Loving, Never Forgetting (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Loving, Never Forgetting (2014) (9/34)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 21:43

mkatinka írta:Rita kedves nagyon szépen köszönöm a hosszú választ a sok technikai segítséggel! Igyekezni fogok szorgalmasan és remélem sikerrel isjárok.Most mindjárt meg is próbálom.
A katicákért is hála és köszönet,azonnal el is mentettem őket, egy későbbi felhasználásra.

Katinka! Úgy örülök, hogy Katinkának szólíthatlak! Ha lett volna még egy lányom, az
Kata lett volna, de nem lett, ezért rajtatok, Katalinokon élvezkedek. A barátnőmet
ahogy megismertem, azonnal Katicává tettem. Ő is nagyon szereti, ha így szólítják.
Megkaptad a cuki katicát, de még kerestem párat, hogy legyen választási lehetőséged.
De azt hiszem, az eredeti fog maradni.

Ami meg a Katalin nevet illeti, én mindig nagyon szerettem és anno másként nem is lehetett senkit anyakönyvezni.Szerintem a jelentése is szép: mindig tiszta.És "nomen est omen" , illik is rám.
Érdekességképpen: egyszer olvastam valahol,milyen sorsot hordoznak a nevek. Ha valakit Katának hínak, annak kicsit keményebb az élete,mint kéne.A Katinkákat pedig általában imádják az apukáik és büszkék rájuk.Lehet,hogy van benne valami....
Már megint egy kicsit hosszú lére eresztettem a mondandómat,de ez Fórum emlékeztet a régi chat-elős időkre.Olyan jókat beszélgettek a fórumozók mindenféléről, annyira barátságos hangulat volt mindig,nagyon szerettem "odajárni"
Mégegyszer köszönet a segítségért és a bogárkákért !

Kedves Katinka! Mielőtt elkezdenél írni, semmi mást ne csinálj, hanem azonnal menj ahhoz a hsz.-hoz,
amelyiket idézni szeretnéd, és nyomd meg a jobb felső sarkában lévő idézőjelet! Akkor előugrik neked
egy szövegdoboz, amiben már ott van az a hsz., amit idézni akartál. A szöveg alá kattintasz az üres
részre, és már kezdheted is az írást. Mikor befejezted, és elküldted a válaszodat, akkor egy ablakban
fogod látni az idézett és az általad írt hsz.-t.

Próbálkozz! Menni fog! Ha elrontasz valamit, az sem gond, mert a jobb felső sarokban a legelső kis ceruzára
kattintva szerkesztheted is az írásodat.

Mindent nagyon szívesen! Szólj, ha valami gond van, megoldjuk (ha tudjuk)!

Nagyon szeretek fórumozni, és csak úgy tudom elképzelni, ahogy eddig műveltem. Az új fórum, nem jelent
új módot, sőt!! Azt hiszem, itt a saját fórumomban, még inkább el merem majd engedni magam, mint a
DFF-on, pedig ott sem nagyon fogtam vissza magam. Ha valami kikívánkozott belőlem szerettem leírni, és
azt is nagyon szerettem, hogy partnereket találtam a beszélgetésekhez. Ennek csak így van értelme.
Úgyhogy csevegjünk, csacsogjunk csak tovább! Mit számít, hogy köze van-e a sorozathoz, vagy sem! Olyan
jó beszélgetni!

Hoppá!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 21:48

Kata58 írta:én most veszek külső vinyót 5ooGB-osat!

Kata, gondold meg, nem érdemes-e 1 terrásat venni. Duplája az 500 GB-nak, de nem kerül duplájába.
Te is szereted elraktározni a jó sorikat, csak azért mondom.

Jó éjt!

Kicsit reklámozom a Mását is:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 4. 7:39

Rita írta:
Kata58 írta:én most veszek külső vinyót 5ooGB-osat!

Kata, gondold meg, nem érdemes-e 1 terrásat venni. Duplája az 500 GB-nak, de nem kerül duplájába.
Te is szereted elraktározni a jó sorikat, csak azért mondom.

Jó éjt!

Kicsit reklámozom a Mását is:

Kép

Csak azért venném ezt a fajtát mert törhetetlen a külső háza..az előző nekem is 1 terás volt! Azért köszönöm a tanácsot!További szép napot! és végre már PÉNTEK! :lol: :lol: :lol:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 4. 7:46

Spoiler: mutasd
Kép
na nem sikerült.. :lol:
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. március 4. 13:45

Kata aranyos a sóhajtó macid. :D :D :D :D

Kép

Én is ilyen szoktam lenni :lol: :lol: :lol:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 4. 18:04

dolores953 írta:Kata aranyos a sóhajtó macid. :D :D :D :D

Kép

Én is ilyen szoktam lenni :lol: :lol: :lol:

Köszi dolores... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. március 4. 18:48

Szia Rita

Újabb három részt megnéztem ,
és folytatódik főhősnőnk kálváriája:
úgy mint bokarándulás, gáztűzhely belobbanása , kórház , valamit kihagytam volna? :o
Ja de, a gyermek felügyeleti jogának elvesztése.
De elhatároztam , akkor is megnézem ha kiütést kapok tőle... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amikor néztem a Le Jun Kai jutott eszembe, de valahogy a másik hősnőt jobban kultiváltam.
Holnap újra jövök és remélem utol érlek benneteket. ;)
Ritám , köszönöm a sok munkát :D
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 4. 18:51

Kata! A linkből csak akkor lesz kép, ha kijelölöd a linket és megnyomod a fenti "Img" gombot.
Ezt a lépést hagytad ki a spoiler alatt (én most utólag megcsináltam, azért látsz most már
képet).

Egyébként figyellek ám! Sokat ügyesedtél! Ha a fiam jobban rá fog érni, csinálunk egy olyan
topikot is, ahová összegyűjtve leírom pár gomb használatát, illetve pár tanácsot is adok a
fórum könnyebb kezeléséhez.

Mása reklám!
Miska zongorázni tanítja Mását:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 4. 19:16

Szia dolores! Nem csak úgy mondom, tényleg szeretem, ha valakinek különbözik a véleménye az
enyémtől. Most is jól szórakozom a te kontódra. Különben van igazság abban, amit megemlítettél
a spoiler alatt, de én más miatt buktam ki:
Wu Tong szörnyű ruhái, és a még szörnyűbb haja miatt. De szerencsére, ahogy összeszedi magát,
egyre jobban néz ki.

Köszi, hogy még nem adtad fel! Már csak 29 rész van hátra!!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 4. 20:35

Én meg doloresen vigyorgok előre is...mennyire meg fogja szeretni ezt a sorozatot majd. Én is voltam úgy hogy nem tetszett valami az elején, aztán belelendültem. előfordult olyan is , hogy nem tetszett..de az ritkaságszámba ment...
egyébként tényleg elképesztő változáson fog átmenni WT..pontosan azért is lesz annyira izgalmas ez a sori...és ujabb vigyor..de ez most az ügyvédnek szól...milyen elkeseredetten szeretné majd a maga javára fordítani a helyzetet...de nem irok többet mert az spoiler lenne :lol: :lol:
Holnap már SZOMBAT! Mindenkinek szép éjszakát és hétvégét! :lol: :lol:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 5. 4:54

Kata! Szerintem is így lesz! Dolores be lesz szippantva!
Nekünk ma is kell menni dolgozni, hogy aztán a jövő hétvégén négy napot
itthon maradhassunk.

Szép napot Nekünk!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. március 5. 12:08

Kata58 írta:Én meg doloresen vigyorgok előre is...mennyire meg fogja szeretni ezt a sorozatot majd. Én is voltam úgy hogy nem tetszett valami az elején, aztán belelendültem. előfordult olyan is , hogy nem tetszett..de az ritkaságszámba ment...
egyébként tényleg elképesztő változáson fog átmenni WT..pontosan azért is lesz annyira izgalmas ez a sori...és ujabb vigyor..de ez most az ügyvédnek szól...milyen elkeseredetten szeretné majd a maga javára fordítani a helyzetet...de nem irok többet mert az spoiler lenne :lol: :lol:

Köszönöm Kata a biztatást, sikerült benneteket utolérni, sőt a 10.részbe is belelestem
talán lesz belőle valami nézhető sorozat. :D
mögött hagytuk."

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 5. 12:34

Örülök neki nagyon dolores...kár lett volna kihagyni... :lol: :lol: :lol: és már csak kettőt alszunk.. :lol: :lol: :lol:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 5. 15:03

dolores953 írta:
Kata58 írta:Én meg doloresen vigyorgok előre is...mennyire meg fogja szeretni ezt a sorozatot majd. Én is voltam úgy hogy nem tetszett valami az elején, aztán belelendültem. előfordult olyan is , hogy nem tetszett..de az ritkaságszámba ment...

Köszönöm Kata a biztatást, sikerült benneteket utolérni, sőt a 10.részbe is belelestem
talán lesz belőle valami nézhető sorozat. :D

Dolores! Ezt nem hiszem el! Kilenc rész sem volt meggyőző!? Akkor lehet, hogy nálad ez nem
kerül be a kedvenc sorozatok közé a képzeletbeli polcra.
Ha mégis maradsz velünk, annak nagyon fogunk örülni!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 5. 15:16

Ebbe a fórumba nagyon könnyen tehetünk be youtube videókat. Csak a videó címét kell
a hozzászólásba bemásolni. A fórum automatikusan felismeri a videót. Elküldés után
a videó meg fog jelenni.

A próbaképpen egy rajongó videóját teszem be, aki a Love Me, If You Dare és az
Oh, My Venus hasonló jeleneteit emeli ki.
A gyönyörű indiai dalt Arijit Singh énekeli, aki az Aashiqui 2 csodaszép énekeit is
felénekelte.

dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. március 6. 10:36

Szia Rita

Először is köszönöm a feliratokat.
Utolértelek benneteket , sőt a következő hármat is megnéztem.
Számomra továbbra sem az az elsöprő erejű sorozat,de most már tudom ,hogy miért.
A történettel semmi bajom, sőt van benne nem egy kedvenc például a barátnő, akire mindig lehet számítani
akár lelkiekről, akár anyagiakról legyen szó. Vagy például a titkár úr.Amikor először megláttam úgy gondoltam
ki ez a maffiózó? Még a szeme sem áll jól, de mégis egyre nagyobb kedvenc.
A főszereplő nő az akit nem igazán kedvelek, de az általa alakított karakter se túl jó. Egy ilyen fiatal embernek
(akármilyen nehéz legyen az élete) azért néha nevetni vagy mosolyogni is illene. De csak az a savanyú arc...
Egyetlen szeretni való van benne: a gyermeke iránti határtalan szeretet.
Azért várom az újabb feliratokat, mert kíváncsi vagyok hogyan alakul a történet.
mögött hagytuk."

Carmi

HozzászólásSzerző: Carmi » 2016. március 6. 11:36

Többen írtátok, kicsit előrementetek, és belelestetek a folytatásba. Hááát, én éjjel megint megnéztem a 20. részig, és még az utolsót, a 34.-et, az örök kedvencet, éjjel egyig néztem, és legszívesebben megint elkezdeném nézni. :roll: :)
Wu Tong szerepe nekem is sokszor túl sok: szenvelgőssé válik a szenvedése, a ruháin már ki sem akadok, a sorozat készítői így próbálják elcsúnyítani, eléggé nevetséges, de számtalanszor láttunk már ilyent.
Mindezek ellenére úgy elkapott a sorozat, a kapcsolatuk alakulása, a gyerekkel forgatott közös jelenetek, olyan erős érzelmeket vált ki belőlem, ami igazi ritkaság, és nagyon hálás vagyok érte.
Alig várom a holnapot, hogy Ritával is megnézhessem magyarul az újabb három részt, és várom, mikor jutunk el a 16-20. rész közötti történésekhez, hogy olvashassam, nektek is úgy megmarkolta-e a szíveteket, mint nekem... Hogy a végéről ne is beszéljünk. Már megint bőgtem rajta éjjel, és megtisztító sírással, ami a legjobb fajta, ha fogalmazhatok így... :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 6. 13:25

Szia dolores! Megértem, amit írtál, mert szerintem is...

Wu Tong a gyenge láncszem. De ahogy írtam, nekem leginkább a külalakjával van bajom.
Szerencséje, hogy egyébként szeretem a Lovingot, mert különben nem nézném tovább az
öltözködését, és a haját. A The Greatest Love-ban ugyanez volt. Ki nem állhattam, amilyen
göncöket aggadtak GHJ-re, de muszáj volt nézni, nem volt mese.

