mkatinka írta:Rita kedves nagyon szépen köszönöm a hosszú választ a sok technikai segítséggel! Igyekezni fogok szorgalmasan és remélem sikerrel isjárok.Most mindjárt meg is próbálom.
A katicákért is hála és köszönet,azonnal el is mentettem őket, egy későbbi felhasználásra.
Katinka! Úgy örülök, hogy Katinkának szólíthatlak! Ha lett volna még egy lányom, az
Kata lett volna, de nem lett, ezért rajtatok, Katalinokon élvezkedek. A barátnőmet
ahogy megismertem, azonnal Katicává tettem. Ő is nagyon szereti, ha így szólítják.
Megkaptad a cuki katicát, de még kerestem párat, hogy legyen választási lehetőséged.
De azt hiszem, az eredeti fog maradni.
Ami meg a Katalin nevet illeti, én mindig nagyon szerettem és anno másként nem is lehetett senkit anyakönyvezni.Szerintem a jelentése is szép: mindig tiszta.És "nomen est omen" , illik is rám.
Érdekességképpen: egyszer olvastam valahol,milyen sorsot hordoznak a nevek. Ha valakit Katának hínak, annak kicsit keményebb az élete,mint kéne.A Katinkákat pedig általában imádják az apukáik és büszkék rájuk.Lehet,hogy van benne valami....
Már megint egy kicsit hosszú lére eresztettem a mondandómat,de ez Fórum emlékeztet a régi chat-elős időkre.Olyan jókat beszélgettek a fórumozók mindenféléről, annyira barátságos hangulat volt mindig,nagyon szerettem "odajárni"
Mégegyszer köszönet a segítségért és a bogárkákért !
Kedves Katinka! Mielőtt elkezdenél írni, semmi mást ne csinálj, hanem azonnal menj ahhoz a hsz.-hoz,
amelyiket idézni szeretnéd, és nyomd meg a jobb felső sarkában lévő idézőjelet! Akkor előugrik neked
egy szövegdoboz, amiben már ott van az a hsz., amit idézni akartál. A szöveg alá kattintasz az üres
részre, és már kezdheted is az írást. Mikor befejezted, és elküldted a válaszodat, akkor egy ablakban
fogod látni az idézett és az általad írt hsz.-t.
Próbálkozz! Menni fog! Ha elrontasz valamit, az sem gond, mert a jobb felső sarokban a legelső kis ceruzára
kattintva szerkesztheted is az írásodat.
Mindent nagyon szívesen! Szólj, ha valami gond van, megoldjuk (ha tudjuk)!
Nagyon szeretek fórumozni, és csak úgy tudom elképzelni, ahogy eddig műveltem. Az új fórum, nem jelent
új módot, sőt!! Azt hiszem, itt a saját fórumomban, még inkább el merem majd engedni magam, mint a
DFF-on, pedig ott sem nagyon fogtam vissza magam. Ha valami kikívánkozott belőlem szerettem leírni, és
azt is nagyon szerettem, hogy partnereket találtam a beszélgetésekhez. Ennek csak így van értelme.
Úgyhogy csevegjünk, csacsogjunk csak tovább! Mit számít, hogy köze van-e a sorozathoz, vagy sem! Olyan
jó beszélgetni!
Hoppá!