csip írta:Köszönöm szépen az 1-3.rész feliratát!
Nagyon szívesen a feliratokat!

csip írta:Köszönöm szépen az 1-3.rész feliratát!

mamoca13 írta:Szia Rita!!
Látom elkezdted feltenni az újabb sorozatotÉn is továbbítottam a fb. oldalakon akár csak az előzőeket
![]()
Köszike a feliratokat és a filmek letöltési lehetőségét is
További jó pihenést és szép hetet kívánok

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Infót kaptam hogy új filmet fordítasz ,viszem az első három rész ,és szolok a barátoknak is !!!!

, valóban ritkán fordul elő hogy egymás után írtunk
ilyen véletlenek vannak 
csabamama2 írta:Szervusz Rita Kedves!
Hát nem sokat pihentél, már bele is kezdtél egy új doramába, nem is kicsibe. Köszönöm szépen az 1-3. rész feliratát. Képzeld a The Chaser-t még mindig nem tudtam végignézni, annyira fáj a szivem azért a nyomozóért és a családjáért:-(( Még csak a 6. résznél tartok, mert közben elővettem egy kicsit könnyedebbet. De végig fogom nézni. Még egyszer köszönöm szépen a munkádat. Üdv.szeretettel: Ildikó

mamoca13 írta:Köszönöm szépen a jókívánságot Rita!

nildiko írta:Kedves Rita.![]()
Örülök, hogy elkezdted a fordítást. Nagyon szimpatikus a film.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.
Letöltöttem a megás 3 részét.
Próbáltam a Vikiről, ha esetleg a megában csalódnék, de most a viki nem áll kötélnek. Lehet, hogy javítják.
Kerestem az Avistán is, de lehet, hogy nem ezen a címen van, vagy majd később kerül fel.
/A mega mellett feltett másik lehetőséghez nem értek. Lehet, hogy rosszul csinálom/
Majd holnap még próbálkozom.
Nézzük együtt!

A történet is, a színészi játék is nagyon-nagyon jó. Pont ahogy azt vártam. Nálunk telitalálat ez a sorozat. Már most izgatottan várjuk a következő részeket. Yanzhi és Song Mian jó páros lesznek. 
Kriszti007 írta:Rita! Itt az első beszámoló. Nagyon tetszett mindkettőnknek, egyhuzamban meg is néztük mindhárom részt.A történet is, a színészi játék is nagyon-nagyon jó. Pont ahogy azt vártam. Nálunk telitalálat ez a sorozat. Már most izgatottan várjuk a következő részeket. Yanzhi és Song Mian jó páros lesznek.

B.Marika írta:Szia Rita! Megnéztük az első részeket, nagyon tetszettek! Szeretem az ilyen történeteket és ezt a kort is. Szimpatikus a szereplő gárda, bár még mindenkit nem ismerünk. Jó volt újra hallani a mandarin nyelvet, már hiányzott. Hosszú idő után ismét együtt néztük Krisztivel a sorit, ennek örültem.
Köszönöm a feliratokat! Jó választás volt a sorozat!![]()
![]()
![]()
Kellemes hetet kívánok!

Rita írta:Kriszti, én is azt gondolom néha, hogy Song Miannak is tetszik Yanzhi, de ott van Tianmo,
akit szemmel láthatóan szerelemmel szeret. Mi lesz ebből? Yanzhi elég rámenős! Abban a
korban nem volt jellemző a lányokra.
Előreláthatóan vasárnap találkozunk újra, de ha jól haladok, szombat is lehet belőle.
Kellemes hetet kívánok!
Ha Yanzhi nem lenne ilyen rámenős, nem is vinné sokra. Nekem tetszik, hogy ilyen szemfüles.

Én is úgy vagyok, mint te, hogy nem szeretem a történelmet, ebből kifolyólag nehezen állok neki a történelmi és háborús időkben játszódó filmeknek. Pedig utólag belátom, hogy jók, de valahogy akkor is szívesebben nézek mai korban játszódó rom-kom-ot, családit és ahogy a csicsergő kismadárka mondaná "nyálasat"
A párom szülinapja volt, ezért családi ünneplés volt, vendégfogadás, sütés-főzés, szóval azért nem panaszkodom, de hát mégis, LMH-t nem hagyhatom cserben

Kriszti007 írta:
Rita, én máris összeboronáltam őket.Ha Yanzhi nem lenne ilyen rámenős, nem is vinné sokra. Nekem tetszik, hogy ilyen szemfüles.
Song Mian is lecserélte azonnal miatta a rossz öngyújtót.![]()
Hétvégére pont jó közös kikapcsolódás volt.

Emma11 írta:Köszönöm az első három részt!!!![]()
![]()

nb76 írta:Szia Rita! Kicsit régen voltam nálad, de a kismadarak továbbra is csicseregnek ámÉn is úgy vagyok, mint te, hogy nem szeretem a történelmet, ebből kifolyólag nehezen állok neki a történelmi és háborús időkben játszódó filmeknek. Pedig utólag belátom, hogy jók, de valahogy akkor is szívesebben nézek mai korban játszódó rom-kom-ot, családit és ahogy a csicsergő kismadárka mondaná "nyálasat"
![]()
Ezt a filmet a főszereplő lány miatt fogom megnézni, imádtam a Boss and Me c. soriban, így nagyon kíváncsi vagyok az alakítására itt is. Nem tudom, mikor tudom elkezdeni, mert a bestem, Lee Min Ho sorija is most kezdődött és még nem láttam és vége a hétvégénekA párom szülinapja volt, ezért családi ünneplés volt, vendégfogadás, sütés-főzés, szóval azért nem panaszkodom, de hát mégis, LMH-t nem hagyhatom cserben
![]()
Köszönöm szépen, hogy fordítod a filmet, vittem a feliratokat. Majd jelentkezem, ha elkezdtem.
Nagyon szép hetet kívánok Neked![]()

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönöm az új sorzat letöltési lehetőségét és a forditást is.
A Vikin belenéztem a fentlévő részekbe és igy is érdekesnek izgalmasnak tűnő sorozat.
Letöltöm, megnézem, utána irok.
Köszönet mégegyszer

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég