terezke4545 írta:Rita Kedves---- A Go Princess Go megnézve , tele humorral, lábvillantós lenge ruhákkal amik nagyon tetszettek, egyszerűek voltak és nagyon szépek. A mosolytalan koronaherceg igazi emberséges volt ami ritka egy trónért vívott harcban. A befejezést mindenki maga dönthette el melyiket szeretné. Nekem az első volt az igazi csak azt hiányoltam nem lehetett tudni ki gyilkoltatta meg őket---lehet a 9-ik herceg tért vissza a száműzetésből de ez már fantázia. Egy másik fordításodat fogom megnézni a Love Me-t, kell egy kis izgalom.![]()
![]()

Rögtön eszembe jutott a sorozat

, remekül szórakoztam.

Nemrég fejeztem be egy hasonló kínai sorozatot, a Let's Shake It-et. Azon is nagyon sokat nevettem, de talán a GPG még azon is túltesz! A színészek - telitalátat! szuperek!
Fantasztikus, ahogy megoldották, hogy kevés pénzből látványos sorozatot készítsenek (gondolok itt az élénk színekre, a színes pavilonokra, lebegő függönyökre, a virágzó műfás udvarokra, az extravagáns ruhákra). Imádtam a sorozat humorát is! Nekem nagyon bejött. Élvezettel olvastam a hozzászólásokat és nézegettem a képeket, gifeket (bár sok helyett sajnos csak felkiáltójel van), ezzel is visszaidézve a sorozat egyes jeleneteit.
Egy percig nem unatkoztam a sorozat nézése közben! Nagyon tetszett a két dal is - letöltöttem a sorozat mappájába. Nagyon sajnáltam, hogy vége lett, néztem volna még tovább! Nálam abszolút többször nézős lesz! Köszönöm szépen!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég