Hasznos!A továbbiakban adnék pár tanácsot. Előre is elnézést kérek, ha olyasmit írok le, amit
már tudtok, nem akarok senkit megbántani az okoskodásommal. De ha egy olyan társunk
is van aki még nem hallott ezekről, akkor már megérte leírnom.
Minden alkalommal, amikor ide kiteszem a feliratokat, akkor a második lépés, hogy
a Doramamajomra is kiírom, hogy kitettem, had tudják meg minél többen:
https://doramamajom.wordpress.com/napi-frissek/Ha letekertek az aljára, akkor az 54. hozzászólásban olvashatjátok a kiírásomat. Azt
javaslom, hogy tegyétek el ezt a linket, mert más fordító is szokta itt jelezni, ha elkezd,
vagy betervez valamit, és időnként hasznos dolgokról lehet tudomást szerezni.
Ha szeretnétek emilt kapni amikor ebben vagy akármelyik másik topikban érkezik egy
újabb hozzászólás, akkor tekerjetek fel az oldal tetejére, és a bal felső sarokban, a
piros "Válasz küldése" gomb mellett látható kis csavarkulcsra klikkeljetek rá. A lenyíló
ablakban a legfelső sorban lévő "Feliratkozás a témára"-ra megint csak rá kell klikkelni.
Ennyi az egész! Ha nem akartok több emilt kapni, akkor ugyanerre a szövegre újra
kattintsatok rá.
Ha tudni szeretnétek, hogy az utolsó bejelentkezésetek óta hová érkezett új hozzászólás,
akkor a bal felső sorban lévő három vízszintes vonalkára kattintsatok rá (pont a fórum
neve alatt van), és a lenyíló ablakban, válasszátok ki az "Aktív témák"-at. Klikkelés után
megjelenik egy új ablak, ami az összes új hszt. tartalmazza, amit még nem olvastatok el.
Nagyon hasznos! Szeretem ezt a funkciót! Azért is jó, mert amikor én már megcsinálom
például ennek az új sorozatnak az oldalát, és ti még nem tudtok róla, mert nem olvastátok
a Doramamajomon, az Aktív témák közt meg fog jelenni. Így is lehet értesülni, új dolgokról.
Illetve olyan oldalakra érkezett hsz.-kt is olvashattok, amiről nem kaptok emilt.