Unni2011 írta:Ritám, csak érdeklődnék, hogy itt a fórumon nincs olyan beállítási lehetőség, hogy kapjunk a PM-ekről e-mailben értesítést?
A DA-n van ilyen, ott sikerült be is állítanom.![]()
Köszönöm, hogy jelezted, hogy a javított verziót töltsem le, bár most kivételesen észrevettem, amikor a 3. feliratért léptem be.![]()
Egyébként, csak azért szundikáltam el rajta, mert mostanság nagyon fáradt vagyok. A tavaszi fáradtság is benne van, és persze a krónikus alváshiány is, mert éjszakánként is sokáig dolgozom, vagy éppen doramázom.![]()
Szóval, nem a tartalommal van a gond, hanem bennem van a hiba.Nálunk most is fűtenek még, ezért a kellemes meleg lakásban könnyebb elpunnyadni.
Szia Unni! Nem tudom, még megmondani, hogy van-e olyan lehetőség, amit kérdezel.
Legközelebb szombaton tudok hosszabban beszélni Kristóffal, és akkor megkérdezem
tőle. Már alapvető dolgokat meg tudok csinálni a fórumban, de még nagyon sok tanulni
valóm van. Majd nyáron lesz lehetőségünk, és időnk összeülni, akkor mindent élőben
el fog tudni mutogatni. A honlaphoz egyáltalán nem értek, de egy kicsit se, az teljesen
ő csinálja még.
Unni! Csak viccből írtam, amit a bealvásról írtam. Hirtelen ketten is azt írtátok, hogy
elnyomott benneteket a buzgóság, ez jutott eszembe. Szóval ne vedd magadra!
Különben sincs tőlem nagyobb bealvó, ha filmet kell nézni. A fordítás viszont ébren
tart, szerencsére.
Megdől egy mítosz. Marco Poloról kiderül, nem is ő hozta a tésztát Európába: