Szia Gabi! Én is ezt mondom, hogy milyen régen vártunk már rá! És annak is nagyon
örülök, hogy hosszan élvezhetjük a "jó"-t! Tulajdonképpen már a 14. rész sem volt
rossz, a 15. meg főleg nem. A 16.-ból 15 percet láttam eddig, mert annyit fordítottam
le, és az is csuda jó. Most épp ott tartok, hogy az orvos barátot hallgatják ki tanúként.
Nem győz bocsánatot kérni, amiért megölte a legjobb barátja lányát.
Köszi a gifeket! jaj, de jó a sáros arc, és a bemocskolt becsület közti párhuzam!
Kang és az apósa kapcsolata olyan zavaros, hogy nem tudok elmenni rajta. Először az
após mindenáron meg akarta akadályozni, hogy elnök legyen a veje, aztán meg milyen
bosszús volt, hogy nem választották meg. Ki akar tolni vele a repülős-menekülős
dologgal, majd amikor a veje rájön, azon sápítozik, hogy miért nem az ő fia Kang.
Arról nem is esett még szó, hogy a két párocska is finoman közeledik egymáshoz.
Azért azt nem bírom magamban tartani, hogy a...
szellentős jeleneteket, főleg, hogy egy fiatal nőhöz kötötték őket, ízléstelennek,
és a témába egyáltalán nem illőnek tartom. Nem tudom, mit esznek a koreaiak
ezen a pisi-kaki-hányás-szellentés dolgon, de nem tudok jó okot, kifogást találni
a használatukra.
Jókat nevettem Baek Hongseok és a Főnök bilincses jelenetein. De még mindig nem
értem, hogy a Főnököt miért nem bünteti meg senki. Hogy kerülhet ő abba a helyzetbe,
hogy látványos, mély, haragos pillantások közepette bilincseli meg Kangot, holott ő
a barátját adta el pénzért (Kangnak), azzal a tudattal, hogy ez az élete végét is jelenti.
Én nem bocsátok meg a Főnöknek!
Baromarc ügyész engem is meglepett, még emberi vonásokat is felfedeztem rajta!
Nagyon szívesen a feliratot! Hyera vajon mikor veszi észre, hogy ez a hajó elúszott: