Külön köszönet a videókért !

Volt már, hogy eloldalogtam , egy-egy sorozat nézéstől, mert nem boldogultam a videók letöltésével .

(Nem itt nálatok

szilagyongyi írta:Sziasztok! Ritám, nagyon szépen köszönöm a negyedik-ötödik részek fordítását. Csodaszépek a képek, giffek a forumon. Tüneményes ez sorozat!
Spoiler: mutasd
mara55 írta:Köszönöm szépen a fordítást, köszönöm az első 5 részt !
Külön köszönet a videókért !![]()
Volt már, hogy eloldalogtam , egy-egy sorozat nézéstől, mert nem boldogultam a videók letöltésével .![]()
(Nem itt nálatok) Itt sok segítséget kaptam a letöltéshez tőletek ,és ezért is külön hálás vagyok !
![]()
![]()
Kata58 írta:Drága Rita, végre hogy van újra gépem, itt most gyorsan le is töltöttem a két újabb részt is amit ezúttal köszönök! Nekem tetszik a kezdeti csetlés botlás, hiszen akaratán kívül cseppent ebbe a helyzetbe, de ügyesen és egyre ügyesebben lavíroz.Spoiler: mutasd![]()
Na megyek, irány a konyha!![]()
![]()
Kata58 írta:Köszönöm szépen az újabb részeket, megyek is értük...![]()
![]()
![]()
viszont SOS nem tudok rendesen belépni a DA-ra és az Az Avista sincs jóban megint nem tudom mit akar...
Az igazgatótanács regisztrációt és bejelentkezést igényel az új hozzászólások megtekintéséhez az utolsó látogatása óta. ezt írja ki a marhája...a DA-n
azért az jó hogy egy terra + m lett most hirtelen...
annamama írta:Kedves Ritánk koszonom az ujabb részek feliratait,ma este én is elkezdem nézzni ,csak még kicsit szátnézek mi ujság a nagyvilágban,......Most keveredtem be az udvarol,nálunk most hosszu hétvége jon gondoltam én balga milyen jo akkor hurrá filmezhetek 1000- rel,erre ma bejelenteték a fiatalabak ... holnap szalonnasutés ,és ok bizony grillezni is fognak és Matyit kitudja hányszor kell majd lerimánkodni a diofárol.......na ennyit a filmezésrol ...
...de rovidek a részek igy ma ,most lassan elkezdem és johet mind a 7 rész egymás után......Pihenteto szép hétvégét kivánok Neked is és nekunk is..
![]()
![]()
Anna...
..
DoramaLove írta:Köszönöm szépen kedve RITA ! Szerettem volna már egy vidám sorozatot,miközben töltögetem a kínai gyönyörűséges ám igen hosszú sorozatokat,bár a feliratok sajnos vékonyka apró betűsek kissé vaksi vagyok![]()
![]()
![]()
![]()
Jóbi Éva írta:Köszönöm szépenörülök hogy újra forditasz. Sok sikert a nagymamasághoz. Az unokák nekem olyanok mint az elemek folyamatosan feltöltenek.
![]()
![]()
Kata58 írta:Sziasztok! Gyönyörű napsütéses idő van itt, A székely hegyeken meg havazott. Holnaputánra 28 fokot igérnek aztán 14-et. Most komolyan...ilyen kergebirka időt a hatalmas szelekkel. Na mindegy, úgysem megyünk sehova..csak éppen fél órája keltem fel akkorát aludtam.
A DA nem javult..A Windos frissitéssel jött be ez a gond!
Kicsi unoka tényleg szemlátomást nől, és milyen édesen alszik.![]()
![]()
![]()
Jó volt ez a két rész is, még este megnéztem mégis..mert mára akartam tartalékolni pihenésképpen![]()
.
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!![]()
![]()
![]()
![]()
cicus írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az új részeket,persze meg is néztem és jókat nevettem rajta![]()
Most kiderült,hogy csere történt és már nagyon kíváncsi vagyok tényleg megölték-e
az igazgatót.
Gratulálok a tündéri kis unokádhoz,láttam a fotóját nagyon aranyos baba és a neve
is nagyon tetszik.Ilyenkor jön rá az ember,hogy miért is nagyon jó az internet.![]()
Azért reméljük hamarosan látni is fogod személyesen.
Gyönyörű hétvégét![]()
ilona1959 írta:Nagyon szépen köszönöm tagja lehetek ennek az oldalnak.Kedves Rita köszönöm a szép fordítást, nagyon élvezem ezt a kis bolondos filmet.Nagyon jó esténként egy kis vidámság a nehéz munka után.Örömmel nézem a többi részt amit felteszel.Elnézést kérek de nem tudtam fotómat feltenni az oldalra , remélem legközelebb sikerül. Üdvözlettel Ilona
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 14 vendég