Azt hiszem úgy jártam, mint Kata! Én is csak most vettem észre az új részt, de már holnapra marad, mert leragad a szemem.
Köszönöm szépen.
A két oldal új infót meg alvás közben emésztem

nildiko írta:Kedves Rita, nagyon élveztem a 5. részt is.
Nagyon köszönöm, szeretem ezeket a filmeket, és nagyon örülök, hogy megakadt a szemed rajta.
Látom sokat fényképeztetek belőle.... én is.
Elvittem a rohamjelvények c. kisfilmet is.
f.ági írta:Azt hiszem úgy jártam, mint Kata! Én is csak most vettem észre az új részt, de már holnapra marad, mert leragad a szemem.
Köszönöm szépen.
A két oldal új infót meg alvás közben emésztem
Kata58 írta:sziasztok! Tegnap meg is néztem, hát..nem könnyű a férfiaknak sem a sógyűjtés.! Na és a terepek, az életkörülmények valami elképesztőek!.
Mégis mennyi erőt ad az életben maradásért való harc...hát nagyon el vagyunk mi kényelmesedve az tuti...![]()
![]()
![]()
![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részt.Nagyon megörültem neki.Vittem is és megyek megnézni.Nagyon köszönöm.
Gabóci5 írta:Drága Rita! Valóban kár, hogy már vége ennek a remek sorozatnak. Nagyon sok új ismerettel, szép élménnyel lettem gazdagabb. Mindegyik részt nagyon szerettem. Csodáltam az embereket, a tájakat, a természet és egymás iránti tiszteletüket, egyszóval minden percét imádtam. Nagyon hálásan köszönöm a színvonalas munkádat.![]()
Már csorog le a töltés a Megáról.
Szilvia333 írta:Drága Ritám!!
Nagyon szépen köszönöm ezt az izgalmas Ázsiai túrát!!
Szép,és tanulságos,de én is azon a véleményen vagyok,hogy jobb volt ezt a kényelmes fotelből végig nézni!!!!
B.Marika írta:Rita! Köszönöm az befejező rész fordítását!
mikaz írta:Kedves Rita! Örömmel vettem észre az újabb feliratot! Bár nem cserélted még a számot, de a hozzászólásokból rájöttem. Sikerült letöltenem a megáról, vittem a feliratot is.
Majd a szinkronos is érdekel, de most ez az első! Köszönöm!!!!Spoiler: mutasd
Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönjük szépen a 6. rész fordítását.Meg is néztük a párommal.
Azt tervezem,hogy ezt az utolsó részt az unokáimmal is megnézem,majd érkezési sorrendben,na meg amikor pár napig tudnak maradni.olyankorra mindég elteszek egy egy filmet,amit közösen nézünk meg.Köszönöm szépen a szinkronos filmet is a szvasztikáról és a horogkeresztről.Itt ott hallottam már róla,de ezt az összeállítást nagyon jónak tartom.Nagyon érdekes volt a történet.Biztos meg fogom nézni újra és talán nem egyedül.![]()
![]()
A legvadabb álmomban sem gondoltam,hogy a buddhista falfestményeken található az eredeti,na meg árja jelkép.Milyen jó lenne,ha a békés buddhista vallás jobban el tudott volna terjedni.
![]()
![]()
Kata58 írta:Köszönettel vittem a filmet és a feliratot!
ildiko írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását!
Szép és tanulságos volt. Köszönöm a horogkeresztről feltett filmet is, mikor kinnvoltam sokat láttam, és hallottam magyarázatokat is, de attól még bennem az "európai" értelmezése maradt meg... Idén mégsem Kínába megyek, hanem Pápua Új-Guineába - tudom ez nem a Te szíved csücske, én viszont nagyon várom ezt a kalandot. Kína, Korea talán jövőre.
További munkádhoz sok sikert, kitartást.
A "világjáró" Ildikó
Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm a feliratokat. Letöltöttem és itt csücsül a gépemen.
Most nagyon kevés az időm a mozizásra, de remélem hamarosan sort tudok keríteni a sorozatra.
Üdv: Anyecska
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég