annamama írta:Koszonet a 27 részért ...és megnézve az én elso perctol gyanusnak tartott Dokim csak még és végérvényeseben gyanus...lehet hogy ez nálam már rogeszme , lehet o jo patologus,lehet o zseni ,nálam o az aki mozgatja a szálakat akinek minden szál a kezében van. Ha konyben olvasnám most becsuknám a konyvet és behunyt szemmel végig gondolnám a torténteket......de itt hiában probálom ...mert valami mindig elvonja a figyelmemet ,mert ez film és a képi világ más mint a betuk világa ....Szoval ecetera-ecetera nálam a fofogonosz a kis csinos festocskébol lett patologus ,és hogy mi volt az ok ami ot is ide ezek kozé a sérult fiatalok kozé hozta na majd meglátjuk hiszen van még 9 rész az utolso pontig.....Anna
wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Köszönöm a 27. részt, igaz én megint csak le vagyok maradva, de már kezdem megszokni.Most fejeztem be a 26. részt, és az valami eszméletlenül jó rész volt. Minden percét élveztem. Igazából előttem lévők már mindent elmondtak, amit én is elmondtam volna, egyelőre csak találgatok, hogy ki lehet a vezér, aztán majd kiderül, beigazolódik e a gyanúm vagy sem. Mondjuk az nagyon meglepett, hogy egy ilyen kis ütéssel simán kitudtak ütni két embert?!
Kicsit fura volt az számomra, de nem vagyok ebben a témában otthon, szóval akár lehetséges is, hogy ennyi elég egy ember számára. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig L.A.K. "kedvenceim" ha lehet így fogalmazni. Ez a beteg humor/játék nekem különösen tetszik. Még azon is jót szórakoztam, amikor meglőtték L. kezét aztán ott hisztizett a tisztaságmániás, vagy épp a plázás játék is elnyerte tetszésemet. A felesége tényleg (kurva) volt, ennyit számított nála a férje.. Nem bánom, ami vele történt, én ebben a karmás dologban nagyon hiszek, valahogy mindig mindenki megkapja méltó büntetését, ahogy észreveszem mind a sorozatban, mind pedig az életben.
Ahogy látom a képen alapján a a 27. rész is izgalmas lesz, az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga Su Muannak, de biztos vagyok benne, hogy valahogy kijátsszák őket. Azt hiszem megyek és folytatom is. Így végre egyszer megint utolérlek.![]()
![]()
Köszönök mindent!
Kata58 írta:gondoltam beköszönök, ma nekem is mennem kell igaz, csak ide a Kodályra, szerencsére a bankomnak itt is van fiókja!
Hálás köszönet az új részért! Gyorsan adok reggelit a legénykémnek, /innen hallom a hangját/ megnézem ezt a részt aztán megyünk!![]()
![]()
![]()
![]()
Ez a banda egyre provokatívabb! Még hogy felhívás egy játékra! huh. Még le sem száradt a tojáshéj a fenekükről de már mi mindenre képesek!
Az elemzés persze megint egy bravúr volt! Na mi is startolunk itthonról...
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm a 28. rész fordítását!A helyzet fokozódik. A boncdoki egyre gyanúsabb.Simán kiszabadította magát,nagyot csalódott,hogy nem ő felé mentek hatástalanítani a robbanó szerkezetet.![]()
![]()
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb részt meg is néztem azonnal és felkészültem a
végső csatáraaz elemzések szuperek voltak mint mindig és Jin Xi arra is
rájött,hogy miatta történik,ami nagy teher lehet neki,hacsak nem ez is egy
csavarA doki a bejátszások és a film előtt és utáni jelenetek
miatt tűnik gyanúsnak,de igazából én még mindig a legelső intuícióm alapján
gondolom,nem ő a főnök,mert a prof.tudta ki az és amikor találkozott vele
a folyosón nem lepődött volna meg annyira.Most az elemzés is tisztán arra
utalt,hogy ott van a rendőrségen és a közelükben,így még jobban várom a
lelepleződését.Már itt tűkön ülök,hogy belenézek a következő részekbe,de
eddig még ellen tudtam állni![]()
Gyönyörű napot Mindenkinek!
gyomar írta:Kedves Rita!
nagyon szépen köszönöm neked a 28. rész feliratának a fordítását.![]()
Ez a rész jobban tetszett, főleg amikor a két jó barát beszélgetett az nagyon megható volt. Sokat agyaltak, töprengtek, kezdenek közeledni a megoldáshoz, azt már biztosan tudják, hogy minden kötődik az öt évvel korábbi eseményekhez.
Szép hétvégét kívánok.Marcsi
Marika58 írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen az újabb részek feliratát. Nagyon izgalmas, jó sorozat. Kellemes hétvégét kívánok!
B.Marika írta:Szia Rita! A vihar előtti csendet éreztem ebben a részben. Az elemzés bravúros volt, mint mindig, rájöttek, hogy a vezér köztük van! A a kis nyavalyás nem fér a bőrében! Ha jól értettem a hajót akarják felrobbantani, és a vezért még mindig homály fedi!
Köszönöm szépen a fordítást,izgatottan várom a folytatást!
f.ági írta:Szia Rita!
Le vagyok maradva, mert elindult a tanulás.
Igyekszem nagyon, hogy megnézzem a részeket, utána olvasok is ki milyen rejtvényt fejtett meg.
Köszönöm szépen a vitt részeket!
virag1 írta:Kedves Rita !
Letöltöttem és megnéztem.
Az a gondolat jutott eszembe, hogy furcs miért tudja a Doki ennyire megvezetni BJX-et. Az hogy visszafolytja a viselkedését az láttuk mikor Han Chenel a korházban el kezd harcolni. ( egy orvos nem verekszik a beteggel )
Enyire birtokolni akarja BJX-et és ezért egy csomó zakkantat is maga köré gyüjtött.
A másik BJX mint NŐ már meg kellett volna ÉREZNIE a Doki kettöss énjét. ( tudom mást megitélni kielemezni könyebb mint önmagamat)
Na majd meglátjuk a folytatást.
Köszi mégegyszer a fordítást.
szilagyongyi írta:Köszönöm Ritám a Huszonnyolcadok részt! Elvittem a feliratot, de megnézni most nem tudom.![]()
Napok óta küzd a család valami fránya vírussal, most engem is leterített. Megyek vissza az ágyba.![]()
Szép hétvégét Mindenkinek!
Anyecska írta:Szia Rita!
Köszönöm a 28.-részt is. Nagyon élvezem én is az elemzéseket, és a legutóbbi teljesen a Dokira hajazott. A kollégák közül senki nem vette gyanúba JX sem. Kíváncsi vagyok nagyon.
Olyan kis aranyos.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég