Köszönöm Rita az újabb fordítást

Kata58 írta:Rita elolvadtam a videódtól...el tudnám nézni egypárszor...nagyon élveztem. édesek voltak a gyerekek is! a buszból mikor csónak lett![]()
ququcs írta:Spoiler: mutasd
Nagyon jó ez, és nagyon szerettem a zenéjét. Kár érte gyönyörű hangja volt!
Paggy írta:Köszönöm szépen a fordítást.Paggy![]()
![]()
![]()
gyomar írta:Megnéztem a 15. részt, és tényleg miért is csodálkozik bárki azon, hogy apuka nem akart a gyerekekre hagyni semmit. Nem ment be a kórházba csak a menny, majd valamikor reggel a férje.
Már többször említettem, de erről csak szülő tehet, a gyerek magától nem lesz ilyen önző, magának való.
Bok-ja pedig megvédi magát mindenkit elintézett. Milyen érdekes, hogy együtt a jelen és a jövő(vagy a múlt és a jelen) a nyomozás Bok-ja ügyében és a napi történések együtt egy síkon.
A kimcsi üzem tulaja mint egy kém, nem semmi, hogy kihallgatja a pletykákat.
Aranyos volt az ügyvéd úr kolléganője amikor rákérdezett, hogy együtt szokták a hármat (válás, vagyon elosztás, gyermek elhelyezés) végig vinni, most miért csak a válás volt meg, volt ám ártatlan pislogás.![]()
Szép napot kívánok. Marcsi
cicus írta:Szia Rita!
Sikerült tegnap éjjel megnéznem ezt a részt is és komolyan jókat
derültem rajta,mert olyan abszurd volt,hogy voltak egy páran
akik elhatározták megölik Bok ját,de micsoda balfékek voltak.
Amikor megláttam az idősebb fiú kocsijában az ásót,azt gondoltam
micsoda komoly felkészülés a nem tudom hányadik próbálkozásra és
a két segítő a késselde győzött a stukker!A többit már nem
sorolom,de egyik jobb volt mint a másik.Jae-sukba pedig még szorult
egy kis együttérzés mások iránt és talán még lehetősége van a változásra,
ha ő is így gondolja és tesz érte.A művésznőről és anyjáról nem változott
a véleményem és nem úgy néz ki,hogy magukba néznének valaha is.
A koreai filmekben úgy viselkedik a gazdag réteg,mint a maffiózók,de itt
még a kimchi készítő is lehallgatja a vevők szolgáit,micsoda társaság.
Na de várjuk ki a végét![]()
Csodás napot Mindenkinek
ququcs írta:Köszönöm Rita az újabb fordítást![]()
novcsi6 írta:SziA ! Nagyon szépen köszönöm A 15. RÉSZT![]()
![]()
nildiko írta:Köszönöm szépen a 15. részt.
Kata58 írta:Jöttem, beszámolni! Hát igen..Bokja aztán begyűjtötte rendesen az ellenfeleit mégis ő került ki a helyzetből győztesen. Hihetetlen egy társaság. Igaz AhJiné sem jobb, mert a szeretőnek és annak anyjának valósággal rinocérosz bőr van a képén! És még sápítoznak, és nem átallnak beosonni a szobájába! De jól ki lettek osztva. Kicsi lányka megint remekelt! A kímcsi készítő műhely kész rendőrségi lehallgatószoba lett, de már későn jönnek rá hogy esetleg...Az öreg meg milyen gyorsan magához tért, csak pislogtam.
Majd elfelejtettem...a doki felesége hogy megvédte az áruló férjét, azért mégis szerette annyira, hogy nem akarta, hogy ilyenformán legyen helyben hagyva olyasmiért, amit nem is ő követett el.
Az ügyvéd meg milyen aranyos volt, ahogy a segítője rákérdezett a gyors válás menetére merthogy általában nem így szokás...![]()
![]()
Egyébként nagy öröm ért, végre megtaláltam a Fated 14. részének a végénél azt a rajzos homokszemcsés lánykérés jelenetet...még most is libabőr vagyok tőle. De most már nem fogom elfelejteni hol volt, van..Csak nem tudom kigyűjteni megcsinálni..pedig lenne egykét sori pár pillanata ami annyira beleivódik az emberbe..és a dal is alatta lefordítva gyönyörűség!
Kellemes hetet mindenkinek.
Rita írta:... de érdekes az újabb információ, hogy a kimcsi főnöknő is a gyanúsítottak között van. Mit tehetett
BJ, amivel ennyire kivívta a haragját? Na, majd meglátjuk!
Rita írta:ququcs írta:Spoiler: mutasd
Nagyon jó ez, és nagyon szerettem a zenéjét. Kár érte gyönyörű hangja volt!
Éva, és milyen dalokat komponált! Például az örök kedvencemet a Bohém rapszódiát:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég