Szép napsütéses hétvégét mindenkinek.

Gabóci5 írta:Szia Rita! Szerettem volna az általad is említett két jelenetről gifet csinálni, de valamiyen ok miatt nem tudok. A kínai soriknál szokott ilyen előfordulni.![]()
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb részeket,nagyon ügyes voltál,már
nem tudom mit nézzek,mert Lili is elkezdte fordítani,amit
nagyon vártam A General and I-t és nagyon belehúzott,bár
elég hosszú és biztos nem lesz ez mindig így az egyetemi
tanulmányai miatt és mert írtam neki a My Shunsine-ról,ami
felkeltette az érdeklődését![]()
A képek amiket felraktál annyira vidámak és színesek,hogy
nem tudok ellenállni nekik.Nem is folytatom inkább nézem![]()
Gyönyörű hétvégét Neked![]()
Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm az új részt, melyben Adam rájön, hogy Eva nem biztos, hogy az akinek mutatja magát, inkább egy számító kis bestia.Szerettem volna az általad is említett két jelenetről gifet csinálni, de valamiyen ok miatt nem tudok. A kínai soriknál szokott ilyen előfordulni.
![]()
Szép napsütéses hétvégét mindenkinek.
csabamama2 írta:Rita Kedves!
Köszönöm szépen a My Girlfriends..... 1-12. részének a feliratát és a munkádat. Üdv: Ildikó
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm az eddigi 12 rész fordítását!Spoiler: mutasd
Az első részt már az elején megnéztem,a többit csak most folytatom.Sikerült a letöltés a megáról. Éreztem,hogy én bénázok,de lassan jöttem rá.Egyszer véletlenül és tudatlanul saját tárhelyet csináltam a felhő meghajtóba,aztán valahányszor le akartam tölteni a következő fordítást,csak dobta át.Már három garnitúra volt begyűjtve.De azért jobb,ha magam jövök rá,mert legalább nem felejtem el.Most átolvasgattam kicsit a hozzászólásokat,míg a többi töltődik,aztán nézem az 5. részt.Köszönöm a munkádat.Szeretettel,Nagyi![]()
![]()
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm a 13. részt is!Valamiért a fiúk játéka tetszik jobban.Remek az összhang. Adam robot egy tünemény arcot tud vágni folyamatosan. Ah Zhai pedig leírhatatlanul játszik.Egy egy részben ennyi ötletes poén,már fáj az oldalam a nevetéstől.
![]()
![]()
Üdvözlettel,Nagyi
cicus írta:Szia Rita,köszönöm szépen az újabb két részt![]()
Rohan az idő,már csak 2 rész és ennek a sorozatnak
is vége...hihetetlen
Gabóci5 írta:Ritám! Köszönöm a 13-14. részek feliratát.![]()
![]()
Azt hittem ebben a részben kiderül ki a fekete köpenyes alak (van egy ötletem) aki mindig átprogramozza Evát, nem így lett. Próbáltam valami gif félét csinálni arról, hogy szerintem nem olyan biztos, hogy - a nagy bocsánatkérések, és mindenki legyen boldog, közepette - most angyal lett a lányból. Várom a folytatást.![]()
Elnéztem ezeket a színes háztetőket, mennyire sok félék, és sok színűek. Nem csak a tetők, de a házak is. Nem tipustervek alapján készültek az biztos.![]()
novcsi6 írta:Szia Köszönöm szépen a 14. részt :![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég