Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (31/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 18:09

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket,bár tartok a történettől,de nagyon le maradni sem szeretnék. :-?? Üdvözlettel,Nagyi :-h

Kedves Nagyi! Ne tarts a részektől! Igaz, volt, hogy nehéz jelenetek vártak ránk, de a sztori
izgalmassága végig fenn fogja tartani az érdeklődésedet. És rád a mostaniakkal együtt már
könnyebb epizódok is várnak. nemcsak rossz, hanem jó dolgok is történnek végre, és már a
kínaiak is tudnak eredményeket felmutatni, főleg, hogy a nacionalisták és a kommunisták
abbahagyják egymás gyilkolászását, és erőiket egyesítve a közös ellenség, a japánok ellen
fordulnak. Végre!

Nagyon szívesen a fordítást! Nem fogod megbánni, ha belekezdesz!

Kellemes hétvégét!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 18:19

leo-leo írta:Köszönöm a 28.-31. részek feliratát! Nagyon gyorsan haladsz a fordítással, ezért külön is köszönet!

Leo45

Nagyon szívesen az újabb csomagot! Az átlagos kínai sorozatokhoz képest jobb a Rookie
angolja, kevesebbet beszélnek egy epizódban, mint egy átlagos soriban, és nagy hajtóerő
még az is, hogy nem akarom sokáig húzni a 45 rész fordítását. Ezek az okok járulnak hozzá
a gyorsasághoz.

Kellemes hétvégét!

Hamarosan Manna is rá fog jönni arra, hogy miért is tartják őket, kínaiakat, a japánok a
Különleges Erőknél:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 18:33

Kata58 írta:Köszönöm a feliratot, most megyek és nézem is immár felirattal és a 29.-től meg még csak előszőr látva...utána jön minden más! :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Már biztosan megnézted a részeket, remélem tetszettek neked is! Imádom
az ügynökök ötletességét, hogy a lehetetlen helyzetből is ki tudják vágni magukat.
Gyorsan jár az eszük, és villámgyorsan meglátják a kínálkozó alkalmakat. Yanzhi és
Wolfram ötleteit is tátott szájjal figyelem.

Nagyon szívesen az újabb részeket! Kellemes hétvégét!

Yanzhi az éber kóma alatt minden kedves szót hall, amit Wolfram mond neki, cserébe
olyanná formálhatja őt a férfi, amilyenre szeretné. Hogy ezek a kémek még hajat is
tudnak vágni!:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 18:54

Erzsike54 írta:Kedves Rita !! Először is Boldog Új Évet kívánok !! Köszönöm az újabb részeket ! Az előző 4 részt még pénteken éjszaka meg néztem ,egyszerűen nem tudtam abba hagyni ,amikor elkezdtem nézni !!Végre lesz benne egy kis szerelem is legalább is én úgy érzem mert a Wolfram (vagy nem is tudom hogy hívják ) a Manna szerelme biztos hogy szereti Yanzhit ,Most egy kicsit nem értem a Sang Mint ,nem akarom elhinni hogy ő is árulónak hiszi Yanzhit !
Egyre bonyolódnak a szálak ,lassan nem tudjuk ki kivel van ,persze ez a jó az egészbe !!Mannát már meg sem említem mert nagyon embertelen !!
Rita szerinted van valóság alapja ennek a filmnek ???!!! Jó azt Tudom hogy volt a háború azt is hogy volt az ellenállás ,de valójába lehettek ezek az emberek valós személyek ???? :ymdaydream: :-bd

Kedves Erzsébet! Gondoltam rád, és a korábbi hsz.-ra, amikor ezeket a részeket fordítottam!
Engem is a képernyő elé szegezett a történet, ugyanakkor annyira izgalmas volt, hogy muszáj
voltam időnként megállítani a videót, és felállni, vagy amit nem szokásom, beletekerni a videóba,
mert tudnom kellett, hogy ér véget egy-egy idegtépő jelenet.

Song Mian sejtette, hogy YZ nem áruló, de mivel a lány ezt mondta neki, ezért kénytelen volt
a hazaárulót megölni. De tudat alatt képtelen volt rá, azért is nem halt meg YZ.

Az összegubancolódott szálak szépen kibogozódnak a mostani részekben, és bár Manna erőlködése
szánalmas, főleg, hogy annyira meg akar felelni a japánoknak, közben azoknak csak azért kell,
hogy a sajátjait elpusztítsa, legalább már nem kegyetlenkedik YZ-val.

Biztos vagyok benne, hogy hasonlóan zajlott a háború a kínaiak és a japánok között, ezt pár
bejátszás is bizonyította. Abban is biztos vagyok, hogy így működtek a japán és a kínai hírszerzők,
így irtották egymást, így épültek be egymáshoz. Abban nem vagyok biztos, hogy pont ilyen nevű
emberek is voltak közöttük, de abban igen, hogy hasonló dolgokért ment a harc. Szerintem a
pénznyomdáért és a klisékért biztos, hogy ment a harc.

Mindent nagyon szívesen! Kellemes hétvégét!

Yanzhi a Különleges Erők tagja lesz, és választhat, hogy kivel szeretne együtt dolgozni. Manna
bosszantása miatt, és persze a saját szíve miatt is Wolframot választja. Nem nehéz kitalálni,
mit válaszolt W:

Kép
Kép
Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. január 6. 18:56

Szia Rita!
Jottem az ujabb feliratokert,el is kezdem nezni,koszonom.
Marie-ra kiterve,boven van resze allatokban,hatalmas telkuk van,az anyja tart szarnyasokat.(japan baromfik,meg hagyomanyosak is,pomponos kacsak stb.)Van 2 kutyajuk es tobb macskajuk.Teljesen igazad van,hogy az igy felnovo gyerekek biztosan nem kinozzak az allatokat.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 6. 18:59

Rita! Köszönöm az újabb izgalmas négy részt.
Nem könnyű kémnek lenni, minden apróságra oda kell figyelni, ismerni az ellenfelet, mindent kockára téve egy gondolattal előrébb járni a siker érdekében.
A csapatfőnök örömében volt egy kis önzés is, hogy Yanhzi felébredt, így megnyugodott, hogy nem veszítette el a legjobb ügynökét.

Yanzhi jól kitalálta a klisék megszerzését, és Wolfram több alkalommal is az utolsó pillanatban menti a helyzetet.

Szerintem Manna még mindig rögeszmésen csak Yanhzit akarja megsemmisíteni, nem a kommunisták mindegy szálig való kiírtása a célja, az csak eszköz. Tudja, hogy Tianmo segíti a kínaiakat, mégis elengedi, csak azért mert egyszer megmentette az életét? Volt benne egy kis emberi gesztus is.
"...te vagy az egyetlen, akit nem tudnék lelőni. Nem nehéz megtennem, hogy ne lőjelek le, mert te vagy az egyetlen, aki úgy segít, hogy cserébe nem kér semmit."
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 19:00

virag1 írta:Kedes Rita !

Köszi az újabb részeket ahogy már irtál róla érdekesnek igérkezik megint.

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Nemcsak érdekes, nagyon-nagyon izgalmas is lesz!

Nagyon szívesen! Jó szórakozást kívánok!

Manna a legdrágább, legmodernebb lehallgató készülékeket szereltette fel YZ-ék lakásába.
De nem sok haszna volt. Ahogy hazaérkezett a YZ, azonnal széttekerte az egyik telefont,
és meglátta a poloskát. Ezt a tényt utána fel is használták az apjával önös céljaikra:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 19:11

boszorkany írta:Szia Rita!
Jottem az ujabb feliratokert,el is kezdem nezni,koszonom.
Marie-ra kiterve,boven van resze allatokban,hatalmas telkuk van,az anyja tart szarnyasokat.(japan baromfik,meg hagyomanyosak is,pomponos kacsak stb.)Van 2 kutyajuk es tobb macskajuk.Teljesen igazad van,hogy az igy felnovo gyerekek biztosan nem kinozzak az allatokat.

Szia Éva!

Nagyon szívesen! Jól fogsz szórakozni!

Marie-ről lerí, hogy állatok társaságában nő fel. A fotó tanúsága szerint, a csacsival
és a lóval is belsőséges kapcsolatot tudott kialakítani, holott azok nem az övéi voltak.

Annyira röhögtem! YZ úgy rázza le a követőit, hogy beáll a moziból kiáramló tömegbe.
El is veszítették a nyomát:

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 6. 19:33

Drága Ritám,tisztelettel vittem 16-tól a további elkészült feliratokat)) ^:)^ ^:)^
Végre eljött az én időm,és tudom folytatni a sorozat megtekintését :-bd \m/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 19:37

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm az újabb izgalmas négy részt.
Nem könnyű kémnek lenni, minden apróságra oda kell figyelni, ismerni az ellenfelet, mindent kockára téve egy gondolattal előrébb járni a siker érdekében.
A csapatfőnök örömében volt egy kis önzés is, hogy Yanhzi felébredt, így megnyugodott, hogy nem veszítette el a legjobb ügynökét.

Yanzhi jól kitalálta a klisék megszerzését, és Wolfram több alkalommal is az utolsó pillanatban menti a helyzetet.

Szerintem Manna még mindig rögeszmésen csak Yanhzit akarja megsemmisíteni, nem a kommunisták mindegy szálig való kiírtása a célja, az csak eszköz. Tudja, hogy Tianmo segíti a kínaiakat, mégis elengedi, csak azért mert egyszer megmentette az életét? Volt benne egy kis emberi gesztus is.
"...te vagy az egyetlen, akit nem tudnék lelőni. Nem nehéz megtennem, hogy ne lőjelek le, mert te vagy az egyetlen, aki úgy segít, hogy cserébe nem kér semmit."

Kedves Gabi! Nagyon szívesen az új csomagot! Örülök, hogy máris megnézted
a részeket, és elsőként megírtad a véleményedet!

Igen, nagyon nehéz a kémek élete, én nem is tudnám csinálni. Nem bírom az izgalmakat,
és tuti, hamar lebuknék, rám lenne írva, hogy rosszban sántikálok. Még nézni is sok volt
néha, nem hogy átélni.

Wolfram igazi gentleman, és örülök, hogy megmondta Mannának, hogy ne reménykedjen
kettőjüket illetően. Olyan jó, hogy egy "cégnél" vannak YZ-val, mert így már nem szúrhat
senkinek szemet, ha együtt látják őket.

El nem tudtam képzelni, hogy egy szuperbiztos széfből, hogy lehet meglovasítani a kliséket.
Fantasztikus volt a terv, és milyen jól összedolgoznak az apjával. Éreztem én, hogy nagy
figura az öreg, sé sokkal erősebb, keményebb, mint ahogy kezdetben mutatta magát.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Manna széfjéből, hogy kerül ki a másik két klisé. De ki fog,
abban biztos vagyok.Tetszett, hogy YZ nem terhelte ismét Wolframot a saját küldetésével,
hanem bátran nekivág.

Igen, szerintem is Manna legfőbb célja, hogy bebizonyítsa, hogy YZ csak látszólag épült be
a Különleges Erőkhöz. De van egy olyan érzésem, hogy egyszer be fog sokallni attól, amit
máris észrevett, hogy ők, a japánoknak dolgozó kínaiak, csak bábok a japánok kezében,
és csak arra kellenek, hogy egymást elpusztítsák, és ő is elkezd majd ellenük dolgozni.
Szerintem lassan elkezd kételkedni abban, hogy a jó oldalon áll-e. Akkor talán másképp
fogja látni Yanzhit is.

Kellemes hétvégét kívánok!

Qing Mu válasza a segítségkérésére:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 6. 20:00

Szilvia333 írta:Drága Ritám,tisztelettel vittem 16-tól a további elkészült feliratokat)) ^:)^ ^:)^
Végre eljött az én időm,és tudom folytatni a sorozat megtekintését :-bd \m/

De jó Szilvia! Akkor ezt azt jelenti, hogy édesanyád jobban van! Hála az égnek!

Majdnem egy kismaratont rendezhetsz! Jó lesz nagyon!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Song Mian fia tiszta apja:

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. január 6. 21:57

Kedves Rita, köszönöm az újabb részeket.
Kicsit le vagyok maradva még mindig.
Elcsábultam, így csúszik minden. De majd beérlek benneteket.
Annyira szépek a kifényképezett részek a maiban.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 6. 22:21

Sziasztok! Bár már késő van, mégsem akarok úgy lefeküdni, hogy nem számolok be az élményeimről! Akkora csavarok voltak ezekben a részekben, hogy csak tátottam a számat a " mi van" érzéssel a szívemben és a fejemben :)) .Hát igen erre is jó az éber kóma, hogy meghallgasson egy szívhez szóló vallomást...Wolframtól! annyira örültem ennek a jelenetnek a gyengédségnek! hogy igyekeztek mindent hallani az ajtó túloldalán...sikertelenül. Yanzi apját sem kell félteni...ért ő fél szóból és tekintetből is. Manna időnként majd a bőréből ugrik ki sikertelenségeitől, én meg vitustáncot járok az örömtől, hogy megint hoppon maradt, nem úgy jönnek be a bizonyítási képzetei ahogy szeretné. A tábornoktól a hányinger kerülget, nem is írok róla, mert kár a vacsoráért!
A nagy csata egymás között a klisék megszerzésére, és a gyermek életének veszélybe sodrásával kissé felhúzott érzelmekkel néztem a haddelhadot. Majdnem rajtavesztettek. Manna kivételesen rendes volt később a templomnál időnként nagyon ügyesen göngyölget... A kínai nacionalistákat és a kommunistákat is sajnáltam. Kiváncsi leszek, mire lesz magyarázat a sok halottra.! Mindenesetre Wolfram és Yanzi remekül összedolgoztak! Izgatottan várom a továbbiakat..de megmondom őszintén kicsit lesegettem és :-bd igen szuper pillanataink lesznek ...kivételesen örültem a lövöldözésnek...csak az a baj, hogy olyan értékes emberek hullanak...de tudják mire adták fel az életüket, még így is a küldetést siker koronázza.! Anyukája is néha olyan értetlen, még veszélybe sodorja Yanzit...nem véletlen az apja a támasza ebben a háborúban is. A bankos kalandon meg jót lehetett nevetni a bevált javításokkal...xd..úgy aggódtam hogy hogy jön ki... :)) szuper kis akció volt ---Na meg a kémény =)) =)) =))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 7. 5:54

nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb részeket.
Kicsit le vagyok maradva még mindig.
Elcsábultam, így csúszik minden. De majd beérlek benneteket.
Annyira szépek a kifényképezett részek a maiban.

Kedves Ildikó!
Nagyon szívesen a maiakat is! A csábulással semmi gond, majd visszacsábulsz
ide is, és akkor még lehet, hogy jó is lesz, hogy több részt nézhetsz egyszerre.

Még egy érdekes kép:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 7. 6:40

Kata58 írta:Sziasztok! Bár már késő van, mégsem akarok úgy lefeküdni, hogy nem számolok be az élményeimről! Akkora csavarok voltak ezekben a részekben, hogy csak tátottam a számat a " mi van" érzéssel a szívemben és a fejemben :)) .Hát igen erre is jó az éber kóma, hogy meghallgasson egy szívhez szóló vallomást...Wolframtól! annyira örültem ennek a jelenetnek a gyengédségnek! hogy igyekeztek mindent hallani az ajtó túloldalán...sikertelenül. Yanzi apját sem kell félteni...ért ő fél szóból és tekintetből is. Manna időnként majd a bőréből ugrik ki sikertelenségeitől, én meg vitustáncot járok az örömtől, hogy megint hoppon maradt, nem úgy jönnek be a bizonyítási képzetei ahogy szeretné. A tábornoktól a hányinger kerülget, nem is írok róla, mert kár a vacsoráért!
A nagy csata egymás között a klisék megszerzésére, és a gyermek életének veszélybe sodrásával kissé felhúzott érzelmekkel néztem a haddelhadot. Majdnem rajtavesztettek. Manna kivételesen rendes volt később a templomnál időnként nagyon ügyesen göngyölget... A kínai nacionalistákat és a kommunistákat is sajnáltam. Kiváncsi leszek, mire lesz magyarázat a sok halottra.! Mindenesetre Wolfram és Yanzi remekül összedolgoztak! Izgatottan várom a továbbiakat..de megmondom őszintén kicsit lesegettem és :-bd igen szuper pillanataink lesznek ...kivételesen örültem a lövöldözésnek...csak az a baj, hogy olyan értékes emberek hullanak...de tudják mire adták fel az életüket, még így is a küldetést siker koronázza.! Anyukája is néha olyan értetlen, még veszélybe sodorja Yanzit...nem véletlen az apja a támasza ebben a háborúban is. A bankos kalandon meg jót lehetett nevetni a bevált javításokkal...xd..úgy aggódtam hogy hogy jön ki... :)) szuper kis akció volt ---Na meg a kémény =)) =)) =))

Szia Kata ! De jól tetted, hogy megírtad a véleményedet a látottakról! Ha kiteszek új részeket
mindig nagyon várom, hogy megírjátok, ti is olyannak látjátok-e őket, mint én.

Magam miatt is, és miattatok is vártam már, hogy még romantikusabb részek is legyenek.
A heti négyesben ezt is megkaptuk, bár nem hiszem, hogy ettől jóval többet is láthatnánk.
Biztos vagyok benne, hogy ez csak egy mellékes, és nagyon vékonyka szál a sztoriban, mert
most tényleg nem a kémek szerelmi életén van a hangsúly, de ettől függetlenül nagyon jólesett
nekem is látni YZ-t és W-ot együtt.

Mint ahogy jólesett megtudni, hogy Song Miannak, és Tianmo-nak van egy kisfia. Erről sem
tudtunk meg a klisés jelenet előtt részleteket, és utána sem foglalkoztak vele tovább, mert
ez is mellékes szál.
Én is azt mondom, hogy Tianmo nem jó ügynöknek, és ezt a férjének is tudnia kéne, és nem
kéne a feleségét túlzottan belevonni a háborúba. Többször meg lehetett figyelni, hogy rá van
írva az arcára, ha nem mond igazat. Manna bezzeg úgy olvas a barátnője reakcióiból, mint
egy könyvből. Azonnal látja, ha Tianmo mást mond, mint a valóság.
Song Mian is nagyon jó emberismerő, tudván tudta, hogy mekkora kockázatot vállal, ha TM-ra,
bíz ilyen kockázatos feladatot, úgy, hogy még a kisfiukat is belevonja.

Sajnos Manna kudarcai nálam is előhozzák a gonoszabbik énemet, és mérhetetlenül tudok
örülni ha bosszankodni látom. Ha nem a japánoknak dolgozna, sem bírnám ezt a lányt. Nem
szeretem az örökké ezerrel pörgő, pattogó, fúriákat. Nem tud lazítani, kikapcsolni, mindig
nyomoz, figyel, les... soha nem mosolyog, csak a szigorúan merev arcát látni. A Különleges
Erőkben az a legszörnyűbb, hogy csupa kínai dolgozik benne, és sorra kínozzák, gyilkolásszák
a sajátjaikat Qing Mu, Watanabe, és Oshima nagy-nagy örömére. Azok röhögnek a markukba.
Hogy megdöbbent Manna, amikor a titkos parancsot olvasta, amiben az állt, hogy a civileket
is pusztítani kell, nemcsak a katonákat. Már itt is gondolkodóba esett, azért is mondta neki
Oshima, hogy:

Kép
Kép

Yanzhi anyukája semmibe sincs beavatva, azért olyan értetlen. Ő sem kémtípus, YZ és az apja
jobbnak láthatta, ha nem mondanak el neki semmit, nehogy bajba sodorja őket. Az a legjobb,
ha természetesen viselkedik, és nem folytat erőltetett beszélgetéseket a lehallgatókészülékekkel
teletűzdelt nappaliban.

Wolframot végre meg fogják gyújtani. Jó volt látni, hogy egy felsőbb kapcsolatát vesztett kém,
hogyan találkozik az új összekötővel. Mi alapján azonosítják be egymást. Itt is egy vers két sora
volt az azonosító, mint Yan (dupla vadlúd) kettős ügynök esetében.

Igen, Wolfram és YZ remekül összedolgozik. Mindkettő nagyon okos, és talán Wolfram az, aki
a legjobban ért a lány nyelvén. Mellette soha nem pökhendi. Nem úgy, mint Manna mellett.
Minden alkalmat megragad, hogy bosszantsa volt barátnőjét, kihasználva, hogy úgysem tehet
ellene semmit:

Kép
Kép
Kép
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. január 7. 7:24

Rita Kedves!

Köszönöm szépen a Rookie.... 28-31. részének a feliratát. Üdv.: csabamama2 :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 7. 7:29

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Köszönöm szépen a Rookie.... 28-31. részének a feliratát. Üdv.: csabamama2 :)

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 7. 9:03

Szia Rita! Nagyon tetszettek az új részek! Az izgalmak mellé kaptunk egy kis romantikát is. Yanzhi és Wolfram remek párost alkotnak, örülök a kapcsolatuknak. Remélem Manna végre rá jön, hogy a japánok csak kihasználják.
Továbbra is nagy kedvencem a sorozat, köszönöm szépen a fordítását! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Szép hétvégét kívánok!
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2017. január 7. 12:23

Szia Rita!
Most néztem be hozzád és látom ismét elkészült a 4 rész felirata. :) Nagyon szépen köszönöm :)
Már viszem is tovább a fb. oldalakra :)
További szép hétvégét kívánok :movingflower: :flower1:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 7. 12:39

igen,köszönöm szépen,anyum javulgat,így én is gép elé tudok kerülni))
Újabb 2 rész megnézve,ez eddig ha jól sejtem még a hígabb események kezdete.A nők vallatásában igen úrriemberek most még! A kicsiKÉM intelligenciája az úgy a 250-500 közötti,és ez kissé irritálja a szakosodott szépfiút,parancsnok uram meg dörzsöli a kezét hogy miféle kincset pecázott ki magának)) =)) =))
A kémkedés egyedül uncsi,ezért úgy látom családi kalákában folynak az események,egyenlőre a tuti lebukás felé,és ez tetszik!! \m/ \m/
Folyt.köv,ahogy azt filmes körökben szokás)
Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :ympeace:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 7. 15:56

B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon tetszettek az új részek! Az izgalmak mellé kaptunk egy kis romantikát is. Yanzhi és Wolfram remek párost alkotnak, örülök a kapcsolatuknak. Remélem Manna végre rá jön, hogy a japánok csak kihasználják.
Továbbra is nagy kedvencem a sorozat, köszönöm szépen a fordítását! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Szép hétvégét kívánok!

Szia Marika! Nagyon örülök, hogy még mindig nagy kedvenced a sori! Még nem láttam
tovább a részeket, de merem remélni, hogy ezután sem fogunk csalódni. Mindjárt itt
van az újabb klisé "gond". Kémény, vagy plafon, ez itt a kérdés! Már alig várom, hogy
láthassam!

Neked is szép hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 7. 16:07

Szilvia333 írta:igen,köszönöm szépen,anyum javulgat,így én is gép elé tudok kerülni))
Újabb 2 rész megnézve,ez eddig ha jól sejtem még a hígabb események kezdete.A nők vallatásában igen úrriemberek most még! A kicsiKÉM intelligenciája az úgy a 250-500 közötti,és ez kissé irritálja a szakosodott szépfiút,parancsnok uram meg dörzsöli a kezét hogy miféle kincset pecázott ki magának)) =)) =))
A kémkedés egyedül uncsi,ezért úgy látom családi kalákában folynak az események,egyenlőre a tuti lebukás felé,és ez tetszik!! \m/ \m/
Folyt.köv,ahogy azt filmes körökben szokás)
Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :ympeace:

Szia Szilvia! Humorod a régi! Akkor rendben mennek a dolgok! Hála istennek!

Mi már szerencsére túléltük a kínzásokat. Örülök, hogy nem kell manna erőlködéseit
néznem. Már nagyon untam, hogy állandóan azt akarta elérni, hogy YZ térden állva
könyörögjön neki. Gyerekes!
Ettől sokkal érdekesebb YZ-t újra akcióban látni. Élvezet minden perce.

Nagyon örülök, hogy tetszik a sori! Neked is kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 7. 16:12

mamoca13 írta:Szia Rita!
Most néztem be hozzád és látom ismét elkészült a 4 rész felirata. :) Nagyon szépen köszönöm :)
Már viszem is tovább a fb. oldalakra :)
További szép hétvégét kívánok :movingflower: :flower1:

Kedves Mamoca! Nagyon szívesen az újabb részeket!
Én is köszönöm szépen a híresztelést!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. január 8. 18:18

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 28-29-30-31. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nagyon sok minden történt, nekem a legfelkavaróbb Song Mian a feleségét, majd a fiát is bevetette, erre nincs mentség, eddig annyira férfias szimpatikusnak láttam, de ezek után nem maradt a topp listán.W pedig egyre jobb, mintha kizárólag az lenne a feladata, hogy Yanzhi-t védje és óvja,nagyon édi. :littlehearth:
A Japánok félelmetesek, sohasem értettem, hogy bizonyos népek és országok miért hiszik azt, hogy Ők leigázhatják most pl.Kínát, de ugye Koreát és lehetne sorolni hogy még kiket.De korábban volt róla szó, hogy a kezdeti zavar után a belső feszültségeket félre kell tenni és egyszerre az ellenség ellen fordulni.
Szép estét kívánok.Marcsi :)
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. január 8. 18:47

Üdv.
Köszönöm a 28-31. részek fordítását.
Szép estét kívánok.

Vissza: “Kína”