Koszonom Neked,hogy ezt a sorzatot is megnezhettem.

Nem unatkoztam,volt benne minden,"mi szem-szajnak ingere";szerelem,harcok,fajdalom,siras,intrika,de humor is.
Szoval nagyon tetszett,most sem csalodtam Ji Sung jatekaban.Koszonom.

boszorkany írta:Kedves Rita!
Koszonom Neked,hogy ezt a sorzatot is megnezhettem.![]()
Nem unatkoztam,volt benne minden,"mi szem-szajnak ingere";szerelem,harcok,fajdalom,siras,intrika,de humor is.
Szoval nagyon tetszett,most sem csalodtam Ji Sung jatekaban.Koszonom.
madaras írta:Kedves Rita !![]()
A sorozatot és a feliratokat már régebben letöltöttem - de csak most álltam neki nézni. Egyből "nekilendültem" és már a 8. résznél tartok. Jó a történet és a szereplők is. Köszönöm Neked, hogy ezt lehetővé tetted.![]()
![]()
Kata58 írta:De jó, hogy más is végre felfedezi ezt a fantasztikus sorozatot!![]()
![]()
![]()
Minden vonatkozásában tökéletes!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rita írta:madaras írta:Kedves Rita !![]()
A sorozatot és a feliratokat már régebben letöltöttem - de csak most álltam neki nézni. Egyből "nekilendültem" és már a 8. résznél tartok. Jó a történet és a szereplők is. Köszönöm Neked, hogy ezt lehetővé tetted.![]()
![]()
Kedves Madaras! Valahogy ez a történelmi sorozatomat olyan mostoha gyereknek
érzem. Akkor, amikor fordítottam sok nézője volt, de utána nem történt semmi,
elfelejtődött, nem került be a jónak tartott kosztümös sorozatok közé, pedig úgy
gondolom, hogy nincs vele semmi baj. Én nagyon szerettem. Remélem te is azt
gondolod majd, hogy megérte megnézni!
Nagyon szívesen! További jó szórakozást kívánok!
ERKA írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm, én most élvezhetem ennek a sorozatnak a nézését, köszönöm, hogy a feliratoddal ezt lehetővé tetted.
Erka
RiziBizi írta:Kedves Rita!
Nosztalgiázni szerettem volna ezzel a sorozattal, amit annak idején a fordításoddal egyidőben néztem és a többiekkel hétről-hétre alig vártuk, hogy láthassuk a következő részt. Amúgy még a gépemen van a sori, de csak úgy, egy részbe bele akartam "kukkantani" a videán, de sajnos, ahogy aztán szúrópróbaszerűen megnéztem, egyik rész sem működik.
RiziBizi írta:Kedves Kata!
Köszönöm az ötletet, tényleg megjelenik a film, csak sajnos arab(?) felirattal.
Minden esetre tanultam egy újabb trükköt. Majd megnézem a gépemre töltött változatot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég