meg mindig jöhetnek.
Ezzel a képpel téged vártalak, de a Másánál elfelejtettem betenni, most a te képeid
láttán eszembe jutott.
Ide nézz:

Rita írta:Kedves Unni! Ez volt az új fórum első jó cselekedete! Idecsalt, mert tudta, hogy találkoznod
kell Ananásszal (miért pont Ananász?)
Nagyon örülök, hogy itt vagy! Elkezded, vagy tervbe vetted? Tudom, hogy a Birivel közös
fordítás miatt nincs sok időd sorozatolni.
nildiko írta:Köszönöm. sikerült mégis.
Unni2011 írta:Rita írta:Kedves Unni! Ez volt az új fórum első jó cselekedete! Idecsalt, mert tudta, hogy találkoznod
kell Ananásszal (miért pont Ananász?)
Nagyon örülök, hogy itt vagy! Elkezded, vagy tervbe vetted? Tudom, hogy a Birivel közös
fordítás miatt nincs sok időd sorozatolni.
Kedves Rita, Aldaril fordításában láttam még a Down With Love c. vígjátékban. Akkor jött szóba közöttünk ez a sori, de aztán elfeledkeztem róla. Azt hittem, hogy nem találtál jó angolt hozzá.![]()
Arra a sorira a vége felé cuppantam rá, de pikk-pakk beértem a fordítást, és utána rágtam a körmöm, de közben a Summer's Desirén élvezkedtem nálad.![]()
Tervbe vettem, és ez azt jelenti, hogy bármikor elkezdhetem.![]()
Az "Ananász" a Meteor Garden soris hajviselete miatt ragadt rá. Az F4 bandának a főnöke volt. Beteszek egy kisebb fotót róla.
Amikor megláttam a sorit, olyan virágos, vidám hangulatba kerültem, ezért tettem be Neked azokat a színes képeket.
Köszönöm a tündéri büdöskés képet, a nagy felfedezésünk örök emléke marad.![]()
Én a tűfestéses árvácskás képet keresgéltem Neked, amit a Summer's Desirénél tettem be, de nem találtam. Helyette most egy gyönyörűséges színes fotót kapsz, amitől holnap jobb kedvre derülsz majd, a várható esős idő ellenére is.![]()
mkatinka írta:Drága Rita, nem is tudom, hol kezdjem...
Megnéztem egyszerre a három új részt, mert muszáj volt ,annyira sodort magával a történet és a kiváncsiság. De valóban kicsit sok így egyszerre, és meg kell majd mégegyszer néznem, epizódonként.A színészek nagyon jók, egyáltalán nem érzékeli az ember,hogy játszanak.
Engem különösen elvarázsolnak az anya-gyerek, apuka -gyerek jelenetek: csodás Tong Tong és anyukája hihetetlen szeretetteljes kapcsolata.És ZM akarása, hogy jó apuka legyen:azzal,hogy szinte mindennél előrébb helyezi a kisfiával való együttléteket.Nagyon aranyosak együtt. És a többiek is annyira a helyükön vannak, de arról nem írok,mert a hozzászólásokban rengeteget írtak erről a többiek.
Bebarangoltam az oldalakat és elolvastam az összes bejegyzést is.Annyira szép ezzel a sok-sok virággal, képpel, hogy nem lehetett abbahagyni a nézelődést. Nagyon sajnálom,hogy én nem tudok,még egy mosolykát sem küldeni,annyira béna vagyok hozzá!
Sajnos az előző válaszodat sem tudom bemásolni ide, pedig úgy könnyebb lenne csevegni is.A nevemmel kapcsolatban írtál: én a Katinkát szeretem a legjobban,(apukám hívott így ,míg élt) és több kolléganőm az utolsó munkahelyemen.Katica a mamámnak voltam, Imádom a katicákat, gyűjtögetem is a katicabogaras dolgokat.
Eddig azt sem tudtam,mi az az avatar, de most igazán boldog lennék, ha azt a kis fickándozó katicát a gyűjteményedből beillesztenéd a nevemhez avatarként. Előre is köszönöm, és üdvözöllek.További szép hetet, hétfőn találkozunk , jövök az új részekért!
Rita írta:nildiko írta:Köszönöm. sikerült mégis.
Ildikó! Gyönyörű az ibolya! Köszi! Nálam a cseresznyefa környékén szokott pár csoport
díszelegni. Ma délután ki is megyek megnézni.
Nagyon örülök, hogy sikerült a képberakás! Ha többször végigcsinálod, utána nagyon
gyorsan fog menni. Vigyázz! Szenvedéllyé válhat! Nézz rám!
Utólagos engedelmeddel betettem a megszokott avatarodat. Ha szeretnél másikat,
szólj, és lecserélem neked!
Szép reggelt kívánok!
nildiko írta:Köszönöm Ritám, nagyot néztem, hogy itt látom.
Kata58 írta:Sziasztok! szóba került itt a My Splendid Life...a koreai változata az egyik kedvencem. Ennek a sorinak a fordítása megvan valahol? honnan lehet letölteni? Olyan jó lenne ha ezt a sorozatát is meg lehetne nézni.! Honnan érdemes letölteni? Már csak 4-et alszunk és jön az újabb 3-as csomag! Huh nagyon várom! addig is élvezkedem az újabb képekkel és hozzászólásokkal..De most mennem kell, hív a kötelesség! Legyen szép napotok!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nildiko írta:Lehet, hogy ezt az árvácskát keresitek.
Én elmentettem, mert nekem is nagyon tetszik.
dolores953 írta:Szia Rita
Végre, végre van "szemügém" és most már látok egy kicsit.![]()
Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását.Megnézni csak kettőt tudtam,
de holnap folytatom, előbb-utóbb utolérlek benneteket.
Még nem döntöttem el tetszik vagy sem , majd elválik.
Spoiler: mutasd
Holnap újra jövök, bele kell rázódnom a filmnézésbe.![]()
verony73 írta:Szia Rita!
Örülök hogy megtaláltam az oldaladat, hiányoznának a fordításaid.
Köszönöm szépen az újabb 3 részt.
Vera
nildiko írta:Lehet, hogy ezt az árvácskát keresitek.
Én elmentettem, mert nekem is nagyon tetszik.
blazsekeva írta:Kedves Rita!
Nekem is sikerült a regisztráció! Az oldal nagyon szuper továbbra is!- beleérte a sok szép feltöltött képet is.
Valamint szeretném még megköszönni a sorozat további részeinek fordítását![]()
Szép estét!
Éva
Unni2011 írta:S mivel mától már zivataros időjárást jósoltak, gondoltam, hogy majd az erre járóknak is jólesik ránézniük a képre, mely vidámságot sugároz.
én most veszek külső vinyót 5ooGB-osat!Kata58 írta:Sziasztok! szóba került itt a My Splendid Life...a koreai változata az egyik kedvencem. Ennek a sorinak a fordítása megvan valahol? honnan lehet letölteni? Olyan jó lenne ha ezt a sorozatát is meg lehetne nézni.! Honnan érdemes letölteni? Már csak 4-et alszunk és jön az újabb 3-as csomag! Huh nagyon várom! addig is élvezkedem az újabb képekkel és hozzászólásokkal..De most mennem kell, hív a kötelesség! Legyen szép napotok!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég