Because of Meeting You (online is nézhető)
- boszorkany
Re: Because of Meeting You (33/56) (online is nézhető)
Kedves Rita!
Halasan koszonom a 33.-ik epizod forditasat is.Nem gondoltam,hogy a YK mostoha testvere megis a feltestvere,annak dacara,hogy Te is sejtetted velem.Mondjuk igy sem tudom elfogadni,hogy YK-t allandoan vegzalja,mintha o lenne a kakukktojas.Ja es amit muvel a hugaval is,nemhogy elkoltozne a "kedves" batyjatol.Remelem tovabbra is adogatjak a gonoszoknak a megerdemelt "jutalmukat.Egyetertek Veled a ket apat illetoen,a GG apja ingatag(remelem a fotok eltunesere rajon,hova lettek),a YK apja meg valoban csak kiabal allandoan,idegesito.Na de jon meg kutyara der:)
Halasan koszonom a 33.-ik epizod forditasat is.Nem gondoltam,hogy a YK mostoha testvere megis a feltestvere,annak dacara,hogy Te is sejtetted velem.Mondjuk igy sem tudom elfogadni,hogy YK-t allandoan vegzalja,mintha o lenne a kakukktojas.Ja es amit muvel a hugaval is,nemhogy elkoltozne a "kedves" batyjatol.Remelem tovabbra is adogatjak a gonoszoknak a megerdemelt "jutalmukat.Egyetertek Veled a ket apat illetoen,a GG apja ingatag(remelem a fotok eltunesere rajon,hova lettek),a YK apja meg valoban csak kiabal allandoan,idegesito.Na de jon meg kutyara der:)
Szia Rita!
Hát mit ne mondjak kapkodtam a fejem a 26. résztől, de sikeresen vettem a lelki akadályokat és már utol is vagytok érve
Változatlanul nagyon birom az exférjet, a keménységével és gyereke szeretetével együtt. Alig várom a válogatott kinzásait
Aki még maradt a kedvencek sorában az Yun Kai édes anyucikája
Csoda, hogy ezt a nőt meg lehet félemliteni. Emberére akadt a himzőműhely vezetője személyében.

A kislány tünemény, ahogy felnőttesen, mégis totál meggyőzően alakitja a cserfes pici lányt. Mennyi titoknak kell még kiderülnie.
Hiányoltam már a pasast a himzőműhelyben, aki falazott a kedvenc főnökasszonyának. Na arra is kiváncsi leszek mikor törik meg és jön meg a józanabbik esze.
Guo Guo apjának is leeshetne már az ott motoszkáló sejtés az agyában, és összetehetné a meglévő foszlányokat, hátha jutna is valamire.
Az is lehet, hogy Yun Kai fogja leghamarabb bebizonyitani, hogy Gou Gou kicsoda valójában? Mivel a pizzát szereti, ismeri a hupikék törpikéket, a leves összetevőt sem a kisujjából rázta ki....
Hát mit ne mondjak kapkodtam a fejem a 26. résztől, de sikeresen vettem a lelki akadályokat és már utol is vagytok érve

Változatlanul nagyon birom az exférjet, a keménységével és gyereke szeretetével együtt. Alig várom a válogatott kinzásait

Aki még maradt a kedvencek sorában az Yun Kai édes anyucikája

A kislány tünemény, ahogy felnőttesen, mégis totál meggyőzően alakitja a cserfes pici lányt. Mennyi titoknak kell még kiderülnie.
Hiányoltam már a pasast a himzőműhelyben, aki falazott a kedvenc főnökasszonyának. Na arra is kiváncsi leszek mikor törik meg és jön meg a józanabbik esze.
Guo Guo apjának is leeshetne már az ott motoszkáló sejtés az agyában, és összetehetné a meglévő foszlányokat, hátha jutna is valamire.
Az is lehet, hogy Yun Kai fogja leghamarabb bebizonyitani, hogy Gou Gou kicsoda valójában? Mivel a pizzát szereti, ismeri a hupikék törpikéket, a leves összetevőt sem a kisujjából rázta ki....
Köszönöm Rita, nagyon tetszett a 33. rész.
Remélem, ha lassan is majd jól alakulnak a dolgok.
Rád gondolok mindig, nem bántad-e meg a sokrészes fordítását.
Remélem talán nem, tart, ameddig tart, ne fogyjon el a türelmed.
Nálunk megint nagy szél van, bár a nap délután melegen sütött volna.
Szép estét.
Szép estét.

Nagyon szépen köszönöm a munkádat most már elkezdem nézni. További szép napot, jó munkát neked. 

Megint nem álltam meg, hogy fordítás nélkül is tovább ne nézzem, + a Jang Borit is párhuzamban.
.annyira tetszenek a most következő részek, hogy vagy 1o szer láttam és nem tudom megunni...

Re: Because of Meeting You (34/56) (online is nézhető)
Jó szórakozást kívánok a 34. részhez!
Hű! Nagyon megy az adok-kapok! A legnagyobbat egy jó oldalon álló kapja.
Mit keres Yu Xin Le Tong közelében? Gyanús!

Hű! Nagyon megy az adok-kapok! A legnagyobbat egy jó oldalon álló kapja.
Mit keres Yu Xin Le Tong közelében? Gyanús!

Köszönöm szépen! De jó hogy visszanéztem...

Nagyon köszönöm Rita, ilyen gyorsan megcsináltad a köv. részt.
Letöltöttem.
Nálunk esik az eső, ma is rossz idő volt.
Szép estét.

Szép estét.
Egy kicsit elbambultam,de azért ideértem még
lefekvés előtt,hogy letölthessem a 34.részt
Köszönöm szépen
Nem örültem,hogy Le Tong közelében látom ezt az ördögi lényt
és remélem nem fog ártani a kicsi lánynak.
lefekvés előtt,hogy letölthessem a 34.részt

Köszönöm szépen

Kedves Rita, köszönöm szépen 

Hajaj..
Nagyon örülök, hogy már itt tartunk a történetben...Hajrá a jó oldalnak
. De nem kell aggódni, unatkozni nem fogunk, mostantól indul a lavina

Spoiler: mutasd
Nagyon örülök, hogy már itt tartunk a történetben...Hajrá a jó oldalnak

Szia Rita! Fordulatokban bővelkedett ez a rész. Végre a hazugokra is rá jár a rúd! Örülök, hogy YX-t fogva tartják, nagyon kiérdemelte. Az anyja viselkedése undorító! Sajnáltam LT apját, várható volt, hogy alul marad, de nem biztos, hogy sokáig.
Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást!
Jó pihenést a hosszú hétvégére!

Köszönöm szépen a fordítást, várom a folytatást!

Jó pihenést a hosszú hétvégére!

Üdv.
Köszönöm szépen a 34.rész feliratát.
Köszönöm szépen a 34.rész feliratát.
Szia Rita!
Köszönöm ezt a részt is!
Hát nagyon remélem, hogy elveszi ezt a libát a srác és utána akkorát esik fentről, hogy kitöri a nyakát. Bocs, de egy fúria, boszorkány, és sorolhatnám.
Az anyja mikor fog totál belebonyolódni és nem kijönni a hazugságokból... Bár a vége még messze van, biztos győzi szuflával.
Most biztos kukucskálnék, ha nem Nelli segitségével online nézném!
Remélem Kata megteszi helyettem!
Bár totálisan kifúrja az oldalam a kiváncsiság mi az ex következő lépése a kialakult helyzetre.
Ha kiadja a lapjait a jól irányzott balegyenes hatására, hamarabb lelövi a poént, azt meg most még nem akarta,de szerintem most őt is meglepték.
Tud még ez a nő meglepetésekkel szolgálni. Jajj, de várom amit sokan várunk!
Köszönöm ezt a részt is!
Hát nagyon remélem, hogy elveszi ezt a libát a srác és utána akkorát esik fentről, hogy kitöri a nyakát. Bocs, de egy fúria, boszorkány, és sorolhatnám.
Az anyja mikor fog totál belebonyolódni és nem kijönni a hazugságokból... Bár a vége még messze van, biztos győzi szuflával.
Most biztos kukucskálnék, ha nem Nelli segitségével online nézném!

Remélem Kata megteszi helyettem!

Ha kiadja a lapjait a jól irányzott balegyenes hatására, hamarabb lelövi a poént, azt meg most még nem akarta,de szerintem most őt is meglepték.
Tud még ez a nő meglepetésekkel szolgálni. Jajj, de várom amit sokan várunk!

szia Ági, jót mosolyogtam..hogy furdal a kíváncsiság...és képzelheted mennyire jól alakulnak a helyzetek...örömtánc ülve, és nem győzöm újranézni
Nem lövöm el a poént, de kívánságunk teljesülni fog abban amit írtál...
ui.! GG nevelőanyja biztosan valami hazudozós tanfolyamra járt, hogy nem tud kikecmeregni belőle..
minden részben meglep hogy még rá tud tenni egy lapáttal..

Spoiler: mutasd

ui.! GG nevelőanyja biztosan valami hazudozós tanfolyamra járt, hogy nem tud kikecmeregni belőle..

boszorkany írta:Kedves Rita!
Kedves Éva! Nagyon szívesen! Sajnos Yun Zhe-be az anyja már gyerekként beleoltotta, hogy
mindenáron a féltestvére elé kell kerülnie, mert csak így lehet majd övé a cég. Sikeresen ki
is túrták otthonról YK-t a nagynénivel együtt, hogy csak ők maradjanak YK apja szeme előtt.
A nagynéni elfogadta a bátyja segítségét - az ő pénzéből vette a pizzériát - sőt még mindig
vele él, így el kell fogadnia, hogy az beleszól, sőt irányítja az életét. A szerepe olyan, mint
egy gyereké, akinek az apja azt mondja, hogy "amíg az én kenyeremet eszed, azt teszed,
amit én mondok".
Nem sokáig kereste GG apja a fényképeket...

f.ági írta:Szia Rita!
Aki még maradt a kedvencek sorában az Yun Kai édes anyucikájaCsoda, hogy ezt a nőt meg lehet félemliteni. Emberére akadt a himzőműhely vezetője személyében.
Szia Ági! Szegény volt férj nagyot kapott a 34. részben. YX biztosan örül majd, ha megtudja,
hogy sikerült kirúgatnia az ellenséget a cégből. De hogy ez nem marad válasz nélkül, azt biztosra
veszem. Vészhelyzetben a rosszak mindig összekapták magukat és próbáltak még nagyobbakat
ütni, ennek így kell lennie a jók esetében is. Yu Xin kezdhet rettegni!!

YK mostohájának korábban kell felkelnie, ha túl akar tenni YX-on vagy a fogadott anyján. Úgyis
az lesz, amit ők akarnak. És különben is megérdemli, hogy egy olyan lány legyen a fiacskája
felesége, mint YX.

A főfelügyelő már annak idején sem szívesen sározta be az első menyt a vallomásával, és csakis
a második meny miatt érzett szerelme miatt tette meg. Szerintem, ha személyesen fog találkozni
az első mennyel, be fogja vallani, hogy hazudott.
Én YK nagynénjére tippelek. Szerintem ő fogja elsőként kideríteni, hogy GG azonos YB-jel. De
lehet, hogy az apa lesz az. Most, hogy GG újra bejáratos a Hímzőműhelybe, lehet, hogy a
gyakori ottlét emlékeket idéz föl benne, amit az apa azonnal észrevesz majd. Kíváncsi vagyok
nagyon!
Nagyon szívesen!

- boszorkany
Rita írta:boszorkany írta:Kedves Rita!
Kedves Éva! Nagyon szívesen! Sajnos Yun Zhe-be az anyja már gyerekként beleoltotta, hogy
mindenáron a féltestvére elé kell kerülnie, mert csak így lehet majd övé a cég. Sikeresen ki
is túrták otthonról YK-t a nagynénivel együtt, hogy csak ők maradjanak YK apja szeme előtt.
A nagynéni elfogadta a bátyja segítségét - az ő pénzéből vette a pizzériát - sőt még mindig
vele él, így el kell fogadnia, hogy az beleszól, sőt irányítja az életét. A szerepe olyan, mint
egy gyereké, akinek az apja azt mondja, hogy "amíg az én kenyeremet eszed, azt teszed,
amit én mondok".
Nem sokáig kereste GG apja a fényképeket...
Ritam,koszonom a 34.-iket is,jol jott,mert tegnap ujabb vizsgalaton voltam es jol megkinoztak a labomat(!),nem fajt meg elegge.

Ugyhogy meg az ejjel megneztem

nildiko írta:Köszönöm Rita, nagyon tetszett a 33. rész.
Szép estét.
Szia Ildikó! Örülök nagyon, hogy tetszett ez a rész is! Én optimista vagyok, mert a gonoszkák
feje felett is egyre több viharfelhő gyülekezik. Így, hogy ők is szenvednek el vereségeket,
sokkal könnyebb kivárni a végét.
De nagyon megbántam, hogy a megérzéseim és az ellenérzéseim ellenére is belevágtam ebbe
a hosszú sorozatba. Most már nagyon érzem, hogy szívesebben fordítanék mást. És ez nem a
sorozatra nézve kritika, mert azt egyébként nagyon szeretem, hanem én vagyok így kódolva.
A türelmem elfogyott, de a fordítást semmiféleképpen nem hagyom abba. Elkezdtem, és be is
fogom fejezni. A taktikám az, hogy semmilyen körülmények közt nem leskelődök, hogy az
érdeklődésem megmaradjon. Így hajt a kíváncsiság, ami ösztönzőleg hat a "fordítókámra".

Jóbi Éva írta:Nagyon szépen köszönöm a munkádat most már elkezdem nézni. További szép napot, jó munkát neked.
Nagyon szívesen! Jó szórakozást a kismaratonhoz!
Neked is kellemes hosszú hétvégét kívánok!

Kata58 írta:Megint nem álltam meg, hogy fordítás nélkül is tovább ne nézzem, + a Jang Borit is párhuzamban..annyira tetszenek a most következő részek, hogy vagy 1o szer láttam és nem tudom megunni...
![]()
Jó kilátások! Hurrá!

nildiko írta:Nagyon köszönöm Rita, ilyen gyorsan megcsináltad a köv. részt.Letöltöttem.
Szép estét.
Nagyon szívesen, Ildikó! Azért is teszem ki egyesével a részeket, mert mostanában, főleg,
amióta más elfoglaltságot is találtam magamnak, nem tudom kiszámolni pontosan, hogy
mikor leszek készen egy-egy epizód fordításával. Ma ünnep van, itthon vagyunk, így holnapra
tudom hozni a 35. részt is.
Itt éppen süt a nap, de nincs meleg egyáltalán. Vasárnap jósolják a legmelegebbet, akkorra
grillezést tervezünk.

cicus írta:Egy kicsit elbambultam,de azért ideértem még
lefekvés előtt,hogy letölthessem a 34.részt![]()
Köszönöm szépen
Cicus! Nagyon szívesen! Előre szólok, hogy holnap ne felejts el bekukkantani.
Most van időm fordítani, gyorsan megcsinálom a 35. részt is!
Sajnos az ördögi lény mindent kitalált Le Tonggal kapcsolatban...

rizsa írta:Kedves Rita, köszönöm szépen
Kedves Rizsa! Nagyon szívesen!

Kata58 írta:Hajaj..Spoiler: mutasd
Nagyon örülök, hogy már itt tartunk a történetben...Hajrá a jó oldalnak![]()
. De nem kell aggódni, unatkozni nem fogunk, mostantól indul a lavina
Szia Kata! Azért azt nem értem, hogy hogy jut eszébe egy idegennek, hogy elvigye más gyerekét
csak úgy, anélkül, hogy a szülőktől engedélyt kérne. Én még egy közeli ismerős gyerekével sem
tenném ezt meg. Amikor kiderült, hogy Lu Si Chen elvitte LT-t a vidámparkba, senki sem mondja
meg neki a magáét, mert egy cetlin jelezte a szándékát. Ez nekem nagyon furcsa.
A kozmetikázás nagyon rossz húzás volt YZ részéről, mert az ilyesmi mindig kiderül. Várom a
pillanatot, hogy YK rájöjjön.
GG anyjának igazságtalan hisztije rettentően felháborított. Az az asszony egy nem normális.
Legszívesebben odébb tekertem volna a jelenetét, de nem tehettem meg. Minden szavát le kellett
fordítanom. Idióta!
Nagyon várom, mi lesz a folytatás most, hogy tisztázódott, hogy LT kinek a gyereke valójában