Most is azt írom, amit korábban, hogy örülök, hogy kitartasz és velünk haladsz!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Elég kevés kép van a maffiózóból lett titkárról, Lu Xingről:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 6. 13:42

Szia Rika! Én azok közül való vagyok, akik nem szaladgálhatnak előre, sajnos.
Egy hete, ha nem több, állok egy helyben egyéb elfoglaltságaim miatt. Már nem
is bosszankodom rajta, majd a tavaszi szünetben utolérem magam.
Említed a 16.-20, rész közti történéseket, hát nálam pont a 16. jönne fordításra.
Alig várom már!

Nekem addig nincs sok bajom Wu Tonggal, amíg el nem kezd sírni, vagy nagyon
keseregni. Idegesít, és csak arra tudok gondolni, hogy mikor hagyja már abba.
Na, én is abbahagyom szapulását.

Én is várom már nagyon, hogy belőlem mit tud még kiváltani a sorozat. Ahogy
írjátok, még nagyon sok minden vár ránk.

Holnap reggel, szerintem megint öt óra felé jön is az újabb három rész!

További kellemes vasárnapot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 6. 13:45

Nahát Carmi! Te is azt csináltad amit én másodjára....többször nézős a 2o. rész és az utolsó..de amblock az összes persze...és bennem is ezeket a hatásokat hozta ki. :lol: .A vicc, hogy ennek ellenére is alig várom, hogy tényleg eljussunk a 2o. részig. és mekkora hullámvölgyek lesznek..Nem fogunk unatkozni az biztos. Azon vigyorgok magamban, hogyha Rita kitenné egyszerre amivel már készen van...vajon hányan állnánk meg a 3 résznél, és hányan néznénk tovább amíg csak bírjuk...és hányszor.
Mert ha felirat nélkül is ennyire bírjuk nézni...milyen lesz felirattal!!!! Hú de nagyon várom már! :lol: :lol: :lol: :lol: visszaszámlálás innentől :lol: :lol: :lol:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 6. 17:20

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. március 6. 21:59

Én csak kettő résszel szaladtam előre, a harmadikat csak azért nem néztem meg,hogy legyen valami újdonság, aminek a képsorait nem láttam.
Várom a holnapot, és csak estefele tudom megnézni.
Mindig szoktam kifényképezni képkockákat a sorozatokból. Most a bámulás folytán nem tettem eddig.
Jó éjszakát.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 7. 5:03

Ildikó! Emlékszem, hogy a Summer's Desire-nél is hasonló volt a helyzet. Nagy "előtanulmányok"
folytak. Akkoriban tanultam meg beletörődni ebbe a helyzetbe, sőt megtanultam örülni is neki.
Fordítóként nem hálás dolog olvasni, hogy előrenézik az épp fordított sorozatot. Azt képzelem,
hogy aki már látott mindent, és lelőtte magának a poénokat, már nem fogja magyarul is megnézni
a részeket, és az nem jó érzés. Aztán arra gondoltam, hogy inkább nagyon örülök a jelenségnek,
mert azt mutatja, hogy klassz sorit választottam. Ennél maradtam.
Szóval olyan büszkén, dagadó mellel olvasom az előkukucskálásról szóló soraitokat, mintha én
készítettem volna a sorozatot.
Különben hős vagy, hogy meg tudtál állni a 12. rész előtt. Sajnálom, hogy estére marad a nézés,
mert én már ki is tettem az újabb adagot. Másodszori nézéskor ne felejts el fényképezni, és ha
van kedved felrakni ide a legjobbakat, hiszen már ezt is tudod!

Szép napot kívánok Nekünk!

Zhong Muo, Man Di, Xang Jun és Wu Tong ugyanazon a partin? Érdekes lesz!

Kép
Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. március 7. 7:09

..Kedves Rita annyira vártam az uj részek forditását,nagyon tetszik a sorozat nálam olyan lesz mint a Sommers Desiré orok szerelem .......Nagyon szépen koszonom 10-12 részt :)
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2016. március 7. 7:40

Kedves Rita!

Bizony, bevallom, "előkukucskáltam" én is. Még egy sorinál sem fordult elő velem, de ez annyira jó, hogy nem bírtam ki.
Mivel kínaiul még nem értek, így alig vártam a fordításod, le is töltöttem most reggel frissiben. ( Nagyon korán a gépnél voltál.)

Köszönöm az új részeket. :)

Vissza: “Kína”