Kata58 írta:Rita a záróképeken nevettem és az új rész nyitóján az volt nagyon nevetésre ingerlő....![]()
![]()
![]()
Joe írta:Rita, én is köszönöm a fordításodat ! Sajnos nem tudok a fórum színesítésével foglalkozni ! Jó hétvégét minden fórumozónak !
B.Marika írta:Szia Rita! Csatlakozom Krisztihez nagyon jó izgalmas részek voltak. A két lány már nagyon utálja egymást. Manna kiképzésén kicsit kiakadtam, ezek a japánok nem semmik.
Köszönöm szépen a fordítást! Nagyon várom a következő részeket!![]()
![]()
![]()
Szép hétvégét kívánok!
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm az újabb részek fordítását.Mikor megláttam, hogy a 11. rész is kész
van, a számat is eltátottam. Így akármennyire is igyekszem nem tudlak utolérni.![]()
Az első négy részt tudtam megnézni és amit láttam nagyon tetszik. Talán majd a két ünnep
között tudok majd veletek haladni. Mire befejezzük a történetet, képzett felderítők és hír-
szerzők leszünk.Örültem amikor Yanzhiról kiderült, hogy nem vak, csak vakmerő.
![]()
Alig várom már a holnapi napot amikor újabb 2-3 részt meg tudok nézni.
![]()
![]()
Rita írta:Szia Dolores! Nem célzásnak szánom, de úgy örülök, hogy jelentkeztél! Hiányzol!
dolores953 írta: Tudom én Ritám, de most pendlizek a doktorok és a nyugdíjintézet között.
Még vár rám egy pár nehéz nap. Na de utána... annyi részt fogok nézni
amennyit a szemem csak bír.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm a 4-11.részig a fordítást.Én még az elején vagyok,de nemsokára lehet,hogy utolérlek benneteket.Nehezen kezdtem neki,de eddig tetszik,amit láttam.
Sok szép képet is kitettetek.Köszönet érte.Nálunk is jönnek a madarak az etetőhöz.Jó őket nézegetni.
További szép estét kívánok.
Kata58 írta:Szia Rita..nem férek a rövidfilmjeidhez, mert azt írja nem vagyok jogosult, pedig látod be vagyok jelentkezve, különben nem tudnék írni sem..
Jó éjszakát mindenkinek...majd jövök...!
láttam, hogy volt volna egy üzenet, de ahhoz sem fértem hozzá...
Kata58 írta:Köszönöm Rita! Kellemes hetet, és készülődést! Itt nagyon hideg van, éppen csak hó nincs...brrr. Milyen hálás lehet az ember, hogy van fedél a feje felett és fűtött lakás!![]()
![]()
![]()
![]()
annamama írta:...Kedves Rita megnézztem tegnap az uj részeket és nagyon jokat mosolyogtam a 14 rész végén....és rettenetesen várom a 15 részt de bevallom most volt kukucskálás mert a kiváncsiság nagy ur ám...de csak kicsit kukucskáltam elore hiszen ugy sem értem a szoveget,.......Ritám valamit elnyomogathattam éjszaka mikor befejeztem az uj részeket ma látom ám hogy email jott toled ....kovetem hozzászolásokat vagy valami hasonlo....ijedtemben ahogy végig olvastam ki is iktatam ....hogy nem kérek mindig emailt rola....hogy ezt hogy csináltam hogy értesitést kaptam az számomra rejtély....remélem minden visszakerul a rendes kerékvágásba hiszen én minden nap benézzek hozzád és mindig elolvason az uj hsz at...
...Nálunk itt a Sajo parton nagyon hider zimankos ido van .....pont jo a diopucolásra
...a felével kész is vagyok ,jo paloc szokás szerint nem kapkodom el megvár az a csonthélyas engem és a diotorot....
Ancsa46 írta:Szia Rita!
Köszönöm az újabb részeket, most neki is állok megnézni. Nagyon izgi.
Szép hetet, és nagy puttonyos télapót kívánok.
Magdimama írta:Kedves Rita!![]()
Köszönöm az újabb részeket.![]()
Csak most tudom vinni,mert PC dokira vártam és ma délelőtt ért rá a nagy fiam.Szerencsére még nem kell a gépet kidobni,hogy el ne kiabáljam.
Négy nap eléggé kikapcsolt a mindennapokból.Ráadásul valami fertőző virussal küzdünk a párommal mind a ketten. Remek történelmi regényt kezdtem el olvasni.A XVII századi lengyel történelmet,Sienkiewicztől.Mit ne mondjak,van olyan,mint bármelyik koreai történelmi sorozat.Ráadásul csak a polcról kellett levennem.Spoiler: mutasd
Köszönöm a négyeket és az előző sejtéseimet sietek tisztázni a történésekkel kapcsolatban.Üdv;Nagyi
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég