Loving, Never Forgetting (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Loving, Never Forgetting (2014) (9/34)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 2. 22:17

Unni! Köszi a képeket! A Virágos LOVE isteni, de a kis színes tavaszi-nyári akvarellek
meg mindig jöhetnek.
Ezzel a képpel téged vártalak, de a Másánál elfelejtettem betenni, most a te képeid
láttán eszembe jutott.

Ide nézz:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. március 2. 23:15

Ritám,köszönöm, végig csináltam, csak az elküld gombot nem találtam. Így nem is látom a képet.
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. március 2. 23:16

Köszönöm. sikerült mégis.
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. március 2. 23:22

Rita írta:Kedves Unni! Ez volt az új fórum első jó cselekedete! Idecsalt, mert tudta, hogy találkoznod
kell Ananásszal (miért pont Ananász?)
Nagyon örülök, hogy itt vagy! Elkezded, vagy tervbe vetted? Tudom, hogy a Birivel közös
fordítás miatt nincs sok időd sorozatolni.

Kedves Rita, Aldaril fordításában láttam még a Down With Love c. vígjátékban. Akkor jött szóba közöttünk ez a sori, de aztán elfeledkeztem róla. Azt hittem, hogy nem találtál jó angolt hozzá. :o
Arra a sorira a vége felé cuppantam rá, de pikk-pakk beértem a fordítást, és utána rágtam a körmöm, de közben a Summer's Desirén élvezkedtem nálad. :lol:
Tervbe vettem, és ez azt jelenti, hogy bármikor elkezdhetem. :D
Az "Ananász" a Meteor Garden soris hajviselete miatt ragadt rá. Az F4 bandának a főnöke volt. Beteszek egy kisebb fotót róla.

Kép
Amikor megláttam a sorit, olyan virágos, vidám hangulatba kerültem, ezért tettem be Neked azokat a színes képeket.
Köszönöm a tündéri büdöskés képet, a nagy felfedezésünk örök emléke marad. :D
Én a tűfestéses árvácskás képet keresgéltem Neked, amit a Summer's Desirénél tettem be, de nem találtam. Helyette most egy gyönyörűséges színes fotót kapsz, amitől holnap jobb kedvre derülsz majd, a várható esős idő ellenére is. :D

Kép
Kép
KépKépKép
mkatinka

HozzászólásSzerző: mkatinka » 2016. március 2. 23:30

Drága Rita, nem is tudom, hol kezdjem...
Megnéztem egyszerre a három új részt, mert muszáj volt ,annyira sodort magával a történet és a kiváncsiság. De valóban kicsit sok így egyszerre, és meg kell majd mégegyszer néznem, epizódonként.A színészek nagyon jók, egyáltalán nem érzékeli az ember,hogy játszanak.
Engem különösen elvarázsolnak az anya-gyerek, apuka -gyerek jelenetek: csodás Tong Tong és anyukája hihetetlen szeretetteljes kapcsolata.És ZM akarása, hogy jó apuka legyen:azzal,hogy szinte mindennél előrébb helyezi a kisfiával való együttléteket.Nagyon aranyosak együtt. És a többiek is annyira a helyükön vannak, de arról nem írok,mert a hozzászólásokban rengeteget írtak erről a többiek.
Bebarangoltam az oldalakat és elolvastam az összes bejegyzést is.Annyira szép ezzel a sok-sok virággal, képpel, hogy nem lehetett abbahagyni a nézelődést. Nagyon sajnálom,hogy én nem tudok,még egy mosolykát sem küldeni,annyira béna vagyok hozzá!
Sajnos az előző válaszodat sem tudom bemásolni ide, pedig úgy könnyebb lenne csevegni is.A nevemmel kapcsolatban írtál: én a Katinkát szeretem a legjobban,(apukám hívott így ,míg élt) és több kolléganőm az utolsó munkahelyemen.Katica a mamámnak voltam, Imádom a katicákat, gyűjtögetem is a katicabogaras dolgokat.
Eddig azt sem tudtam,mi az az avatar, de most igazán boldog lennék, ha azt a kis fickándozó katicát a gyűjteményedből beillesztenéd a nevemhez avatarként. Előre is köszönöm, és üdvözöllek.További szép hetet, hétfőn találkozunk , jövök az új részekért!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 5:02

nildiko írta:Köszönöm. sikerült mégis.

Ildikó! Gyönyörű az ibolya! Köszi! Nálam a cseresznyefa környékén szokott pár csoport
díszelegni. Ma délután ki is megyek megnézni.

Nagyon örülök, hogy sikerült a képberakás! Ha többször végigcsinálod, utána nagyon
gyorsan fog menni. Vigyázz! Szenvedéllyé válhat! Nézz rám!

Utólagos engedelmeddel betettem a megszokott avatarodat. Ha szeretnél másikat,
szólj, és lecserélem neked!

Szép reggelt kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 5:29

Unni2011 írta:
Rita írta:Kedves Unni! Ez volt az új fórum első jó cselekedete! Idecsalt, mert tudta, hogy találkoznod
kell Ananásszal (miért pont Ananász?)
Nagyon örülök, hogy itt vagy! Elkezded, vagy tervbe vetted? Tudom, hogy a Birivel közös
fordítás miatt nincs sok időd sorozatolni.

Kedves Rita, Aldaril fordításában láttam még a Down With Love c. vígjátékban. Akkor jött szóba közöttünk ez a sori, de aztán elfeledkeztem róla. Azt hittem, hogy nem találtál jó angolt hozzá. :o
Arra a sorira a vége felé cuppantam rá, de pikk-pakk beértem a fordítást, és utána rágtam a körmöm, de közben a Summer's Desirén élvezkedtem nálad. :lol:
Tervbe vettem, és ez azt jelenti, hogy bármikor elkezdhetem. :D
Az "Ananász" a Meteor Garden soris hajviselete miatt ragadt rá. Az F4 bandának a főnöke volt. Beteszek egy kisebb fotót róla.

Amikor megláttam a sorit, olyan virágos, vidám hangulatba kerültem, ezért tettem be Neked azokat a színes képeket.
Köszönöm a tündéri büdöskés képet, a nagy felfedezésünk örök emléke marad. :D
Én a tűfestéses árvácskás képet keresgéltem Neked, amit a Summer's Desirénél tettem be, de nem találtam. Helyette most egy gyönyörűséges színes fotót kapsz, amitől holnap jobb kedvre derülsz majd, a várható esős idő ellenére is. :D

Szia Unni! Nagyon béna vagyok! Egyáltalán nem emlékszem rá, hogy láttad a Down with Love-ot!
Hogy eshetett ki ennyire?

Az nagyon jó hír, hogy bármikor belekezdhetsz a Lovingba! Akkor szabadidőt kívánok hozzá leginkább,
mert már megint egy olyan sorival van dolgunk, ami nagyon tud vinni magával. Bár csak 45 percesek
a részek, ezért hamar lehet végezni a heti hárommal. Előre is jó szórakozást kívánok hozzá!
Várlak szeretettel!

Igen, az volt a problémám, hogy a 13.-14. rész környékén, romlani kezdett az angol minősége. Megörültem,
amikor találtam még egy angolt, ami jobb, mint a vikié, de rosszabb az időzítése, ezért a vikivel kezdtem
el dolgozni, de ha gond volt, bele tudtam nézni a másikba. Elérkeztem a problémás részekhez, erre kiderül,
hogy onnantól a jobb felirat is rosszabb, sőt hajszálra megegyezik a vikiével, szóval az önálló munka helyett
másolgatták egymásét. De most már nincs visszaút, ez a sori le lesz fordítva, ha a kutya kovászt eszik is!

Pár napja egy indiai filmbe kukkantottam bele. Jót nevettem, mert pont egy büdöskés résznél kattintottam
bele a filmbe. Tényleg mindenütt van büdöske! Neki mindegy, hogy hegy vagy alföld, hideg vagy meleg.
Boldogan virágzik egész nyáron, a mi nagy örömünkre.

Emlékszem a tűfestéses képre, és arra is, hogy én egy madarat tettem ki utánad, ami szintén nagyon szép,
és élethű volt.

Új felfedezés: nálam lehet hsz.-kat egymásba ágyazva idézni.

Most ezt találtam. Hihetetlen:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 6:01

mkatinka írta:Drága Rita, nem is tudom, hol kezdjem...
Megnéztem egyszerre a három új részt, mert muszáj volt ,annyira sodort magával a történet és a kiváncsiság. De valóban kicsit sok így egyszerre, és meg kell majd mégegyszer néznem, epizódonként.A színészek nagyon jók, egyáltalán nem érzékeli az ember,hogy játszanak.
Engem különösen elvarázsolnak az anya-gyerek, apuka -gyerek jelenetek: csodás Tong Tong és anyukája hihetetlen szeretetteljes kapcsolata.És ZM akarása, hogy jó apuka legyen:azzal,hogy szinte mindennél előrébb helyezi a kisfiával való együttléteket.Nagyon aranyosak együtt. És a többiek is annyira a helyükön vannak, de arról nem írok,mert a hozzászólásokban rengeteget írtak erről a többiek.
Bebarangoltam az oldalakat és elolvastam az összes bejegyzést is.Annyira szép ezzel a sok-sok virággal, képpel, hogy nem lehetett abbahagyni a nézelődést. Nagyon sajnálom,hogy én nem tudok,még egy mosolykát sem küldeni,annyira béna vagyok hozzá!
Sajnos az előző válaszodat sem tudom bemásolni ide, pedig úgy könnyebb lenne csevegni is.A nevemmel kapcsolatban írtál: én a Katinkát szeretem a legjobban,(apukám hívott így ,míg élt) és több kolléganőm az utolsó munkahelyemen.Katica a mamámnak voltam, Imádom a katicákat, gyűjtögetem is a katicabogaras dolgokat.
Eddig azt sem tudtam,mi az az avatar, de most igazán boldog lennék, ha azt a kis fickándozó katicát a gyűjteményedből beillesztenéd a nevemhez avatarként. Előre is köszönöm, és üdvözöllek.További szép hetet, hétfőn találkozunk , jövök az új részekért!

Szia Katinka! Sikerült elkezdened, és milyen nagyon jó hosszú hsz. lett a vége! De jó volt olvasni!
Te is pontosan azokat az erényeit emeled ki a sorinak, ami miatt mi is szeretjük. Örülök, hogy
neked is azt az élményt nyújtotta, amit nekünk! Erről azért nem írok most többet, mert csak magamat
és a többieket ismételném, és a hsz.-od többi részéhez írnék többet.

Első az idézés! Még Krisztinek írtam a Go, Single Ladynél:

"Ha idézni akarsz valakitől, a hozzászólása mellett, jobbra fent található idézőjelre kattints rá! Akkor az ő egész
hozzászólása megjelenik egy felugró szövegdobozban. Ha az idézett szöveg alá kattintasz, már írhatod is a te
hsz.-dat. Ha esetleg nem akarod az egész szöveget, képeket beidézni, csak egy mondatot, akkor mindent törölj ki,
amit feleslegesnek tartasz, de a beidézett szöveg elején és végén lévő [quote... és a...quote] jel, maradjon meg."

Kép beillesztés! Ildikónak írtam le egy kicsit fentebb, és láthatod, máris egy csokor ibolyát küldött, szóval nem
ördöngösség. Neked is ide eszem a leírást:

http://www.kephost.com/

Kattints rá a linkre, akkor az oldal közepén fogsz egy olyat látni, hogy kép feltöltése.
Kattints rá, és keresd meg azt a helyet a gépeden, ahová elmentetted a képet.
Ha megtaláltad, ráklikkelsz. Lesz egy felugró ablak, hogy válassz kategóriát, azzal
ne foglalkozz, csak nyomd meg a zöld "Feltöltés" gombot! Ekkor a képed feltöltődik
a http://www.képhost.com oldalra. Úgy tudod hozzánk áthozni, hogy a "Beillesztő kódok"
közül kiválasztod a "Teljes BBcode"-ot. A lap alján meg fog jelenni egy link, amit
teljes egészében másolj be ide. Itt már semmit nem kell csinálni vele, csak az
"Elküld" gombot megnyomni. Máris láthatóvá válik a képed!

Másik lehetőség: mozgó smiley (gif) beillesztéséhez írtam valakinek, de képnél ugyanígy
működik:

Pici képeket könnyedén be tudsz tenni a netről, de csak ilyen smiley nagyságúakkal
próbálkozz, mert ha túl nagy lesz a betett kép, széthúzza az oldalt, és az szörnyű.
Írd be a keresőbe, hogy "boldog smiley gif", "szomorú smiley gif", "sportoló smiley gif",
havas smiley gif"... amilyet szeretnél. Amikor találsz egy megfelelőt, akkor kattints rá,
majd jobb klikk --> "Kép címének másolása". Visszajössz ide, és beilleszted a kép címét,
majd kijelölöd, és megnyomod a fenti "Img" gombot. Akkor fog láthatóvá válni a kép,
ha elküldted a hozzászólást.

Katinka! Úgy örülök, hogy Katinkának szólíthatlak! Ha lett volna még egy lányom, az
Kata lett volna, de nem lett, ezért rajtatok, Katalinokon élvezkedek. A barátnőmet
ahogy megismertem, azonnal Katicává tettem. Ő is nagyon szereti, ha így szólítják.

Megkaptad a cuki katicát, de még kerestem párat, hogy legyen választási lehetőséged.
De azt hiszem, az eredeti fog maradni:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ezen jót nevettem! Biztosan húsvétra készült, ez a nyuszifogú katicabogár:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. március 3. 9:04

Rita írta:
nildiko írta:Köszönöm. sikerült mégis.

Ildikó! Gyönyörű az ibolya! Köszi! Nálam a cseresznyefa környékén szokott pár csoport
díszelegni. Ma délután ki is megyek megnézni.

Nagyon örülök, hogy sikerült a képberakás! Ha többször végigcsinálod, utána nagyon
gyorsan fog menni. Vigyázz! Szenvedéllyé válhat! Nézz rám!

Utólagos engedelmeddel betettem a megszokott avatarodat. Ha szeretnél másikat,
szólj, és lecserélem neked!

Szép reggelt kívánok!

Kép

Köszönöm Ritám, nagyot néztem, hogy itt látom.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 3. 9:20

Sziasztok! szóba került itt a My Splendid Life...a koreai változata az egyik kedvencem. Ennek a sorinak a fordítása megvan valahol? honnan lehet letölteni? Olyan jó lenne ha ezt a sorozatát is meg lehetne nézni.! Honnan érdemes letölteni? Már csak 4-et alszunk és jön az újabb 3-as csomag! Huh nagyon várom! addig is élvezkedem az újabb képekkel és hozzászólásokkal..De most mennem kell, hív a kötelesség! Legyen szép napotok! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. március 3. 9:24

Lehet, hogy ezt az árvácskát keresitek.
Én elmentettem, mert nekem is nagyon tetszik.

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. március 3. 16:12

Szia Rita

Végre, végre van "szemügém" és most már látok egy kicsit. ;)
Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását. :D Megnézni csak kettőt tudtam,
de holnap folytatom, előbb-utóbb utolérlek benneteket.
Még nem döntöttem el tetszik vagy sem , majd elválik.
Spoiler: mutasd
Nem tetszett az anyuka , amikor ész nélkül rohant keresztül az úttesten, és
nagyon igyekezett, hogy a kisfia tagja lehessen az "Árvák gyülekezetének" :( .
Amikor gondol egyet, és a világnak fut anélkül , hogy a kicsinek vizet, szendvicset csomagolna,
vagy elküldené pisilni. Na mindegy nem mérgelődöm, hanem folytatom a nézését.

Holnap újra jövök, bele kell rázódnom a filmnézésbe. :mrgreen: :mrgreen:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 17:15

nildiko írta:Köszönöm Ritám, nagyot néztem, hogy itt látom.

Ildikó! Nagyon szívesen! Látom, az idézés is megy, mint a karikacsapás!

Még mindig a kerti dekorációkat nézegetem. Nagyon sok minden nem is
illik a kertembe, és nem is vágyom rá, de olyan jó nézegetni őket.

Például itt van ez a kerti miniszökőkút:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 17:45

Kata58 írta:Sziasztok! szóba került itt a My Splendid Life...a koreai változata az egyik kedvencem. Ennek a sorinak a fordítása megvan valahol? honnan lehet letölteni? Olyan jó lenne ha ezt a sorozatát is meg lehetne nézni.! Honnan érdemes letölteni? Már csak 4-et alszunk és jön az újabb 3-as csomag! Huh nagyon várom! addig is élvezkedem az újabb képekkel és hozzászólásokkal..De most mennem kell, hív a kötelesség! Legyen szép napotok! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Szia Kata! A My Splendid Life az én nagy szívfájdalmam! Csak nagyon nagy méretben -
55,70 GB - található meg az avistazon. Ki fog ennyi GB-nak helyet csinálni a gépén?
Igaz, a doramaxon megvan kisebb méretben, de megmondom őszintén, nem szeretek
gyenge minőségű videókat nézni. A Kiss Me-nél is zavart nagyon, hogy nem élvezetes
a kép, amit nézek. A kettő közt kéne találni valamit, de nekem még nem sikerült. Ha
nem lesz ennyi betervezettem, és találna valaki kisebb méretű, de jó minőségű videókat,
nem lenne kifogásom ellene, hogy lefordítsam.

https://avistaz.to/torrent/13926-my-spl ... lete-chdtv

De most a tervezetteké az elsőbbség. Már mondtam, és most is megírom, hogy a Destined
to Love You-nak megfeneklett a fordítása a vikin. Szerintem soha nem lesz befejezve,
mint a The Queen of SOP 2! Sajnos!!

Te jó ég! Kerti "Elfolyó idő"!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 17:57

nildiko írta:Lehet, hogy ezt az árvácskát keresitek.

Ildikó! Nézd meg, én pont azt tettem be, amit Unnitól lementettél!
Nincsenek véletlenek!

Újrahasznosított autó!

Kép
verony73

HozzászólásSzerző: verony73 » 2016. március 3. 18:12

Szia Rita!
Örülök hogy megtaláltam az oldaladat, hiányoznának a fordításaid.
Köszönöm szépen az újabb 3 részt.
Vera
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 18:14

dolores953 írta:Szia Rita

Végre, végre van "szemügém" és most már látok egy kicsit. ;)
Nagyon köszönöm az eddigi részek fordítását. :D Megnézni csak kettőt tudtam,
de holnap folytatom, előbb-utóbb utolérlek benneteket.
Még nem döntöttem el tetszik vagy sem , majd elválik.
Spoiler: mutasd
Nem tetszett az anyuka , amikor ész nélkül rohant keresztül az úttesten, és
nagyon igyekezett, hogy a kisfia tagja lehessen az "Árvák gyülekezetének" :( .
Amikor gondol egyet, és a világnak fut anélkül , hogy a kicsinek vizet, szendvicset csomagolna,
vagy elküldené pisilni. Na mindegy nem mérgelődöm, hanem folytatom a nézését.

Holnap újra jövök, bele kell rázódnom a filmnézésbe. :mrgreen: :mrgreen:

Szia dolores! Olyan jót nevettem azon, amit a spoilerbe rejtve írtál! Igazad van, nem mondom,
de tudjuk be annak, hogy szegény Wu Tong azt sem tudta hová kapjon, amikor megtudta, hogy
ZM el akarja perelni a fiát.

Azt kívánom, hogy szeresd meg a sorit! Most egy ideig még ezt fordítom, rossz lenne, ha megint
el kéne válnunk! Még három résznek adj esélyt! Ennyi elég lesz a le/meggyőzésedhez, és hamar
utol fogsz érni bennünket!

Fighting! Aja Aja! Su Su! Jia You! Vui Len!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 18:17

verony73 írta:Szia Rita!
Örülök hogy megtaláltam az oldaladat, hiányoznának a fordításaid.
Köszönöm szépen az újabb 3 részt.
Vera

Szia Vera! Én is örülök, hogy itt vagy! Te is hiányoznál a fórumból!

Nagyon szívesen az újabb részeket!

Ez a jelenet a jövő heti részekben lesz:

Kép
blazsekeva

HozzászólásSzerző: blazsekeva » 2016. március 3. 18:34

Kedves Rita!

Nekem is sikerült a regisztráció! Az oldal nagyon szuper továbbra is! :D - beleérte a sok szép feltöltött képet is.
Valamint szeretném még megköszönni a sorozat további részeinek fordítását :D
Szép estét!
Éva
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. március 3. 18:35

nildiko írta:Lehet, hogy ezt az árvácskát keresitek.

Kép

Kedves Ildikó, ezt keresgéltem. :lol: De jó, hogy lementetted! Rita is rátalált az oldalra. Ezt a Summer's Desiréhez raktam be anno, és nosztalgiából ide is be szerettem volna tenni Nektek. :D
Remélem, azért azok a szép élénk színű árvácskák is tetszettek Nektek? :roll: Szinte érezni lehet ahogy a virágok is közvetítik a napsütést, ezért tetszett meg annyira nekem. :D
S mivel mától már zivataros időjárást jósoltak, gondoltam, hogy majd az erre járóknak is jólesik ránézniük a képre, mely vidámságot sugároz. :D
Kép
KépKépKép
mkatinka

HozzászólásSzerző: mkatinka » 2016. március 3. 19:20

Rita kedves nagyon szépen köszönöm a hosszú választ a sok technikai segítséggel! Igyekezni fogok szorgalmasan és remélem sikerrel isjárok.Most mindjárt meg is próbálom.
A katicákért is hála és köszönet,azonnal el is mentettem őket, egy későbbi felhasználásra.

Katinka! Úgy örülök, hogy Katinkának szólíthatlak! Ha lett volna még egy lányom, az
Kata lett volna, de nem lett, ezért rajtatok, Katalinokon élvezkedek. A barátnőmet
ahogy megismertem, azonnal Katicává tettem. Ő is nagyon szereti, ha így szólítják.
Megkaptad a cuki katicát, de még kerestem párat, hogy legyen választási lehetőséged.
De azt hiszem, az eredeti fog maradni.

Ami meg a Katalin nevet illeti, én mindig nagyon szerettem és anno másként nem is lehetett senkit anyakönyvezni.Szerintem a jelentése is szép: mindig tiszta.És "nomen est omen" , illik is rám.
Érdekességképpen: egyszer olvastam valahol,milyen sorsot hordoznak a nevek. Ha valakit Katának hínak, annak kicsit keményebb az élete,mint kéne.A Katinkákat pedig általában imádják az apukáik és büszkék rájuk.Lehet,hogy van benne valami....
Már megint egy kicsit hosszú lére eresztettem a mondandómat,de ez Fórum emlékeztet a régi chat-elős időkre.Olyan jókat beszélgettek a fórumozók mindenféléről, annyira barátságos hangulat volt mindig,nagyon szerettem "odajárni"
Mégegyszer köszönet a segítségért és a bogárkákért !
mkatinka

HozzászólásSzerző: mkatinka » 2016. március 3. 19:22

Úgy látom nem egészen sikerült a beillesztési próba, még gyakorolnom kell!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 20:26

blazsekeva írta:Kedves Rita!

Nekem is sikerült a regisztráció! Az oldal nagyon szuper továbbra is! :D - beleérte a sok szép feltöltött képet is.
Valamint szeretném még megköszönni a sorozat további részeinek fordítását :D
Szép estét!
Éva

Kedves Éva! Először is nagyon örülök, hogy sikeresen beregisztráltál, és itt vagy közöttünk!
Köszönöm a dicséretet! Igyekeztünk úgy megcsinálni a fórumot, ahogy szerettem volna.
Gondoltam, ha nekem tetszik, az a nagy többségnek is tetszeni fog, és ez így is lett.

Nagyon szívesen a feliratokat!

A DFF-on váltott néhány PM üzenetből az utolsóra itt válaszolnék: mindent nagyon szívesen!
Szívesen segítettünk! Jó töltögetést, és visszatöltögetést!

Tündérkertecske:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. március 3. 20:38

Unni2011 írta:S mivel mától már zivataros időjárást jósoltak, gondoltam, hogy majd az erre járóknak is jólesik ránézniük a képre, mely vidámságot sugároz. :D

Unni! Lassan egy hónapja kerülővel járok dolgozni és vissza, mert állandóan kilép a Sajó a medréből.
Tegnap még körbementünk, ma már nem. Ha esni fog, kezdődik minden elölről.

Reméljük nem fog sok esni!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. március 3. 21:39

Kata58 írta:Sziasztok! szóba került itt a My Splendid Life...a koreai változata az egyik kedvencem. Ennek a sorinak a fordítása megvan valahol? honnan lehet letölteni? Olyan jó lenne ha ezt a sorozatát is meg lehetne nézni.! Honnan érdemes letölteni? Már csak 4-et alszunk és jön az újabb 3-as csomag! Huh nagyon várom! addig is élvezkedem az újabb képekkel és hozzászólásokkal..De most mennem kell, hív a kötelesség! Legyen szép napotok! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
én most veszek külső vinyót 5ooGB-osat!

Vissza: “Kína”