Szia Rita! többször meg kellett törölgetnem a szemem...de mégis igazságtalannak tartom a büntetés mértékét! hogy kaphatott nyomozónk többet, mint az aki szándékosan gyilkossággal felbújtással még ha sikertelenül de felét is alig kapta...gondolok itt pl. Hierára..de még JíSora is.Őt nem is tudjuk mennyit kapott. Pedig ő is kaphatott volna egy -két évet. Undorító volt, ahogy mint a szélkakas úgy változtatták a vallomásukat. Miért nem balesetnek számított a lövés, hiszen dulakodás közben sült el, nem direkt lövés volt. Neki az lett volna az érdeke, hogy Pk. rábírja az igazság bevallására ...

Baromarc meg na jó nem fejbe, de minimum valagba tudtam volna lőni az ocsmány kéjes vigyorgásáért! aish........

szóval na egy kicsit betenyereltem volna a bírónak is. Látod, kétszer is megnéztem felirat nélkül, mégiscsak jól értelmeztem és érzékeltem a dolgokat

.De ezzel együtt is szerintem egy csodás, küzdelmekkel teli gyönyörű sorozatot láttunk egy apa küzdelmén keresztül.Nagyon tetszett párosaink alakulása, és a kis újságírónőnk választása...hogy kivonul a családi fészekből.
Na és legvégül az elnök aki apaként, apósként és nagyapaként is kudarcot vallott..magára maradt megérdemelten!!Ettől tudott egy kicsit hízni a májam...
Még egyszer szeretném megköszönni hogy ennek a remek sorozatnak a fordítását felvállaltad! Kellemes , megérdemelt pihenést!