Kedves Cicus! Köszönöm szépen!
Cserébe...

szilagyongyi írta:Sziasztok Mindenki! Drága Ritánk!
Érdekes, mennyire hasonló az ízlésünk!Én sem kedvelem különösebben MinHo játékát. Egyszer ezt (szerintem finoman) szóvá is tettem egy fészbukos poszt alatt, hát kaptam is érte rendesen.
Soha többet nem merném kritizálni.
[/spoiler]
Szép napot
boszorkany írta:Kedves Rita!
Viszem az utolso resz feliratat,koszonom a munkadat.Nem tudom mikor kezdem el es referalok rola,mert eppen influenzaval kuzdok.![]()
Jo idot es jo forditasokat kivanok Neked.
novcsi6 írta:Kedves Rita!
NAgyon szépen köszönöm a rendezői változat részeket
NAgyon szerettem![]()
Úgy sajnáltam, hogy véget ért![]()
![]()
Kata58 írta:Ide még gyorsan válaszolok..nehogy elmenjen a buszunk...éppen tegnap néztem meg felirat nélkül...mert már nem bírtam a kíváncsiságommal, erre tessék most veszem észre, hogy van már felirata. Köszönöm a meglepetést, és az örömöt amit okoztál vele! Mellesleg az Újranézéssel a 14. résznél tartok!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen a rendezői változatot is!Viszem,töltöm,nézem.![]()
Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a rendezői változatot is.
cicus írta:Szia Rita!
De jó,hogy szülinapod van és benéztem,mert itt van a csodás meglepetés![]()
Nagyon szépen köszönöm,hogy még a felújítás alatt is fordítottál![]()
Jó éjszakát és szép álmokat
Rita írta:
Cserébe...
Rita írta:szilagyongyi írta:Sziasztok Mindenki! Drága Ritánk!
Érdekes, mennyire hasonló az ízlésünk!Én sem kedvelem különösebben MinHo játékát. Egyszer ezt (szerintem finoman) szóvá is tettem egy fészbukos poszt alatt, hát kaptam is érte rendesen.
Soha többet nem merném kritizálni.
[/spoiler]
Szép napot
Szia Gyöngyi! Az is igaz, hogy nagyon régen láttam már, azóta fejlődhetett is. De az igazi tehetség,
már annak születik... Az új dokumentum sorozatban, a DMZ, the Wildban, egy újfajta szerepkörben
láthatjuk majd. Kíváncsi leszek rá!
Szép napot kívánok!
cicus írta:Nagyon szépen köszönöm és az új 4 részest is,mert Min Hot én életem első
koreai történelmi sorozatában láttam és szerettem ott,aztán volt néhány
amiben nem volt jó,de olyan is amiben igen.
Csodás napot ma is
nildiko írta:Kedves Rita letöltöttem a rendezői változatot.
Köszönöm szépen.
BOLDOG SZÜLINAPOT ITT IS.
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a rendezői négy részes változat fordítását és a film letöltési lehetőséget is.
Várom az uj sorozatodat is.
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:szia Rita, nagyon tetszett a Rendezői változatban is, de kár lett volna a rendes filmhosszról lemaradni...![]()
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a fordítást!
Rita írta:Én a Total Commandert használom, de azt egy kicsit hosszú lenne elmagyaráznom. Viszont mások
előszeretettel használják a Hjsplit nevű programot, amit innen tölthetsz le: http://www.hjsplit.org/
és itt találsz hozzá útmutatót: http://egaofansub.blogspot.hu/2012/07/hj-split-hasznalata.html
Ha nem sikerülne, akkor azt javaslom, hogy onnan töltsd le, ahonnan én:Spoiler: mutasd
Kicsit lassan jön le, de lejön!
Ha nem sikerülne így sem, akkor felteszem neked egészben a megára, csak azt nem tudom, hogy
le tudod-e majd tölteni. De mindenképpen megpróbáljuk!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég