Memory Lost (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (21/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 21. 18:59

Jó szórakozást kívánok az újabb két részhez!

Ebben a két részben lesz minden, csak győzzük emészgetni! Készüljetek fel!
Újra kezdetét veszi az őrület!

Vajon miért áll a Doki ilyen tanácstalanul az ételeseivel?

Kép

Ezért:
(Han Chen már nem bírja nézni a Jin Xi körül legyeskedőket... féltékeny!)
Spoiler: mutasd
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Memory Lost (2016) (23/36)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 21. 19:03

Vittem ezerrel, köszönöm! Éppen most tettem ki esti képet.... :x :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-bd
wsxwsx18

HozzászólásSzerző: wsxwsx18 » 2018. január 21. 19:29

Szia Rita,

Még nem néztem meg a 21. sem, de máris itt van még kettő. JUHÚÚÚ, úgyis a vélemények alapján izgalmas lehetett a 21. rész, de így akkor már nem kell izgatottan várni a folytatást, mert már meg is érkezett. Most a napokban lesz időm, így feltétlenül megfogom nézni. :ymhug:
Köszönöm szépen. :x :-*

További szép hétvégét, már amennyi maradt még belőle!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 21. 19:40

Szia Rita!
Hú, nagyon köszönöm!! :-)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. január 21. 19:48

Szia Rita!
Hűű,de nagyon megörültem,hogy újra itt van két rész :ymblushing:
Köszönöm szépen és már töltöm is,picit félek,mert írtad,jön az újabb
őrület,de mégis alig várom ;;)
Szép estét Mindenkinek!

Kép
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2018. január 21. 20:42

Üdv.
Köszönöm szépen a 21-23.részek feliratait.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 21. 20:47

hát annyira izgalmas ez a két rész is, hogy majd újra kell néznem...hogy mindent jól láttam e. Kicsit összeszorult a szivem T látványától ,valahogy más mint a többiek még így is, hogy a múlt boncolgatásának darabkáiból áll össze egy egy villanás.Fantasztikus, ahogy göngyölgetik a szálakat, és ahogy egyre több büntény is napvilágra kerül. Még az elemzésektől is majd hanyatt esik az ember...amikor a Dokink berakja a két csontváz helyére a két kést, hát padlót fogtam . olyan rezzenéstelen arccal, hogy az már hidegrázásra késztet engem...brr. A Sakkjátszma hipnózissal óriási volt..jó hogy JinXi ennyire talpraesett, de azért még őt is megviselte a dolog. Mindenesetre sikerült a profot lépre csalni. :-o
Félelmetes ez az ember, ahogy koppintással, ránézéssel hipnotizálni tud. ahogy írok is meg -megborzongok, ahogy visszaemlékszem az eseményekre. Annyira rafinált, és minden további nélkül rászed bárkit bármire. A 23. rész zárópillanatai erről tanúskodnak. Gyanus volt, ahogy kivette a chipet magából, mintha már készült volna arra hogy esetleg lebukik. Hihetetlen intelligenciával sajnos a rossz oldalon áll. Ha jól értettem T és Ő testvérek! Az autós üldözés, és a kolléga hipnotizálása, majd saját magába lövetése is félelmetes pillanatok voltak. Na és az autó felrobbantása megint csak . DE még mindig nincs meg a tégla! :-o
gondolom fog ő még meglepetéseket okozni....ahogy dokink is... :-o #:-s :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2018. január 21. 21:14

Nem csak a sorozatban vannak talányok, de az is, hogy hova tünt az éterben a hozzászólásom.

Rita! Köszönöm a új részeket. ^:)^ Csak nézem, de a megértéséhez idő kell. Egy biztos pont van, a gerlepárunk. :) Nem vagyok egy kriminálpszichológus, nem tudom elemezni az eseményeket, sok a kérdőjel. Ez a hipnotizálás egy fránya dolog. A prof megjelenésétől gyanús volt, be is igazolódott, de lehet, hogy nincs még vége..? Mindenesete jól keveri a lapokat a forgatókönyvíró. Izgalmas. :-o
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2018. január 21. 22:36

Hú! Nagyon köszönöm, Ritám!
Egy dolog nagyon megragadt: amikor T, E és a professzor jelenete volt - a két férfi verekedett, E közbelépett és mondta: Mit szólna, ha látna benneteket. A prof válaszolt: Elhagyott bennünket egy valaki miatt. Na és akkor kicsit agyament következtetésem jön:
Jelenleg két férfit tudunk, akinél van nő, akit szeret: HC és Zu doki. HC-t kizárnám - kóma, kétségbeesetten keresi a szerelmét, csak most talált rá.
De....Zu doki azóta JX körül legyeskedik, óvja, eteti, stb. szerelmes, de nagyon. Annyira, hogy miatta mindent felad, a bandát is ott hagyja. Mivel ott volt JX körül, volt lehetősége a személyazonosság megváltoztatására valamilyen módon. De...(ez egy másmilyen de) olyan érzésem van, hogy skizofrén a drága doki.

Na, ettől a két filmbeli mondattól így elszállt az agyam.
Gerlepárunk nagyon aranyos, a féltékeny HC egyenesen elbűvölő.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 5:36

Kedves Kata, Brigi, Ági, Cicus, Chain, Gabi és Lizzi!
Mindannyiótoknak nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (21/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 5:44

f.ági írta:Szia Rita!
Akkor úgy néz ki a dokiban is lenne egy csip? Ezen agyaltam, amikor a két meglévőt összeérintették és ennek hatására rosszul lett.
A prof. is gyanúsan viselkedett a közelében. Nem olvastam még a hozzászólásokat, igy sötétben tapogatózok.
Kedvencem változatlanul Pókerarc. Szép szabályos arcéle van, tényleg modell alkat, de valahogy főszereplőnek még nem tudnám elképzelni. Lehet, ha látnám másban is, jobb lenne a viszonyítási alap. Itt viszont a fapofát tökéletesen játsza.
Rita! Köszönöm a jókívánságaid! :-)

Szia Ági! Annyit elárulok, hogy a két csipnek, és a doki rosszullétének nincs köze
egymáshoz.

Szerintem sem illene Pókerarchoz még főszerep. Amúgy is olyan érzésem van, mint
Peter Shengnél a Go Princess Go-ban, hogy ez a maximum, amit nyújtani tud.

Szép hetet kívánok!

Ez a hipnózisban elkövetett fejben sakkozás sem volt kutya:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 5:51

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

Még nem néztem meg a 21. sem, de máris itt van még kettő. JUHÚÚÚ, úgyis a vélemények alapján izgalmas lehetett a 21. rész, de így akkor már nem kell izgatottan várni a folytatást, mert már meg is érkezett. Most a napokban lesz időm, így feltétlenül megfogom nézni. :ymhug:
Köszönöm szépen. :x :-*
További szép hétvégét, már amennyi maradt még belőle!

Szia Brigi! Nagyon szívesen!

Három rész egyszerre? Jó kis izgalmak várnak rád! Egyre nem lehet panaszunk,
hogy unalmasak a részek. Itt annyi minden történik, annyi mindent kell észben
tartani, hogy a fordítás könnyedén menjen, hogy nem igaz. Áldom az eszem, hogy
előre megnéztem a sorit!

Jó kismaratonozást kívánok!

Na, már a rendőrségen is!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 6:06

cicus írta:Szia Rita!
Hűű,de nagyon megörültem,hogy újra itt van két rész :ymblushing:
Köszönöm szépen és már töltöm is,picit félek,mert írtad,jön az újabb
őrület,de mégis alig várom ;;)
Szép estét Mindenkinek!

Szia Cicus! Ne félj! Még nem ebben a két részben, hanem az utána következőkben
jön az őrület. De az sem olyan lesz, mint a T ügyben, attól ne tarts!

Azt figyeltem meg, hogy az újabb évadok mindig egy szintet lépnek az előzőekhez
képest. Minden évad 12 részből áll. A 12. rész után a 13.-ban kerültünk a diliházba,
itt meg a 25. rész után fogunk.

Nagyon szívesen! Szép hetet kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 6:22

Kata58 írta:hát annyira izgalmas ez a két rész is, hogy majd újra kell néznem...hogy mindent jól láttam e. Kicsit összeszorult a szivem T látványától ,valahogy más mint a többiek még így is, hogy a múlt boncolgatásának darabkáiból áll össze egy egy villanás.
Fantasztikus, ahogy göngyölgetik a szálakat, és ahogy egyre több büntény is napvilágra kerül. Még az elemzésektől is majd hanyatt esik az ember...amikor a Dokink berakja a két csontváz helyére a két kést, hát padlót fogtam . olyan rezzenéstelen arccal, hogy az már hidegrázásra késztet engem...brr. A Sakkjátszma hipnózissal óriási volt..jó hogy JinXi ennyire talpraesett, de azért még őt is megviselte a dolog. Mindenesetre sikerült a profot lépre csalni. :-o
Félelmetes ez az ember, ahogy koppintással, ránézéssel hipnotizálni tud. ahogy írok is meg -megborzongok, ahogy visszaemlékszem az eseményekre. Annyira rafinált, és minden további nélkül rászed bárkit bármire. A 23. rész zárópillanatai erről tanúskodnak. Gyanus volt, ahogy kivette a chipet magából, mintha már készült volna arra hogy esetleg lebukik. Hihetetlen intelligenciával sajnos a rossz oldalon áll. Ha jól értettem T és Ő testvérek! Az autós üldözés, és a kolléga hipnotizálása, majd saját magába lövetése is félelmetes pillanatok voltak. Na és az autó felrobbantása megint csak . DE még mindig nincs meg a tégla! :-o
gondolom fog ő még meglepetéseket okozni....ahogy dokink is... :-o #:-s :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Amikor sokat mutogatták a Dokit a hullák és csontvázak között, az jutott eszembe,
hogy lehet ezt épp ésszel kibírni? Nem csodálom, hogy szegény olyan, amilyen... szótlan, magának
való. Bár az is lehet, hogy fordítva van. A szótlan, magának való emberek választanak ilyen hivatást.
Na, ez csak okoskodás, nem kell komolyan venni, csak ez járt a fejemben.

A sakkjátszma+hipnózis hihetetlen volt. Biztos vagyok benne, hogy van, aki képes ilyet elérni egy
másik embernél, és azt is, hogy magába lőjön. Lehet, hogy nem egy karkötővel, vagy gyűrű forgatással,
de hogy van ilyen, az tuti.

A Prof és T nem testvérek, csak mindkettőnél meghatározó volt az apjukkal vívott csatájuk. Az egyik
a mostohaapja bántalmazásaitól szenvedett, míg a másik attól, hogy soha nem tudott az apjának megfelelni,
pedig arra vágyott a leginkább. Ez még boncolgatva lesz a későbbiekben.

Igaza volt Han Chennek, hogy a robbantós ABC gyilkossal fognak legelőször találkozni, így is lett.

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 7:00

lizzismith írta:Hú! Nagyon köszönöm, Ritám!
Egy dolog nagyon megragadt: amikor T, E és a professzor jelenete volt - a két férfi verekedett, E közbelépett és mondta: Mit szólna, ha látna benneteket. A prof válaszolt: Elhagyott bennünket egy valaki miatt. Na és akkor kicsit agyament következtetésem jön:
Jelenleg két férfit tudunk, akinél van nő, akit szeret: HC és Zu doki. HC-t kizárnám - kóma, kétségbeesetten keresi a szerelmét, csak most talált rá.
De....Zu doki azóta JX körül legyeskedik, óvja, eteti, stb. szerelmes, de nagyon. Annyira, hogy miatta mindent felad, a bandát is ott hagyja. Mivel ott volt JX körül, volt lehetősége a személyazonosság megváltoztatására valamilyen módon. De...(ez egy másmilyen de) olyan érzésem van, hogy skizofrén a drága doki.

Na, ettől a két filmbeli mondattól így elszállt az agyam.
Gerlepárunk nagyon aranyos, a féltékeny HC egyenesen elbűvölő.

Kedves Lizzi! Fantasztikus volt ez az okfejtés! De tényleg! Kár, hogy nem mondhatok rá semmit.
Volt benne igazság is, féligazság is, és tévút is. Vagyis forró, kicsit meleg és kicsit langyos!

Egyre nem gondoltál. Mi van, ha a vezér nő? Vagy férfi, de nem egy nő miatt hagyta ott a bandát.
Egyébként az általad idézett mondat az egyik legfontosabb az egész sorozatban!

Ez a Doki olyan ártatlanul tud viselkedni. Meg lehet ezt ennyire játszani? Vagy őt is valaki irányítja,
befolyásolja, hipnózisban tartja, hogy örök naiv, ártatlanságnak tűnjön?

Jó kacifántos ez a történet!

Jót röhögtem Han Chenen! Ő is elkezdte etetni Jin Xit:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 7:01

Gabi! Tőled folytatom, ha hazajöttem!

Szaladok!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. január 22. 11:08

Ritám, köszönöm szépen az újabb részeket! :x Nagyon vártam,de estére felszökött a lázam és feküdnöm kellett. Így csak ma tudtam letölteni a feliratot. Ha haza jöttem az orvostól akkor nézem meg.
alexa82

HozzászólásSzerző: alexa82 » 2018. január 22. 11:25

Először is köszi Ritu a feliratokat! Eszméletlen jó sorozat, minden részt többször nézek meg, mert elsőre nem tudok minden apró jelre figyelni csak a szerelmes párosunkra :x :x
A professzor nagyon ismerős volt, utána kellett néznem hogy honnan...hát a Cruel Romance-ból. Sajna ott is negatív karaktert játszott :( Pedig hát... :littlehearth:
Viszont a nagy utána leskelődésben elég sok spoiler-be futottam bele( dokiról, évadok leírásáról) :( :( remélem azért nem minden titkot tudtam meg

Még egyszer nagyon köszönöm a fordítást. Az egyik kedvenc sorozatom lett, vetekszik a Love me-val, amit újból elkezdtem nézni már vagy ötödjére :) :)
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2018. január 22. 11:38

Köszönöm az újabb részeket!
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. január 22. 13:34

Kedves Rita !

Köszi az újabb két részt még este megnéztem, de aludni kellett rá, hogy írjak neked.
Összességében ki kicsoda és kia az aki skrizofén ( kettős személyiségü) hát el lehet gondolkozni és találgatni, és hogy miként fog folytatódni.
Nekem a doki nem tiszta továbbra is, az hogy milyen foglalkozást válalszt valaki magának ez látszólag magánügy de nem mert ez is pszihésen programozott, Aki orvos főleg sebész, boncnok az másképpen érez mint a többi ember.
A hipnotizálás ez a fajtája amit a Professzor művel, számomra továbbra is a nem hihető kategóriában van. Csak abban az esetben lehet ilyen szinten hipnotizálni valakit ha már előtte találkoztak és akkor sikerült neki hipnotizálnia az illetőt és kódot ültetettni belé. Ez lehet egy szó , egy gesztus.( De utána is olvastam, megfeleő oldalakon, nem lehet mindenkit hipnotizálni)
Ami fura volt, hogy BJX hagyta hogyta a Professzsort Pókerarcal együtt mikor tudta, hogy árthat neki, akkor miért nem a közelből figyelik hogy mi történik. Utána az üldözés......na hagyjuk.
Han Chen szerintem sokkal élesebben lát mint BJX, néha kicsit elszálltnak látom a saját tudása iránt nincs benne alázat. Ha "olyan " okos vagyok azzal nem kérkedem. csak figyelek mert hiába jók az érvelései ha a cselekedetei néha nem ezt tükrözik.
BJX meg fura, hogy a Dokit nem utasítja határozottan helyre hogy ne főzzön a továbbiakban neki mert más a felállást, Ezzel becsapja a barátjának tartott embert is.
Ez úgynézki a kinai sorozatokban a nőkkel többször eljátszatják., hogy nem vagyok határozott a barátomnak vélt férfi meg akármit csinálhat velem, nem baj majd utána bocsánatot kér.....Egy Nőnek nagyon meg kell éreznie, hogy ez barátság vagy annál több.
Én azt tapasztaltem hogy pont a NŐK akik sokkal határozottabbak tudnak lenni legtöbb esetben.
Ettől függetlenül továbbra is várom a folytatást.
kérlek ird meg hogy tudnék feliratkozni hogy kapjak levelet ha új részeket teszel fel. Köszi

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
szilagyongyi

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2018. január 22. 14:20

Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonkettedik-huszonharmadik rész fordítását! :littlehearth:
Prof és JinXi csatája micsoda elmejáték volt!
Mintha Asimov második alapítványista szólóinak harcát figyeltem volna.

Éberhipnózis. Megtudtuk, hogy ez alapvetés kriminálpszichológuséknál. Vagy csak a két legjobbnál? Ügyes volt JinXi, tudta, hogy nem győzhet, szép kis egérutat épített magának.
Tetszett a sok okosság ellenszere, a régi jól bevált nyomozó trükk, a hamis bizonyíték, amit HanChen, és JinXi odatett. Az ártatlan csak értetlen, a bűnös ráveti magát, és megvan.
Ki a tégla? Az ABCgyilkoló Zrt. 'apafigurája valaki(-ért, miatt) elhagyta a bűnözőket, és (talán) beépült a nyomozók közé. De nem tudjuk,
hogy kiért, és mi okból. Ha szerelemért, akkor JinxXi szoknyája körül kell nézelődni, de mivel 'apa'figura egy másik 'gyermek' is szóba jöhet. Nyilván nem biológiaiak a kapcsolatok, de talán nem fiatal ember a beépült gyilkos.

HanChen féltékenysége messze egészséges, az ellenszere pedig wowww!!!!!! ;))
Szép hetet kívánok!
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. január 22. 15:32

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 22-23. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 20:37

Gabóci5 írta:Nem csak a sorozatban vannak talányok, de az is, hogy hova tünt az éterben a hozzászólásom.

Rita! Köszönöm a új részeket. ^:)^ Csak nézem, de a megértéséhez idő kell. Egy biztos pont van, a gerlepárunk. :) Nem vagyok egy kriminálpszichológus, nem tudom elemezni az eseményeket, sok a kérdőjel. Ez a hipnotizálás egy fránya dolog. A prof megjelenésétől gyanús volt, be is igazolódott, de lehet, hogy nincs még vége..? Mindenesete jól keveri a lapokat a forgatókönyvíró. Izgalmas. :-o

Szia Gabi! Nem baj, ha nem érted meg, én is csak másodjára vagyok okos. Szép lassan kitisztul
majd minden, és a helyére kerülnek a dolgok. A kérdőjelek még szaporodnak egy ideig, egészen
az utolsó részig.

Én is csak a fordítás során vettem észre, hogy a Prof kezét a gyűrűvel már mutatták, mégpedig
kétszer is. De ehhez az kellett, hogy másodjára is lássam a sorozatot.

Először akkor, amikor a bűvészből lett bohóchoz ment oda, hogy akarja-e, hogy megváltozzon az
élete, majd be is mutatkozott. De már korábban is ott állt a háttérben, és figyelte a pasast

Kép
Kép
Kép

Másodszor akkor, amikor valamelyik ABC gyilkos kérte, hogy állítsa meg T-t:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 20:45

B.Marika írta:Ritám, köszönöm szépen az újabb részeket! :x Nagyon vártam,de estére felszökött a lázam és feküdnöm kellett. Így csak ma tudtam letölteni a feliratot. Ha haza jöttem az orvostól akkor nézem meg.

Kedves Marika! Gyors gyógyulást kívánok neked! Pihenj sokat, igyál sokat!

Már biztosan túl vagy az újabb részeken. Remélem, jól szórakoztál!

Nagyon szívesen!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 22. 21:00

alexa82 írta:Először is köszi Ritu a feliratokat! Eszméletlen jó sorozat, minden részt többször nézek meg, mert elsőre nem tudok minden apró jelre figyelni csak a szerelmes párosunkra :x :x
A professzor nagyon ismerős volt, utána kellett néznem hogy honnan...hát a Cruel Romance-ból. Sajna ott is negatív karaktert játszott :( Pedig hát... :littlehearth:
Viszont a nagy utána leskelődésben elég sok spoiler-be futottam bele( dokiról, évadok leírásáról) :( :( remélem azért nem minden titkot tudtam meg

Még egyszer nagyon köszönöm a fordítást. Az egyik kedvenc sorozatom lett, vetekszik a Love me-val, amit újból elkezdtem nézni már vagy ötödjére :) :)

Kedves Alexa! Köszöntelek az első hozzászólásod alkalmából!

Kép

Jót nevettem rajta, hogy a szerelmeseink figyelemelterelőként is szolgálnak! Boldog vagyok, hogy ennyire tetszik
a sori! Nekem is egy polcra került a Love Me-vel, és ez nagyon nagy dicséret, mert nem sok sorozatom van abban
a magasságban.
Mivel csak azokat a sorozatokat nézem, amiket fordítok is, ezért én csak most látom a színészek legjavát. Yang Rong
a kivétel, mert őt láttam a Lady and Liarban is. Mondjuk azt nem fordítottam, csak belenéztem, hátha lehetne belőle
fordítani való.

Kár, hogy megtudtál dolgokat a történetből! Úgy az igazi, ha semmit nem sejtve nézi az ember. Élveztem nagyon, amikor
az egyik ámulatból a másikba estem. Én is remélem, hogy maradtak még titkok!

Örülök, hogy a Memory Lost írásra késztetett! Ha bármikor úgy érzed, oszd meg velünk újra a véleményedet!

Kép
Kép

Vissza: “Kína”