Szia Cicus, Nagyon cukik a papagájok. Egyszer nekünk is volt három, de megléptek ketten. Azt a madarat hagyták ott, amelyikkel folyton veszekedtek.
dolores953 írta:
Szia Rita
Szerintem Bokja még az elején belegázolt a kimcsi készítő lelkivilágába;
Megkérdezte tőle rendben van-e az adózása, legális-e a tevékenysége stb.stb.
Tudjuk róla, hogy csak készpénzt fogad el, és már volt egy páncélszekrénnyi
készpénze. Ő is csak egyet akar, bekerülni a gazdagok közé. Bokja pedig éppen
ezt veszélyeztette.![]()
Köszönöm a 15. részt is.
holden24 írta:Kedves Rita, nagyon szépen köszönöm a 14-15. részét!
Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 15. részt is.Két napja nézem , nagyon tetszik.Jobb ,mint gondoltam.Attól féltem,hogy majd az idegeimre fog menni.Csak olvasgattam a hsz-at. Most pedig már majdnem utol értem a fordítást.
Nézzük csak:
Imádtam,amikor Bok-ja megtépte a festőnőt.Nem rossz az sem,hogy ezt a kritikán aluli társaságot átveri.Szinte mindenki megérdemli a sorsát.Alsó-felső réteg egyaránt.Persze nagyon utálom őt,de ez csak a színésznő játékának érdeme.Jól játszik a poéngyáros férj is.Annyira nincs ott sehol,mikor mindenhol ott van.Az öregurat SEM csípem.Valaki írta,hogy joga van idős korban is a párkapcsolathoz.Igen,de ha már ilyen zseniálisan létrehozta ezt a céget,nem jobban kellett volna rá vigyázni.
Ami nem a szívem csücske az a társas csihi-puhi ,hajszaggatás a nők,család,testvérek között.Ellenszenves a lábszáron rúgás, asztal körül kergetés.Van még pár,de aki koreait néz,számítani kell rá.
Mint már mások is írták,a gyermekszereplő nagyon aranyos,kicsit koravén.Jól látja a körülötte élők viselkedését.Szeretné tisztelni őket,de valahogy nem megy.Az anyukáját is szeretem az ügyvéddel együtt.Szépek kedves Rita a versfordításaid.Aranyos történet lett a könyv elajándékozása.Jót derültem rajta.
![]()
![]()
Nagyi
onna írta:Szia Cicus, Nagyon cukik a papagájok. Egyszer nekünk is volt három, de megléptek ketten. Azt a madarat hagyták ott, amelyikkel folyton veszekedtek.
Ritunak nagyon köszönöm a fordítást, máris nézem. Egy kicsit lemaradtam, de jó dinamikus résznek ígérkezik, ahogy olvasom a bejegyzéseket. Kíváncsi vagyok, mi minden fog mér történni a hátra lévő részekben. Képzelem egy egész csapatot mozgattak meg, hogy ki milyen geggel, fordulattal, ötlettel spékelné meg a soron következő részeket. Szerintem jutalom(falat) is járt annak, akinél bejött a poén és annak visszhangja volt.
Ha befejezed a sorit, van már terved, hogy mibe vágod bele a fejszédet? Találtam egy érdekes sorozatot a Miracle we me-et, most megy a TVN-en és a nézettsége 10 % körül van. Nézz bele, hátha érdekel. Nagyon remek színészi gárda játszik benne.
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita a 16. részt! Megvan az esti programom!
cicus írta:Szia Rita!
Időben érkeztem megintKöszönöm szépen a 16.részt
![]()
Szép estét mindenkinek!
mikaz írta:Kedves Rita! Nem tudom kihez, mihez csatlakozom. Lehet,hogy ismétlem mások gondolatát, de a fórumot olvasgatni- így érettségi hajrá idején-nincs még időm. Köszönöm a 16. részt! Lassanként én is ideérek.
Különös, érdekes sorozat, kiváló színészi alakításokkal.
mikaz írta:PSY Gangnam Style dala jut eszembe, amelyben kiparodizálja a gangnami életérzést. Ez a világ, a gazdagok világa ott Gangnamban, valóban elrugaszkodott a normális emberi értékektől, mondhatni beteges. Ezek a nők ennek világnak az emblémái: gazdagok, sznobok, mesterkéltek és erkölcstelenek.
mikaz írta:A közéjük becsöppent 2. meny az egyetlen kivétel. Nagyon tetszik,ahogy elhatárolódik, ahogy kijelenti,hogy nem kell neki, ami a másé, ahogy védi a házasságról kialakított elveit, ahogy józan ésszel tud dönteni minden helyzetben, s ahogy a saját lábán szeretne állni. Csodálatos partnere ebben az ügyvéd. Az ő kettősük a legszimpatikusabb a sorozatban. S ki ne felejtsem a minden felnőttnél bölcsebb leánykáját!
mikaz írta:Érdekes formában lázadnak a fiúk. Az egyik megrekedt az óvodások dackorszakában. Elkényeztetett és ostoba. A másik okosabb,de deviáns módon lázad, nem hajlandó betörni az elvárt viselkedési normákba, viszont a pénz jó lenne! Lustább annál,hogy a lázadásában vélt igazát hasznos cselekvéssel igazolja.
De mit is várunk egy ilyen apától! Nem csoda,ha a lánya és a fiai is torzult személyiségek. Elkényeztette őket és rossz példát mutatott. Nincs erkölcsi alapja sem kitagadni, sem elítélni őket. Tetszik,ahogy az új feleség az ujja köré csavarta.
mikaz írta:Meglepő a pszichológus meny viselkedése is. Hogy is van ez? A férjét nem tudta kezelni, de a családba csöppent új feleségen átlát pszichológusként. Ha átlát? Mert ez nem is olyan egyértelmű. Inkább ármánykodik,gyűlölködik egy besavanyodott ember rosszindulatával. Leginkább önmagát kéne tanulmányoznia.
mikaz írta:Park Bok-ja szerepe a legkülönlegesebb.... Ha valóban a gangnami életérzés kritikája a sorozat, akkor az ő bukását nagyon meg kell indokolni a befejező részekben.
Esetleg teljesen beleszédül ő is ebbe az őrületbe, s ennek a sóvárgásnak lesz az áldozata?
novcsi6 írta:Nagyon szépen köszönöm a 16. részt![]()
![]()
Kata58 írta:sziasztok! Tegnap este még azon melegében megnéztem a 16. részt, és igencsak megszaporodtak az adok kapok!![]()
De már szinte írónikus, egy egyik másik megmozdulás mennyire sikertelen! Viszont a barátnő kijelentésén, miszerint nem is a férjétől és nem is a sajátjától, hanem egy bizonyos 3. személytől terhes..hát?!?!![]()
Ezért ez nem semmi...és ilyen súlyos sérülést szerezni...
Kata58 írta:Tetszik ahogy Ah jin egyre jobban felgöngyölíti a szálakat!Ad még egy esélyt Bokjának.![]()
![]()
..hihetetlen. De valahol meg igaza van. És bár Bokja végigcsinálta amit csinált, egyszerre szereti is és gyülöli is a férjét, amiért az annyira megbízott benne és szó szerint vakon teljesítette a kívánságát.
Kata58 írta:Ahjin férje már meg sem lepődök, hogy ilyen későn kap észbe, ahhoz a szerető pár harapása és ütlege kellett hogy rájöjjön milyen rossz vásárt csinált. De hogy még az ügyvéd előtt is letérdeltM!![]()
.már majdnem megsajnálom...de csak majdnem.
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 13-16.részek feliratait.
gyomar írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 16. rész feliratának a fordítását.![]()
Nagyon jó rész volt a Bok-ja és az An-Jin "küzdelme" nagyon jó volt, erre senki nem gondolt volna, hogy ilyen frappánsan meglehet oldani a a részvény kérdést.
De Bok-ja is ügyesen rájött, hogy honnan olyan jól informált az Elnök úr, el is szólta magát.
Szép napot kívánok.Marcsi
holden24 írta:Kedves Rita, köszönöm szépen a 16. részét!![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég