirat kitételemmel! Hat rész maradt hátra. Pontosan három hét múlva
teszem ki az utolsó kettőt.

Nagyon szívesen! Jó szórakozást kívánok!

Kedvencem Bao újra előkerült. Az új fiú sebesüléseiből ítélve, Bao nem bocsátotta
meg neki, hogy nem tudta teljesíteni a küldetését:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Easy Fortune, Happy Life (7/17)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 15:56

Unni2011 írta:Rita, Kriszti, hálásan köszönöm a két utóbbi feliratot! ^:)^ :ymapplause: Nagyon jó ötlet, hogy előbb kitetted. :movingflower:
Rita, a két kipirosított mondatod miatt már nagyon kíváncsian vártam ezeket a részeket. ;;) Vajon mit találhatott ki az öreg?

Kedves Unni! Én is várom, hogy mit fogtok hozzá szólni. Azért ez az ötlet nem csak kegyetlen,
hanem nagyon veszélyes is. Csak egy ilyen érzéketlen ember találhatta ki. A nagyapa továbbra
sem lesz a kedvencem.

A két ötleted közül a másikra még nem derült eddig fény. De a sablon szerint, és az igazság
szerint is ki kell derülnie.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Ez a Feng Feng is nagy frász!

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 25. 15:56

Ismét köszönöm az új részeket! meg is néztem...és csak kapkodtam a fejem, az események és a furfang ilyetén kivitelezésén..tuti ilyen nekem sem jutott volna eszembe...Eszem ezt a nagypapát... :)) ..erre mondják hogy a cél szentesíti az eszközt...hááááááááááááááááááát...
viszont két dolog még nagyon feltünt..ahhoz képest ZZ zürje amit okozni fog kismiska...inkább az ügyvéd úrtól kezdek kicsit tartani..de majd meglátjuk.Amikor mondta a nagyapa, hogy ott a recept...ott a szeme villanása és állása valahogy nagyon unszimpi lett de inkább ne legyen igazam... [-x
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 16:10

mato írta:Kedves Rita!

Köszönöm az újabb feliratokat! Gyűjtögetni akartam és majd utána megnézni a sorozatot, de nem tudtam megállni, hogy ne kezdjek bele. Ez is egy nagyon szerethető, kedvenc lett! Biztos, hogy többször nézős lesz számomra, ami nem ritka az általad fordítottak közül. Most két hétig szünet lesz a sorozatnézésben, mert nálam lesz a két kis ördögfióka unokám, jönnek a "mama-oviba", de utána újra jövök! Addig is kellemes nyári időtöltést, sok pihenést Neked!
Marcsi

Kedves Marcsi! Aranyos vagy! Jó volt olvasni, hogy "ellenállhatatlannak" lett az Easy Fortune!
És a minősítések! "Szerethető", "kedvenc", többször nézős"... mintha hájjal kenegetnének!

Természetesen az uncsiktól semmi nem lehet fontosabb! Ahogy Fu An is mondja, kellenek a
közös emlékek, élmények (jól becsempésztem a sorit).

Neked is kellemes nyarat kívánok!

Da Feng az új őrangyala Fu Annek:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 16:12

Emma11 írta:A 10. és a 11. feliratot is köszönöm!!! :) :) :)

Nagyon szívesen!

:-h :flower1: :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 16:24

nildiko írta:Kedves Rita! Micsoda meglepi?!!
Nagyon köszönöm. @};- %%- :flower1: :littlehearth:

Szép napot Neked és Nekünk.
Nálunk Zalában nagyon meleg van.

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen az újabb feliratokat!

Nálunk fújdogál a szellő, árnyékban 35 fok van most. Naked is kellemes hétvégét kívánok!

Ildikó, ha van kedved, szeretettel várlak a "Van képem hozzá" topikba! Nagyon szép fotókat
tudsz készíteni, szívesen látjuk, ha épp lefotózol valami olyat, amit szíved szerint megosztanál
másokkal.

Da Feng kezet kér:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 16:32

nb76 írta:Szia Rita, nagyon köszönöm a 10-11. rész fordítását is. Az előzőeket nem sikerült még megnézni, most jön egy mini-maraton, ebben a hőségben pont jó is lesz a hűvös szobában. :)
Jó pihenést a hétvégére :flower1:

Szia Brigi! Neked is nagyon szívesen az új feliratokat! Jó szórakozás lesz a mini maraton!

Neked is pihentető hétvégét kívánok!

Anthony és Pi Dang beszélgetnek:

Kép
Kép
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2016. június 25. 16:33

Köszönöm szépen az újabb 2 részt .)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 16:42

gyomar írta:Szia Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 10-11. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Rita! Nagyon figyelmes vagy, hogy mindent még nap és holdállást is figyelembe veszel. :-bd
Most csak letöltöttem és holnap nézem , mert indulok dolgozni, mert kezdődik a Múzeumok éjszakája a munkahelyemen és így éjjel érek haza.
Szép délutánt kívánok mindenkinek. :-h
Marcsi :)

Szia Marcsi! Egy véletlen juttatta eszembe. Egy falubeli fiatalember megjegyzését
hallottam, aki azt mondta, hogy kora délutántól, késő estig meccseket fog nézni.
A neten rákerestem, és láttam, hogy már háromtól kezdődnek a viadalok. Ekkor
döntöttem amellett, hogy kiteszem jó hamar a részeket. És persze nem is volt
ellenemre a gondolat!

Kitartást neked a mai munkanaphoz! Remélem, legalább hűvösben tudsz dolgozni!

Kellemes hétvégét kívánok!

Da Feng még mindig kezet kér, Fu An pedig válaszol:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 16:43

novcsi6 írta:Köszönöm szépen az újabb 2 részt .)

Nagyon szívesen!

:movingflower: :) :movingflower: :) :movingflower:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 25. 19:25

Kata58 írta:Ismét köszönöm az új részeket! meg is néztem...és csak kapkodtam a fejem, az események és a furfang ilyetén kivitelezésén..tuti ilyen nekem sem jutott volna eszembe...Eszem ezt a nagypapát... :)) ..erre mondják hogy a cél szentesíti az eszközt...hááááááááááááááááááát...
viszont két dolog még nagyon feltünt..ahhoz képest ZZ zürje amit okozni fog kismiska...inkább az ügyvéd úrtól kezdek kicsit tartani..de majd meglátjuk.Amikor mondta a nagyapa, hogy ott a recept...ott a szeme villanása és állása valahogy nagyon unszimpi lett de inkább ne legyen igazam... [-x

Ismét nagyon szívesen, Kata! Bocs, majdnem kihagytalak!

Szerintem az ügyvéd csak azt csinálja, amit a nagyapa mond. Ennyi az ő dolga.

Engem inkább az érdekelne, hogy akkor most mi lesz Dong Jie-vel. ZZ ki akarja nyíratni,
Bao meg is próbálta likvidálni, de az új embere elbaltázta. DJ rájött, és megfenyegette,
hogy lebuktatja a kamera felvételével. Azóta csend van Dong Jie körül, és azt sem tudjuk,
hogy ZZ mit szól ahhoz, hogy DJ még mindig él.

Már két kérdésre nem tudjuk a választ. Ki fog-e derülni, hogy Da Feng és Zhen Zhen
al akarta tenni láb alól Fu Ant és Dong Jie-t? Ki kell derülnie, és akkor lesz hadd el hadd!

Szegény Da Feng! Véget ért a pünkösdi őrangyalsága. Vissza kell mondania a pozíciót:

Kép
Kép
Nyekk

HozzászólásSzerző: Nyekk » 2016. június 25. 20:07

Köszönöm szépen a 8-11. részek feliratait! ;)
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. június 25. 20:52

A családi vacsoránál kiderülnek a párkapcsolatok. Kiben milyen érzelmeket vált ki, meglepetést :-o megkönnyebülést B-) vagy éppen bosszúságot :( 8-|.

Kép

Nem tudom Yang Yang milyen tapasztalattal rendelkezik nő ügyekben, de Da Fengnek lánykérési tanácsokat osztogatott, ;) ami nem minden napira sikerült. :x Már szereti Fu Ant, és nem a pénz jár a fejében. :ymblushing:
A nagyapa háttérkutatást végez Zhen Zhen után, és ezt követően, hogy tisztában legyen mindenki őszinte érzelmeivel, nagyon durva játékot talált ki, ami rosszul is elsülhetett volna. 8-| Szegény Dong Jie előtt felvillantják a csalfa reményt, hogy elnyerheti valaha Fu Ant. :( [-x
Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2016. június 25. 23:44

Nagyon szépen köszönöm a 10-11részt :D :D T
További szép nyarat :flower1:
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. június 26. 1:20

Rita írta:Kedves Unni! Én is várom, hogy mit fogtok hozzá szólni. Azért ez az ötlet nem csak kegyetlen,
hanem nagyon veszélyes is. Csak egy ilyen érzéketlen ember találhatta ki. A nagyapa továbbra
sem lesz a kedvencem.

A két ötleted közül a másikra még nem derült eddig fény. De a sablon szerint, és az igazság
szerint is ki kell derülnie.

Rita, háááát ez az ötlet, mondhatjuk, hogy ördögi volt. :-q Nagyapa ezzel még inkább nem lopta be magát a szívembe.Kép (Ezt a szmájlit csak képként tudtam betenni.)
Yang Yang jól félrevezette a családját... de minket is megtévesztett. :)) Egyre szerethetőbb a szerepe. :x :x
Zhen Zhen is megingott a lovagiasságától. Látszik, hogy nincs ilyesmihez szokva.
Hamarosan gondolom fény derül arra is, hogy miért lett ilyen elszánt pénzhajhász. ;;) Valamilyen szinten köze lehet az idősek otthonához... $-)
Remélem én is, hogy Pi Dant ezennel visszaírják majd a gyerekkorának megfelelő szerepbe. Addig rendben van, és még az életkori sajátságokba is belefér, hogy felnéznek, rajonganak egyes felnőttekért, de maga a "randi", az nagyon gáz volt, nagy erőltetett. /Ezt már korábban meg akartam írni./
Kíváncsian várom a folytatást. :ymparty:
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 26. 7:12

Gabóci5 írta:A családi vacsoránál kiderülnek a párkapcsolatok. Kiben milyen érzelmeket vált ki, meglepetést :-o megkönnyebülést B-) vagy éppen bosszúságot :( 8-|.
Nem tudom Yang Yang milyen tapasztalattal rendelkezik nő ügyekben, de Da Fengnek lánykérési tanácsokat osztogatott, ;) ami nem minden napira sikerült. :x Már szereti Fu Ant, és nem a pénz jár a fejében. :ymblushing:
A nagyapa háttérkutatást végez Zhen Zhen után, és ezt követően, hogy tisztában legyen mindenki őszinte érzelmeivel, nagyon durva játékot talált ki, ami rosszul is elsülhetett volna. 8-| Szegény Dong Jie előtt felvillantják a csalfa reményt, hogy elnyerheti valaha Fu Ant. :( [-x

Szia Gabi! Köszi a gifet!
Yang Yang sem lehet nagyon tapasztalt, csak sokkal figyelmesebb, és érzékenyebb,
mint Da Feng. Da Fengnek bármilyen téren, főként, ami az emberséget illeti, könnyű
tanácsot adni. Igen nagy lemaradása van. Ám szépen fejlődik, azt meg kell hagyni.

Igen, DF szereti Fu Ant!

Kép

Nagyon bírtam, hogy az egész család megmozdul, hogy nősülésre bírják. Azt, hogy
ebben egy üveg bor lesz a titkos fegyver, nem gondoltam volna. De jól szórakoztam
a jeleneteken:

Kép
Kép

Ja, pár méter kötél és két toll, mint kínzóeszköz, és szintén titkos fegyver:

Kép

Én is sajnáltam Dong Jie-t:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 26. 7:30

Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm a 10-11részt :D :D T
További szép nyarat :flower1:

Nagyon szívesen!
Neked is kellemes nyarat kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 26. 8:15

