My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

B.Marika

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (24/32)

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. szeptember 10. 19:37

Rita! Úgy látom szuper sebességre kapcsoltál!!! :littlehearth:
Ezt a részt is nagyon köszönöm!
%%- :littlehearth: %%- :littlehearth: %%-
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (22/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 10. 19:39

szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Érdekes volt ez a huszonkettedik. Szikrázóvá vált a napfény, sötétebbé az árnyék.
Édes. Elszaladni a kincsemmel ;)) Yichent megismertük mint komoly, pengeéles elméjű férfi, szenvedélyes szerelmes, indulatos férj. Jó látni, hogy romantikus is tud lenni.
Csalódás. Hazug Ying Hui. Az első benyomásom romokban hever. Még reménykedem, hogy csak kétségbeesett, nem válik majd hideg fejű aljassá.
Yimei. Írtad Rita, hogy kicsit megvéded, mert nem ő kezdeményezte Ying Huival a kapcsolatot. De cseppnyi kétség nélkül lecsapott a lehetőségre. A fejében már számítgatja, hogy húz hasznot Mosheng múltjából. Kicsit sem változott a megszállott akaratossága, csak sunnyogóvá vált.
Vicces látni, Xiao Xiao milyen tűpontosan látja, hogy Ying Hui mennyire kihasználja Yuanfengt, ám az nem tudatosul, hogy miért is érdekli, bosszantja ez a helyzet. :))
Míg írtam, idevarázsoltad a huszonharmadikat is! Nagyon köszönöm! :littlehearth:

Szia Gyöngyi! Igen! A 22. résztől már többször lesz vigyor a szánkon. A rivális férfiak elbirkózgatnak
még egy ideig egymással, de alapjában véve már nem lesznek szomorkás részek.

Szerencsére Yimeinek is jót fog tenni, hogy megtudja, Yichen megnősült. Végre szembe kell néznie
azzal, hogy nem reménykedhet tovább. Legalább ő is tovább léphet.

A 23. részben végre pont kerül a Yuanfeng-Xiao Xiao- Yimei szerelmi háromszög végére is.

Nagyon szívesen a 23.-t is!

Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. szeptember 10. 19:40

Kedves Rita!Nem is reméltem hogy ilyen dönping lesz a hétvégén!Nagyon köszönöm a feliratokat
Rita
Adminisztrátor

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (23/32)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 10. 19:43

Ancsa46 írta:Köszönöm szépen a 23.részt. Elképesztő iramot diktálsz, gondolom mondhatom, mindannyiunk örömére.
Köszönettel vittem.

A 23. részt is nagyon szívesen! Most hét közben újra lassulni fog a tempóm.

Nagyon szívesen!

Kép
Ir-csi

HozzászólásSzerző: Ir-csi » 2017. szeptember 10. 19:51

A 24. rész után:
Főszál: Na végre, erre vártam :ymapplause: :littlehearth:
Spoiler: mutasd
Le kell zárni egy harmadik előtt, annyira jó volt látni,
hogy főszereplőinknek végül sikerült. Azt hittem kivirágzom a várakozásban, de inkább az ő kspcsolatuk borult virágba. ;) :-bd :movingflower:

Mellékszál: Térdnadrágos sajtájt még nem láttam :-o , de ezek szerint a divatszakmában belefér. :)) Yuanfengbe még a gondolat is elakadt Xiao Xiao ambíciójától x_x Szegénykém, én annyira szorítok neki ;;) :ymdaydream: \:D/
Van még egy tippem:
Lao Yuant, Yichen üzlettársát el tudnám képzelni Mosheng kerekded kolléganőjével. Ő sikeresen "be tudná vinni az élet sűrűjébe" a munkamániás irodavezírt :)) Tudom, hogy a csajnak akadt egy doki, de ez a párosítás mindent vinne :D ;)
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 10. 19:57

Kata58 írta:Sziasztok! Egyik szemem sír, a másik nevet... :ymblushing: máris vége a résznek...és milyen jó dogok is történtek szerelemeseink között! :D
Exférj,direkt egybe...valahol valamit hamísított, így Mosheng most pillanatnyilag bigámia állapotban van amiről még nem tud. :-o Nagyon jól tette Yinchen hogy ebből a környezetből kiemelte, így az ex nem tudja közvetlenül zsarolni...de láthatóan nem adta fel..hogy úgymond visszaszerezze Moshenget. Undorító ahogy a volt barátnőjével is bánik... :-o :-q .Hihetetlen ez a számító szemétség ami árad belőle... :-?? :-q
Yimei...nocom..alaposan lesüllyedt a szememben nem csak a szakítás, hanem amiatt is, hogy mennyire kapott volna az alkalmon hogy szétválassza a szerelmeseket. :-q .
Xiamo- Yunfeng.. páros...hát az alkohol nem jó tanácsadó mint mindig ez most is meghozta gyümölcsét. Viszont nagyon megható volt ahogy csipkedés közepette eszébe jutott , hogy neki anno mi fájt nagyon, és a mai napig nem tudott magának megbocsáttani, hogy nem volt nagymamája mellett. A és Yufeng szüleinek megjelenése és a bemutatkozás =)) =)) =)) =)) ..aztán az anyjával való beszélgetés.. =)) =)) =)) =)) .

Kíváncsi leszek a következő részben /mert így már képben vagyok,/ hogy az a magánnyomozó...mit fog kideríteni..remélem nem Mosheng fogja a rövidebbet húzni Yinchennel együtt..annyira élveztem a kettejük együtt töltött idejét...és a játékos civódásokat...

Szia Kata! A 22. is és ez a 23. is annyira jó részek már! Itt már nem szorul össze egyszer se a gyomrunk.
Yichen és Mosheng annyira bízik egymásban, hogy könnyen szembe tudnak szállni mindenkivel, ami ellenük
van. Nem tudják őket semmilyen módon egymás ellen fordítani, vagy kétséget, gyanút kelteni bennük egymás
iránt.

Yimei megtette azt a szívességet, hogy Yuanfenget belelökte Xiao Xiao karjaiba. Jó helyen van ott. Már eddig
is ott kellett volna lennie. Cukik voltak együtt. Én annyit de annyit nevettem rajtuk! Azon röhögtem a legjobban
amikor Yichenhez hasonlítja szegény Yuanfenget, jól ledegradálva azt, akit egyébként szeret, még ha nincs is
tudatában.

Azon meg meghaltam, hogy Yuanfeng hogyan változott a moziban a nagyképű előítéletesből bőgőmasinává.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 10. 20:00

cicus írta:Ma megint gyönyörű napra ébredtem,ébredtünk :x
Hétágra süt a Nap és itt van a 23.része kedvenc sorozatomnak!!
Nagyon szépen köszönöm,hogy újra és újra ekkora örömet okozol
drága Rita :movingflower: Szerencsére már nézhetem is,mert
nincs más dolgom ami ennél sürgősebb lenne.
Szépséges napot Mindenkinek :-h :littlehearth:

Jó volt olvasni, hogy ennyire örülsz a 23.-nak, miközben én már belekezdtem a 24.-be is,
és mivel jó volt a felirat minősége, tudtam, hogy még az is kikerül ma.

Amikor írtál nálunk esőre állt az idő. Mivel azonban egész sokáig köd volt, sejtettem, hogy
szép idő lesz majd. Így is lett!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 10. 20:35

lizzismith írta:Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb részt.
Yimei: megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem sajnálom a történtekért, a fájdalmáért, viszont szüksége lenne nagyon sürgősen egy pszichiáterre.
Ragaszkodása olyan szinten beteges, hogy ha így halad, akkor a muszájpizsi kijár neki.
Fotós-modell páros: annyira aranyosak voltak. (nagyon nehéz elképzelnem, hogy egy ilyen korú férfinak ő volt az első, de hát ez a film)
Az találkozás a szülőkkel mindent vitt: a lány méltóságteljes viselkedése, beszéde, fejtartása, ahogy visszament a táskáért, hát egyszerűen zseniális volt.
Ex-férj: aki nem is annyira volt férj, hát ........ remélem előbb-utóbb a fagyi visszanyal.
.......és jöjjön a 24. rész, na azt nagyon várom. (Nem sürgetés, csak halvány remény :) )
Szép napot mindenkinek!!!!!

Szia Lizzi! Nagyon szívesen! nem volt hiábavaló a reménykedés, jött a 24. is!

Yimeinek jól megmossa a fejét az édesanyja, ami máris egy kicsit észhez téríti. Nagyon kellett ez
neki, és kellő időben jött. Szerettem az anyukáját ezért a megmozdulásáért.
A "muszájpizsin" jót röhögtem! Még nem hallottam ezt a kifejezést a kényszerzubbonyra.

A 23. rész fénypontja az valóban Xiao vízóra ellenőr találkozása Yuanfeng magasan iskolázott szüleivel.
De ezeket a szülőket is bírom. Később róluk is bebizonyosodik, hogy nagyszerűek. Mondjuk ez már egy
ekkorka jelenetből is látszott.

Igen, Ying Huit nem lehet exférjnek tekinteni. Nem tudom, hogy gondolja, hogy pont egy ügyvéd, akinek
ez a dolga ne jönne rá, hogy hamisítvány a válási határozat!?

Édes volt ez a néma párbeszéd:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. szeptember 10. 20:46

Nagyon köszönöm. Nemrég értem haza, de mindjárt nézem. is. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
mato

HozzászólásSzerző: mato » 2017. szeptember 10. 23:06

Kedves Rita!

Ismét köszönöm ennek a csodás sorozatnak a fordítását! Most néztem meg az utóbbi 4 részt és igencsak zajlanak itt a történések minden szálon! Elvarázsol a történet, valamennyi szereplő!, a munkahelyi légkör mind a szerkesztőségben, mind az ügyvédi irodában! Ilyen kollegák között élmény dolgozni! Részleteket nem is írok, mert az előttem szólókkal teljesen egyetértek. Mondtam én, hogy "többször nézős" lesz ez! Köszönöm az élményt! Jó éjszakát!
Marcsi
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 5:55

Jupiter88 írta:Kedves Rita!

Köszönöm a 22-23. részt. Nagyon tetszettek. :)

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kedves Jupiter! Nagyon szívesen!

Szép napot kívánok!

%%- @};- %%- :D %%- @};- %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 6:11

Ir-csi írta:Sziasztok!
Takarítás, mosás-főzés és tanulás felfüggesztve, 21-23. rész megtekintve. :))
Rita, nekem a 23. rész tetszett eddig a legjobban. :littlehearth: Már egy órája, hogy megnéztem, de még mindig felnyihogok, ha eszembe jut a két mákvirág. =))
A fő szálon apró lépésekben haladunk, erről már korábban írtam véleményt, míg a mellékszálon -bevallom -minden úgy alakul, ahogyan vártam, sőt, azon felül! Yuanfeng és Xiao Xiao alkoholgőzös éjszakája és ébredése a legénylakásban, az éppen betoppanó és elképedt arcot vágó szülők mellett =)) :)) =)) A bugyiban és ingben, famosollyal az arcán távozó, vízóra-ellenőrként bemutatkozó modellünkkel. Na, ez már mai, életszerű és oltári vígjátéki szitu \:D/ Nagyon-nagyon tetszik a két, abszolút ellentétes karakter kapcsolata. Azt hiszem ez az esemény tartogat még számunkra ilyen-olyan könnyeket. Nagyon várom a továbbiak alakulását... Ááá, tényleg :)) Amikor Xiao Xiao megmozdult a paplan alatt, mint egy fekete özvegy, Yuanfeng azonnal menekülésre fogta volna a dolgot, ha mondjuk még további hat lábbal rendelkezett volna lazán felfutott volna félelmében a falon =)) =)) =)) A nő egy "A te bajod" -al :-?? elintézte Yuanfeng azon sirámait, hogy neki ez volt az első együttléte, és a tudta nélkül történt meg :-o. Remélem lesz ez majd másképpen is, ha majd felnőnek érzelmileg is a történtekhez :)) :ymdaydream: :)) . Köszönön szépen, Rita! ^:)^ ^:)^ ^:)^

Szia Ir-csi! Neked is nagyon szívesen! Az már igaz, hogy Yuanfeng és Xiao jól magukra terelték a figyelmet!
Én is végigröhögtem az összes jelenetüket, de már onnantól kezdve, ahogy a mozinál összetalálkoztak. Már
az a heveskedés is mosolyra késztetett, ahogy Yuanfeng tudni akarta, ki az a férfi, aki ennyire megkínozza
Yimei szívét. De akkor még jobban röhögtem, amikor tudni akarta, miben különb az ismeretlen férfi, mint ő.
Xiao válaszai telitalálatok.
Ha rövid időre is, de Xiao "erős nő" álarca mögé láthattunk. Mivel megáll a saját lábán, eszünkbe sem jut, hogy
senkije sincs, csak magára számíthat. Na, most kap egy nagy gyereket maga mellé.

Szép napot kívánok!

Mondom, hogy egy nagy gyerek:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 6:12

csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a 16-23.rész feliratát!

Kedves Csip! nagyon szívesen!

%%- ~o) %%- :D %%- ~o) %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 6:37

cicus írta:Sziasztok!

Gyorsan elment az a 40 perc,de ezt is nagyon imádtam.A nászutasok élvezhették az együttlétet,de ugye
ember tervez isten végez ;;) Yichennek sem jött össze a terve,de hát így járt,kellett neki már megint
belefolytania a szót a kis asszonykájába.Pedig most fellélegezhetett volna,de kicsit még szenvednie kell.
A kis szédült jó madárkáink tényleg nagyot alkottak :)) ezt Ir-csi már leírta,úgy hogy újból magam előtt
láttam a szituációt.Csini kis vízóra leolvasónk angolosan távozott.Yimein,már annyira elhatalmasodott az
őrület,hogy nem is köszön,csak beront az irodába,de még utána jön a fekete leves,amikor megtudja a
"szerelme" megnősült.A kis kolléga nagyon jól adta elő az egészet,szegény nem értette miért borul ki
ennyire valaki ettől.Mindenki annyira jól játszik,vagy inkább annyira természetesen,hogy öröm nézni
őket.Amikor pedig Mauritiuson motorcsónakkal mennek át egy szigetre és aztán sétálnak a tengerparton
teljesen át tudtam érezni a saját emlékeim alapján az egészet.Úgy hogy engem elvarázsolt most is :x

Szép vasárnap délutánt Mindenkinek.

Szia Cicus! Mire válaszolok neked, már fent van a 24. rész is, amiben Yichen végre!!!! végighallgatja
Moshenget. Lehet, hogy az ágyban "tapasztaltak" miatt gondolta meg magát. Rájött, hogy Mosheng előző
házassága nem is volt igazi házasság, nem fog fájdalmat okozni neki, ha meghallgatja mi is történt
Moshenggel a hét év alatt. Ez az azért is volt fontos, hogy rájöjjön, nem csak ő szenvedett ezalatt az
idő alatt, hanem a felesége is.

Olyan szemtelen ez a Lao Yuan! Amellett, hogy pletykásabb, mint egy nő, úgy tud odamondogatni másoknak,
mintha csak a száján csúszott volna ki a mondat. Biztos vagyok benne, hogy azt is élvezte egy kicsit, hogy
Yimeijel ő közölhette a rossz hírt, hogy Yichen megnősült, és nászútra ment. Szerintem sejthette, hogy
nem tud róla, semmi nem kerüli el a figyelmét (vérbeli pletykás).

Én is nagyon szeretem a színészek játékát, és most nemcsak a főbb szereplőkről beszélek. Ezért írtam valahol,
hogy nagyszerűen válogatták össze a csapatot, ez az egyik titka a My Sunshine sikerének.

Szép napot kívánok!

Ez a Ying Hui melyik mozit nézi?

Kép

Már nem is annyira munkamániás:

Kép
RiziBizi

HozzászólásSzerző: RiziBizi » 2017. szeptember 11. 8:06

Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a hétvégi részeket!
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2017. szeptember 11. 8:08

Kedves Rita!
Ez a 24 rész nagy meglepetés volt, nagyon szépen köszönöm.
ajussi

HozzászólásSzerző: ajussi » 2017. szeptember 11. 13:15

Kedves Rita,
köszönöm a 23-24. részt is - igazad van, nagyon nehéz lehetett volna kivárni hétről-hétre az új részek vetítését:) Valójában ezért nem szeretek nagyon futó sorozatokba belevágni, de ezzel most kivételt tettem! És milyen jól tettem :)))))))
Szép hetet és jó munkát!
Üdv.
Györgyi
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. szeptember 11. 13:58

Kedves Ritám.....Hogy azért mennyire más igy feliratal nézzni a sorit,de arrol sem tehettem hogy ledaráltam at egész sorizatot a 21 résztol csak ugy eredetiben, most már tudom mi kovetkezik de azért igy feliratozva mégis 2x megnézztem a 23 rész jo pár jelenetét....hangosan nevetve ,vagy ujbol és ujbol kipukkanva a meglepetéstol.....vizoraleolvaso... na ezt el nem tudtam képzelni hogy a sztármodell mivel ejti az egyik meglepetásbol a másikba a kisaranyos fotosunk szuleit.....:)...Tudod Rita nekem két kulso winchesterem van 1TB az egyik is és a másik is.Mikor a 2számi Toshiba Jolikát megvettem akkor elhatároztam hogy azok a filmek és sorik amik nagyon tettszenek mindketton tárolom igy jo pár sori duplán van meg ...tudod az ordog nem alszik alapon ..ha netán...ha netán valami baj érne bármelyiket a kedvencek a másikon megmaradjon....az elso a Sommers Dessire volt amit igy biztositottam de a napfényem´ is ott toporog már a sorban.Mindent leirtak már minek ismételni de az biztos régen szerettem ennyire sorozatot mint a My Sunsinet Wallence,Thiffany játéka olyan természetes ,olyan mint ha valoban az életben is igy szeretnék egymást ,szeretem cinkos mosolyukat hogy egyre jobban ujbol osszecsiszolodnak és még sokminden mást amit még nem irhatok le...:)..és Yang Le aki Lu Yuahfeng alakitoja hát egyszeruen imádom...most a kis szipogva konnyezo mozinézzo aki a végén csak oda irja az SMS végére ..te voltál a legrosszabb mert még nem tudja hogy pedig o lesz a..........nem irom még ide ki is lesz o neki nemsokára...:)...mert nagyon szalad az ido ebben a sorozatban nemsokára vége lesz sajnos....Vérom a kovetkezé részek forditásait nagyon és nemtudom elégszer megkoszoni a munkádat az idodet a ránk forditott energiádat de remélem ezekbol a kis kommentekbol amit mindnyájan irunk Neked szeretettel kicsit vissza tudunk mindnyájan ez a kis kozosség adni feléd.... :) :movingflower: :) :movingflower: :) ...annamama.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 15:28

cicus írta:Annyira cukik ezen a gifen ;;) köszönöm szépen előre is a 24.részt angyalkánk :movingflower:

Cicus! Most már azt is tudod, hogy mit mond Mosheng nagy szégyenlősen a férjének. Hihi!!!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 15:35

dolores953 írta:Szia Rita

Nagyon köszönöm a 21-24. részek feliratait. :)
Megnézni még nem tudtam, mert a lányom szülinapja volt, főzés és sütés
és egyéb nyalánkságok :ymhug: de ami késik az nem múlik, már fenem a fogam
a minimaratonra. Majd jövök.
:littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Szia Dolores! Isten éltesse a lányodat! Gondolom, hogy nem volt megállásod.

Remélem azóta volt időd minimaratonozni, és tetszett, amit láttál!

Szép napot kívánok!

Yimei egészen hazáig szalad csalódottságában és döbbenetében:

Kép
Kép
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. szeptember 11. 16:41

Rita Kedves!

Nagyon szépen köszönöm a 23-24. rész feliratát és a munkádat. Üdv.szeretettel: Ildikó :ymhug:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 16:45

Magdimama írta:Köszönöm szépen .A 22,23. részt most fejeztem be.Ilyen botor ötletem támadt,hogy benézek,és hát...Nagyon köszönöm.Még az előzőeket is csak most.A hugica nagyon ellenszenves,de legalább Yunfengnek kiadta az útját.Most még utálandó az ex férj.De jól van az epém szerencsére.Megyek és nézem tovább,ha már a mi remek fordítónk ilyen szélsebesen hozta a következőt. :ymhug: Puszi. :-bd :littlehearth:

Nagyi! Nagyon szívesen! Milyen jó, hogy beugrottál!

Én is azt mondom, hogy Yuanfeng (és Xiao is) nagyon jól járt vele, hogy kiadta Yimei az útját.
Egészen hamar sikerült megvigasztalódnia, igaz, most még egy kis itóka is kellett hozzá. A
jót hamar meglehet szokni, már a sajtótájékoztatón is többször rajta felejtette a szemét Xiao-n.

Most már csak egy dolog van hátra, Yichennek be kell bizonyíania, hogy a válásról szóló határozat
hamisítvány. Ezért az akciójáért Ying Hui nagyon megütheti a bokáját. Illetve még el is kéne válnia
Moshengtől. Itt lenne az ideje. Jelenleg két férje van.

Köszönöm a dicséretet! Magam voltam itthon, ezért tudtam ilyen gyorsan hozni a feliratokat.

Szép napot kívánok!

Öltöny nélkül, lazán. Fura volt Yichent így látni:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 16:46

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi az újabb részek feliratát.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Nagyon szívesen!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 18:24

Kata58 írta:hát ez csúcs volt.! Nem csak a Te sebességed Rita, hanem a történet is! Végre, végre mesélhet Mosheng a múltról egy kicsit, és megtörtént az igazi szívből jövő lánykérés is! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: elképesztő az ex húzása, és nagyon tetszett Yinchen utolsó mondata! :ymparty: ...Remek a munkatársi kapcsolat is! Birom a triumvirátus eszmefuttatásait is! A kis kollegina is alig bírta visszafojtani a nevetését :)) .

És IGEN! Tetszik, hogy Yinchen egyre többet van Moshenggel, egyre többet mosolyognak, egyre kedvesebbek, figyelmesebbek, lágyabbak egymással. Ja és lassan annyit mennek repülővel mint mi busszal... :)) =)) .
Nagyon tetszik Yinchen háttér munkája, hogy Mochenget megóvja, nehogy az ex valami folytán magával rántsa...mindenféle értelemben. De a jelek szerint nem kap észbe, hogy visszavonulót kellene fújni..amíg nem késő! :( :D :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :-bd

Szerintem is csúcs volt! Bárhová tekintünk a soriban, Yimei és Ying Hui kivételével mindenki örül,
boldog, jókedvű, mindenkinek jól alakul az élete. A 22.-23.-24. részt depresszió ellen receptre is
felírhatná az orvos.

Jó, hogy írod a lánykérést. Jól mondta Yichen, hogy ez a második az igazi időpontja a házasságuknak.
Szerelem, gyűrű, és lánykérés... minden volt, ami a múltkor hiányzott.

Emlékszem, amikor először láttam a sorit, már akkor is fura volt, és azóta sem tartom természetesnek,
hogy Yichen nem mond semmit Moshengnek Ying Huiról, és a mesterkedéseiről. Miért kell ennyire óvni
az őt is érintő dolgoktól, nem tudom. Mosheng ettől jóval többet is kibírna. Lehet, hogy Yichen nagyon
férfias tettnek tatja, hogy a feleségét még a széltől is óvja.

Igen, egyre többet vannak együtt, és egyik útról a másikra mennek. Többször gondolkodtam rajta, milyen
klassz munkahelyük van, hogy szó nélkül elengedik őket. Sőt, mintha nem is jelentenék be, hogy mennek
valahová.

Szép napot kívánok!

Ezek ketten...!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. szeptember 11. 18:41

lizzismith írta:Kedves Rita!
Nagyon vártam ezt a részt, és el is mondom, hogy miért.
Azt gondolom, hogy azért volt fontos, hogy végre "elhálják ezt a házasságot", mert akkor kiderül, hogy Moshengnek ő az első. (mert szerintem így van)
Úgy vélem, hogy erre rájött Yichen is (bár az erről való megbeszélést hiányoltam), és ezért kezdett el kérdezősködni az amerikai életéről Moshengnek.
Érdekes, hogy felirat nélkül egészen más párbeszédeket gondoltam a jelenetekhez. :D
Nagyon-nagy köszönet.

Kedves Lizzi! Én is gondoltam rá már korábban is, mert én is azt hiszem, hogy Moshengnek még
nem volt senkije. És én is azt gondolom, hogy miután nyilvánvalóvá vált Yichen számára, hogy
ő volt az első férfi Mosheng életében, már nem fél megismerni a lány múltját.

Olyan érdekes lenne egyszer úgy megnézni egy sorozatot, hogy mondjuk az első öt részt megnézzük
felirattal, hogy nagyjából megismerjük az alapfelállást. Utána a 6.-t felirat nélkül néznénk meg, és
kibeszélnénk, hogy ki, mit képzel a szituációkba, párbeszédekbe. Ezután következne az, hogy újra
megnéznénk, de már felirattal. Aztán újabb pár feliratos rész következne, majd megint egy felirat
nélküli. Én magamra is kíváncsi lennék, hogy mit fantáziálnék össze.

Nagyon szívesen!

Szép estét kívánok!

Kép Kép

Vissza: “Kína”