Ebben a két részben lesz minden, csak győzzük emészgetni! Készüljetek fel!
Újra kezdetét veszi az őrület!
Vajon miért áll a Doki ilyen tanácstalanul az ételeseivel?

Ezért:
(Han Chen már nem bírja nézni a Jin Xi körül legyeskedőket... féltékeny!)
f.ági írta:Szia Rita!
Akkor úgy néz ki a dokiban is lenne egy csip? Ezen agyaltam, amikor a két meglévőt összeérintették és ennek hatására rosszul lett.
A prof. is gyanúsan viselkedett a közelében. Nem olvastam még a hozzászólásokat, igy sötétben tapogatózok.
Kedvencem változatlanul Pókerarc. Szép szabályos arcéle van, tényleg modell alkat, de valahogy főszereplőnek még nem tudnám elképzelni. Lehet, ha látnám másban is, jobb lenne a viszonyítási alap. Itt viszont a fapofát tökéletesen játsza.
Rita! Köszönöm a jókívánságaid!
wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Még nem néztem meg a 21. sem, de máris itt van még kettő. JUHÚÚÚ, úgyis a vélemények alapján izgalmas lehetett a 21. rész, de így akkor már nem kell izgatottan várni a folytatást, mert már meg is érkezett. Most a napokban lesz időm, így feltétlenül megfogom nézni.![]()
Köszönöm szépen.![]()
![]()
További szép hétvégét, már amennyi maradt még belőle!
cicus írta:Szia Rita!
Hűű,de nagyon megörültem,hogy újra itt van két rész![]()
Köszönöm szépen és már töltöm is,picit félek,mert írtad,jön az újabb
őrület,de mégis alig várom![]()
Szép estét Mindenkinek!
Kata58 írta:hát annyira izgalmas ez a két rész is, hogy majd újra kell néznem...hogy mindent jól láttam e. Kicsit összeszorult a szivem T látványától ,valahogy más mint a többiek még így is, hogy a múlt boncolgatásának darabkáiból áll össze egy egy villanás.
Fantasztikus, ahogy göngyölgetik a szálakat, és ahogy egyre több büntény is napvilágra kerül. Még az elemzésektől is majd hanyatt esik az ember...amikor a Dokink berakja a két csontváz helyére a két kést, hát padlót fogtam . olyan rezzenéstelen arccal, hogy az már hidegrázásra késztet engem...brr. A Sakkjátszma hipnózissal óriási volt..jó hogy JinXi ennyire talpraesett, de azért még őt is megviselte a dolog. Mindenesetre sikerült a profot lépre csalni.![]()
Félelmetes ez az ember, ahogy koppintással, ránézéssel hipnotizálni tud. ahogy írok is meg -megborzongok, ahogy visszaemlékszem az eseményekre. Annyira rafinált, és minden további nélkül rászed bárkit bármire. A 23. rész zárópillanatai erről tanúskodnak. Gyanus volt, ahogy kivette a chipet magából, mintha már készült volna arra hogy esetleg lebukik. Hihetetlen intelligenciával sajnos a rossz oldalon áll. Ha jól értettem T és Ő testvérek! Az autós üldözés, és a kolléga hipnotizálása, majd saját magába lövetése is félelmetes pillanatok voltak. Na és az autó felrobbantása megint csak . DE még mindig nincs meg a tégla!![]()
gondolom fog ő még meglepetéseket okozni....ahogy dokink is...![]()
![]()
![]()
![]()
lizzismith írta:Hú! Nagyon köszönöm, Ritám!
Egy dolog nagyon megragadt: amikor T, E és a professzor jelenete volt - a két férfi verekedett, E közbelépett és mondta: Mit szólna, ha látna benneteket. A prof válaszolt: Elhagyott bennünket egy valaki miatt. Na és akkor kicsit agyament következtetésem jön:Spoiler: mutasd
Na, ettől a két filmbeli mondattól így elszállt az agyam.
Gerlepárunk nagyon aranyos, a féltékeny HC egyenesen elbűvölő.
Gabóci5 írta:Nem csak a sorozatban vannak talányok, de az is, hogy hova tünt az éterben a hozzászólásom.
Rita! Köszönöm a új részeket.Csak nézem, de a megértéséhez idő kell. Egy biztos pont van, a gerlepárunk.
Nem vagyok egy kriminálpszichológus, nem tudom elemezni az eseményeket, sok a kérdőjel. Ez a hipnotizálás egy fránya dolog. A prof megjelenésétől gyanús volt, be is igazolódott, de lehet, hogy nincs még vége..? Mindenesete jól keveri a lapokat a forgatókönyvíró. Izgalmas.
B.Marika írta:Ritám, köszönöm szépen az újabb részeket!Nagyon vártam,de estére felszökött a lázam és feküdnöm kellett. Így csak ma tudtam letölteni a feliratot. Ha haza jöttem az orvostól akkor nézem meg.
alexa82 írta:Először is köszi Ritu a feliratokat! Eszméletlen jó sorozat, minden részt többször nézek meg, mert elsőre nem tudok minden apró jelre figyelni csak a szerelmes párosunkra![]()
![]()
A professzor nagyon ismerős volt, utána kellett néznem hogy honnan...hát a Cruel Romance-ból. Sajna ott is negatív karaktert játszottPedig hát...
![]()
Viszont a nagy utána leskelődésben elég sok spoiler-be futottam bele( dokiról, évadok leírásáról)![]()
remélem azért nem minden titkot tudtam meg
Még egyszer nagyon köszönöm a fordítást. Az egyik kedvenc sorozatom lett, vetekszik a Love me-val, amit újból elkezdtem nézni már vagy ötödjére![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 18 vendég