Unni2011 írta:Rita, háááát ez az ötlet, mondhatjuk, hogy ördögi volt. :-q Nagyapa ezzel még inkább nem lopta be magát a szívembe.Kép (Ezt a szmájlit csak képként tudtam betenni.)
Yang Yang jól félrevezette a családját... de minket is megtévesztett. :)) Egyre szerethetőbb a szerepe. :x :x
Zhen Zhen is megingott a lovagiasságától. Látszik, hogy nincs ilyesmihez szokva.
Hamarosan gondolom fény derül arra is, hogy miért lett ilyen elszánt pénzhajhász. ;;) Valamilyen szinten köze lehet az idősek otthonához... $-)
Remélem én is, hogy Pi Dant ezennel visszaírják majd a gyerekkorának megfelelő szerepbe. Addig rendben van, és még az életkori sajátságokba is belefér, hogy felnéznek, rajonganak egyes felnőttekért, de maga a "randi", az nagyon gáz volt, nagy erőltetett. /Ezt már korábban meg akartam írni./
Kíváncsian várom a folytatást. :ymparty:

Szia Unni! Az Easy Fortune is tökéletesen példázza, hogy a kínai és a tajvani sorikban még a rosszak
sem annyira rosszak, és fejlődőképesek - még ha néha hihetetlen mértékben is.

Akár Yang Yangot nézem, akár a nagynéniéket, akár Da Fenget, szépen alakulnak, és egyre közelebb
kerülnek a szívemhez (nagyapa is, csak sokkal lassabb ütemben, mint a többiek). Bármilyen furán hangzik,
még Zhen Zhen is. Azt eddig is láttam, hogy DF-t sem csak a pénzéért szerette, de ahogy Te is írod,
Yang Yang lovagiassága, kedvessége, szelídsége megérintette a szívét, és ingadozni látszik. Őt sem tudom
utálni (a 12. rész végére alapozva, lehet, hogy még fogom), és én is azt gondolom, hogy a pénz utáni
sóvárgásának köze lehet az édesanyjához.

Erről jut eszembe, hogy még mindig nem derült ki, miért mutatták kétszer is Dong Jie tetkóját.

Hihetetlen, de Da Feng most újra eszembe juttatta Ou Chent, és a Summer's Desire utolsó négy-öt részét,
mégpedig azzal, ahogy igyekszik Fu An vágyait kilesni, és teljesíteni. Gondolok arra, hogy meglepetésként
a Szerencse-hegyre szervezte a fotózást, aztán eszébe jutott, hogy talán megszerezhetné a Gyógynövény
Társaságtól a felvételt, amin Fu An apja átveszi a fődíjat, a tévét. Amikor a leégett házban jártak, és
Fu An boldogan emlékezett, az ugrott be, hogy a házat is fel fogja újíttatni, talán oda is költöznek. Az is
kedves figyelmesség volt, hogy észrevette, Fu An nem érezné jól magát a tőle idegen, puccos esküvőn.
Azonnal leállította nagynénit, és egy otthoni, meghitt ebédre tett javaslatot.

Csak ne mászkálna már megint erre a kisördög, és ne sugdosná a fülembe, hogy "Túl jól alakulnak a dolgok!"

Kép
Kép
Kép

Ki volt az az őrült, aki ezt az embert nőfalónak akarta eladni nekünk? Bocsánatot kérek a színésztől,
nem tehet róla, hogy milyen az arca, de kevés visszataszítóbb figurát láttam életemben. Egy percre
sem engedném a közelembe:

Spoiler: mutasd
Kép
Kép

x_x [-x :-? #:-s ;) :( :-q
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 26. 9:18

Attól a kövér pacáktól még lesznek meglepetések...nagyon lerí róla, hogy tényleg nem fogja annyiban hagyni a dolgokat! Félelmetesen undorítón alakítja a neki szabott szerepet az tuti...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. június 26. 9:44

Kata58 írta:Attól a kövér pacáktól még lesznek meglepetések...nagyon lerí róla, hogy tényleg nem fogja annyiban hagyni a dolgokat! Félelmetesen undorítón alakítja a neki szabott szerepet az tuti...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :))

Kata! Te (és a kövér pacák) voltál az 500. hozzászóló az
Easy Fortune, Happy Life Topikjában! Fogadd szeretettel
az utolsó két futórózsa szálat a kertemből. A többi már
elhervadt, vagy hervadásnak indult:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. június 26. 10:06

Nahát! Micsoda meglepetés...köszönöm a virágot nagyon aranyosak...szépek!még csak kétharmada van meg a sorinak és máris 5oo...hm.... :D :)) \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Tajvan”