Memory Lost (online is nézhető)

szilagyongyi

Re: Memory Lost (2016) (21/36)

HozzászólásSzerző: szilagyongyi » 2018. január 19. 23:51

Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonegyedik rész fordítását. Sok-sok kérdést teremtett ez a negyven perc, de nekem csak egy válaszom született: nem lettem okosabb magamnál. :-??
JinXi besározása nem kizárólag a küldetéssel lehet kapcsolatban (az abc banda is kenhetett rá) de tiszta lesz nem félek, és ami a fontosabb, hogy HanChen sem.
Az előadáson inkább szemmel verésnek tűnt a prof ténykedése, mint hipnózisnak. Megalázóbb volt, mint kínos. Thomas Mann Márió és a varázsló-ja jutott eszembe. A dokival a folyosói találkozás baljós képei, a prof meglepett arca....talán úgy végzi majd mint Cipolla. :-q
Hamár a doki. Mi baja lehet a lelkemnek? Éjjel-nappal végnélkül húzza az igát, lehet a kimerültségtől a fejfájás, az ájulás? Nem hiszem, az csak embernek van, Ő pedig egy droid, és kész. Ő az igazi fapofa, nem pókereznék vele, és nem csak azért mert nem tudok. [-x
Spoiler: mutasd
Nem világos nekem, mi az összefüggés a kocsiban talált GPS adatok, és a tömegsír felfedezése között. Halottkereső kutyáról hallottam,
műszerről még sohasem. Amikor jelzett, villogott egy halálfej.....ááááá. Különböző korú hullákat miért hordtak össze? hol őrizgetnek pédául egy éve halottat, és minek? rég meg kellett volna szabadulni tőle. Emberek fejébe chipet ültetni? ráadásul igencsak méreteset. A technika a sci-fi, a fantasy, és a nyolcvanas évek keveréke. Ritám, mond, hogy a végére minden értelmet nyer. #:-s

JinXi és HanChen igazi belevaló páros, nem mismásolják el a lamurt. :-*

Jó pihenést, szép hétvégét kívánok! :flower1:
"Optimistákra és pesszimistákra is szükség van egy országban. Az optimisták kitalálják a repülőgépet, a pesszimisták pedig az ejtőernyőt."
(G.B. Stern)
Rita
Adminisztrátor

Re: Memory Lost (2016) (20/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 6:22

Anyecska írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket. Egy kis lazulás után a rendőreinknek ismét bele kellett csapni a lecsóba. Minden elismerésem az íróé, hogy változatosan tudja szállítani az izgalmakat.
Számomra külön érdekesség XinJia karaktere. Zseniálisan van megírva és eljátszva nemkülönben. Ráismertem a tünetekre, mert sajnos a környezetemben előfordult ilyen, így közelebbről ismerem a betegséget.
A depresszió és valamilyen személyiségzavar együtt jár. Súlyos esetben mindkettő ön és közveszélyes. Hogy mitől alakul ki? Nem tudni. A statisztikák szerint az ilyen személyeknél szinte minden esetben ott volt a gyerekkori szeretetlenség, nemtörődömség és gyakran a genetika. A mi esetünkben ez beigazolódott. Nem is gondolnánk, hány ilyen ember él közöttünk. Nem látszik rajtuk, ha szembejönnek az utcán. Kezdetben mindenkit át tudnak verni, csak egy idő után látszik, hogy nincs velük minden rendben. Félelmetes? Nem?
A kezelése: a rossz hír az, hogy nem igazán működik, nagyjából addig, amíg a gyógyszerek hatnak. Ez a bevételtől kb 1 ½ óra. Betegségtudatuk nincs. Érzelmeik sincsenek. El tudod magad képzelni úgy, hogy nem érzel örömöt, bánatot, nincs empátiád senki iránt, lehet az a gyereked vagy az édesanyád? Az elvárások mentén élsz, mert tudod, hogy így felelsz meg a társadalomnak. Az ilyen ember céljai érdekében – mert csak saját maga számít-- minden, de minden eszközt felhasznál, előre tervez, mert ebben és csakis ebben zseni. Nem érdekli, hány ember – beleértve saját magát is – megy tönkre közben. Pont ez történt itt is, de szerencsére a célszemélyek megúszták élve, nagyobb baj nélkül.

Szerintem a doki sem 100-as, a kinézete, viselkedése, hogy mániákusan főz egy olyan nőnek, aki évek óta kollégaként, max. barátként tekint rá. Nagyon kíváncsi vagyok, mi kerekedik ki belőle. A párocskánk nagyon aranyos.
További szép estét Mindenkinek!

Kedves Anyecska!
Nagyon szívesen az újabb részeket!
Azt hittem, hogy ennyi idősen, 37 évet gyerekek közt
töltve már sok mindent megtapasztaltam, és nem sok újat tudnak mondani, mutatni nekem.
Erre itt van ez a betegség, amiről pár cikket elolvastam, és...
elborzadva vettem észre, hogy szóról szóra ráillik egy sereg gyerekre, akik közt vergődünk
nap, mint nap a kollégákkal. Normál általános iskola vagyunk, elvileg normál gyerekekkel,
de ez nem így van a valóságban, és ezt már régóta tudjuk. Most már értem, miért olyanok,
amilyenek, csak azt nem értem, hogy nekünk ezt miért nem mondta eddig senki, pedig sokakat
vizsgáltak közülük. Kimondják rájuk, hogy beilleszkedési, tanulási, magatartási zavarokkal
küzdenek, és hogy a többi gyerek közt oktathatóak, de fejlesztést igényelnek. Hogy tönkre
teszik a közösséget, az órákat, a pedagógusok, és legfőképpen az egészséges gyerekek
idegeit, az senkit sem érdekel.

Szegény Doki a mániákus főzésével tényleg elég szánalmas. A férfiakat szokták a hasukon
keresztül megfogni, ő Jin Xit akarja. A legszánalmasabb az, hogy nem veszi észre, hogy rá
csak barátként tekint a lány, semmi több. Mennyi ilyen van a sorozatokban! Én még nem
találkoztam ilyen beteges ragaszkodással a környezetemben.

A párocska tényleg nagyon aranyos!!

Kellemes hétvégét kívánok!

Ezután a mondat után egy világ kezdett összeomolni bennem:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 6:48

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a 21. rész feliratát. ( az élet néha átirja az elképzeléseinket) Örülönk, hogy felteszel részekete mégha egyenként is.
A dolgok mindig úgy jó ahogy történek.
Érdekes volt ez a rész is.
Nekem fura volt. hogy Dumagépet a Prof ilyen hamar "hipnotizálta " vagy igen vagy nem vagy már régebben is. igy azért nem lehet mindenkit hipnotizálni. Főleg nem egy rendőrt aki " jobb képzésnek" van alávetve.
Hogy a Prof se komplett az biztos az már abból látszott ahogy precizen pakolt az előadóteremben, mindennek megvan a maga helye!!!!! Valószinű Ő az egyik fő zakkant.
Fura volt Han Chen barátai, akik hazudoztak de ki tudja, E miket mesélt nekik és Ők meg benyelték a hazug dumát. Amit mondtak az pont E-ről szólt evégre Ő volt aki a gyilkolósok kozé került.
Az hogy DNS tesztet csináltak az állítólagos elhunyt barátnőről, az meg bla bla bla evégre itt vami teljesen másról van szó de még nem tudjuk pontosan miről.
A doki meg mint az őrült dolgozik, de vajon miért mit tett vagy nem tett meg időben vagy Ő is be van drótozva a gyilkolósok által???
Tényleg nagyon izgalmas. Közben jó, hogy szerelmeseink nem adják fel és örülnek egymásnak.
Köszi mégegyszer és várom a folytatást.
:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Nagyon szívesen a 21.-t is! Azért is tettem fel magában, mert fogalmam sem volt,
mikor tudom hozni a következőt. Ha még egyszer ilyen lesz, szintén magában is teszek ki részt.
Úgy alakul a történet, hogy minden részben nagyon sok kérdőjel, kétely, csavar, meglepetés lesz.

A Prof. még fantasztikusabb hipnózis technikákat is ismer, amit a 22. részben fog megcsillogtatni.
Ki tudja? Nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy jelenleg állítják. A történelem arról szól, hogy
lehetetlen dolgokról kiderül, hogy mégis lehetséges.

Igen, Xu professzor is beteg, ezt ő is tudja magáról, beszél róla a köv. részben.

A kollégák nagyon szeretik Han Chent, és csak védeni próbálják attól a nőtől, akiről hirtelen azt sem
tudják, hogy kicsoda. Úgy tudják meghalt, erre megjelenik a hasonmása. Hisznek a DNS vizsgálatnak,
mert az otthonról származó hajszál és a bomló testből nyert DNS megegyezik, és hisznek az aktáknak
is. Nem hiszem, hogy két tapasztalt rendőrt, egy civil, jelen esetben E csak úgy meg tud vezetni a
hazugságaival. És ott van a szakítás is, amiről maga HC beszélt nekik öt évvel ezelőtt....

A dokival kapcsolatos gyanú mindenkinél felmerül. Nem csoda, nem átlagos figura. Pedig ha jobban
végig gondoljuk, nem csinál mást, mint megszállottan dolgozik, ismert szaktekintély lesz belőle,
és megszállottan főz. Kész, ennyi! Ettől többet még nem csinált. Ja, egyszer verekedett is.

Legalább a szerelmeseknek örülhetünk, még ha néha üröm vegyül is az örömünkbe.

Valóban, a másik gyűrű HC nyakában van:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 6:59

:-h :flower1:
nildiko írta:Köszönöm szépen Rita a részeket.
Elmaradtam mindennel mostanában.

Ildikó, nagyon szívesen! Majd pótolod, ha lesz időd rá!

:flower1: :) :flower1: :D :flower1: :-ss :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 7:00

Anyecska írta:Rita! Köszönöm a 21. rész feliratát.

Anyecska, nagyon szívesen!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 7:11

f.ági írta:Szia Rita!
De jó, hogy van már 21. rész is. Fürdés és már nézem is.
Az előző két részről:
A 19. végén a csip totálisan meglepett. Kérdés, hogy mikor is került oda? Na és mi van rajta?
Anyecska leírása a betegségről félelmetes volt.
Jól gondoltam, hogy a névvel valami gond van Bai Jin Xi esetében. Kiváncsian várom mi lesz a mai részben.
Nem voltam valami szószátyár, de nagyon a fáradság kezd győzedelmeskedni rajtam ma.
A köszönöm majdnem lemaradt!! :-)

Szia Ági! Nagyon szívesen a 21. részt is!

A chip önmegsemmisítő volt, tehát nem tudni, miért tették T-be és E-be, de alkalomadtán ki fog derülni.

Nem csak Bai Jin Xi nevét, de még nagyon sok mindent homály fed. Jönnek is még olyan csavarok, hogy
csak győzzük szusszal, de közben apránként megtudjuk az igazságot is. Jó ez a sori! Jól meg van írva!

Sok szerencsét a mai vizsgádhoz! Örülök nagyon Ödön jó leletének!

Helyes ez a Prof! Nem hiába kedvence Doloresnek:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 7:22

B.Marika írta:Szia Rita! Jó rész volt, sok minden történt! A professzor érdekes figura, amikor a vizet emlegette a megjelenésekor éreztem,
hogy a víz fő szerepet fog játszani. Nem tudom megmagyarázni miért volt ez a gondolatom. Úgy gondolom a prof. is benne van csapatban. A barátok viselkedése is furcsa, nem teljes a kép. A dokira továbbra is gyanakszom. A prof. is ismeri. A holtestekről is keveset tudunk, gyakorlás közben haltak meg, vagy meg kellett halniuk! Gondolom majd kiderül.
Én tegnap a 15. résztől újra néztem, meg kellett tudnom kit takar az egyenruha!
Köszönöm szépen a fordítást, várom a következőket! :littlehearth:

Szia Marika! Pontosan így voltam vele én is! Tudtam, hogy nem véletlenül mutatják a palackokat.
Egyébként kit érdekelne, hogy van-e ott víz vagy nincs. És utána, amikor a Prof arról beszélt, hogy
nagy a hőség, nehogy kiszáradjanak, és a nézőtéren többen elkezdtek inni, az egyik rész jutott
eszembe a Columbo-ból, ahol szintén vízzel manipulálta a gyilkos az áldozata tudatalattiját.

A 22. részben fontos dolgok derülnek ki a Professzorról. A többi felvetésedre még nem válaszolhatok,
de egy biztos, minden ki fog derülni!

Azt hiszem, ha végeztünk a sorival, többen is újra fogjátok nézni. Én most, a fordítás alkalmával
teszem ezt, de mondhatom, így is nagyon izgalmas, sőt, ahogy jobban elmélyülök a szövegben, ezáltal
a történetben is, sok olyan dolgot találok, amire egyáltalán nem figyeltem elsőre.

Nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 7:28

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen a 21. részt.
Valóban kettővel is felért.Várom a folytatást a tömegsír miatt és a prof.miatt is.Elmentek egymás mellett a boncdokival,de a dokinak nem volt ismerős a professzor.Inkább az agya a nászutasokon járt. :ymdaydream:
Üdv. Nagyi :littlehearth:

Szia Nagyi! Nagyon szívesen az újabb feliratot!

A tömegsíros dolog nekem is új lesz. Annyi minden történik ebben a 36 részben, hogy már
el is felejtettem, hogy mi a lényege, mi történt azokkal az emberekkel. Na, majd kiderül!

Szegény Doki, elhappolták a szerelmét, még a szokásostól is csendesebb és befelé fordulóbb.
Arra még nem válaszolhatok, hogy kit ismert fel a Prof benne, vagy kivel tévesztette össze.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 7:29

leo-leo írta:Köszönöm a 21. rész feliratát!

Szívesen!

(%) :) (%)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 7:35

Gabóci5 írta:Ebben a részben van kérdőjel bőven!!! :-?

Itt az egyik.

Ez a kérdőjel felkiáltójellé változik a következő részben, de lesz utánpótlás!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 8:02

annamama írta:Kedves Rita Koszonom a 21 rész forditását most nézztem meg és még melegében irom is...Egyre jobban szeretem a mi kis szerelmeseinket ,hát igen egészen más csokot láttunk mint amit megszoktunk de a világitási technikájuk sem piskota na de minden egyutt és persze ok is csodálatosak voltak.....olyan igazi ...igazi belevalo két fiatal aki nem pirul el ha meglátja a másikat kicsit lengébb ruhában vagy a nélkul...:)...Hogy a kollégái kigyot -békát beszélnek a kis kriminál psychologus nyomozorol...na az majd kiderul mi abbol az igaz ha igaz egyáltalán...azért folytatodik a sori mi pedig azért nézzuk ide szogezve a számitogéphez , koromrágta izgalmak kozepedte...:)...A profeszor nem kicsit de nagyon is gyanus,sot tobb mint gyanus !!!A két kedvenckémet csak a kiváncsiság vitte az eloadoterembe ??? ...valahogy hihetetlen hogy pont a dumagépet választotta a prof...gyanus...roppant gyanus ! A patologusunk nekem elso perctol fogva gyanus de most valahogy ugy érzem o is manipulálva van ,chipje az biztos van ugy gondolom bár gondolni lehet .....de majd megtudjuk lassanként ezt is.Mikor a folyoson találkozott a proffal mint egy zombi ugy ment el mellete....szoval ott az utolso képsoroknál egyre jobban volt egy olyan érzésem hogy bár gyanusnak gyanus de lehet hogy valaki vagy valakik még agymosást vagy valami kodolt akármivel ami a chipen van irányitsák.......nem tudom miért de ez a chip dolog nem hagy nyugodni...:)...Hát ennyi telt tolem egy szuszra és nagyon várom a kovetkezo feliratodat.....:)....Anna .

Kedves Anna! Olyan sok mindent írtál, szomorú vagyok, hogy cserébe csak kevés felvetésedre
tudok válaszolni. De első az izgalom! Unalmas lenne a 36 részt végigvárni, ha lelőném a poénokat.
Így legalább hajt bennünket a kíváncsiság. Istenem, mennyi kérdésünk lesz még!

Mondtam, hogy jóféle romantikát fogunk kapni, és itt most nemcsak a csókról beszélek (de arról is).
És még nincs vége!

Még jó ideig kell várnunk rá, hogy megtudjuk, a kollégák igazat mondtak-e vagy sem. Az egy nagyon
kacifántos dolog lesz, érdemes kivárni.
Kedvenckéink azért mentek az előadásra, mert kiderült, hogy Xin Jia is elment az egyikre. Meg akarták
tudni, hogy ki ez az ember, hogy még a lány érdeklődését is felkeltette, pedig őt nem izgatta más, csak
Han Chen.

Nagyon nevettem a Doki-teórián, vagyis inkább azon, ahogy írtad: "gyanusnak gyanus de lehet hogy valaki
vagy valakik még agymosást vagy valami kodolt akármivel ami a chipen van irányitsák"
Szóval történjen bármi, egy biztos, a Doki gyanús! Ez a Doki! Mikor derül már ki valami nagyon biztos
róla???

Nagyon szívesen az izgalmakat! Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 8:27

szilagyongyi írta:Sziasztok! Drága Ritám! Hálásan köszönöm a huszonegyedik rész fordítását. Sok-sok kérdést teremtett ez a negyven perc, de nekem csak egy válaszom született: nem lettem okosabb magamnál. :-??
JinXi besározása nem kizárólag a küldetéssel lehet kapcsolatban (az abc banda is kenhetett rá) de tiszta lesz nem félek, és ami a fontosabb, hogy HanChen sem.
Az előadáson inkább szemmel verésnek tűnt a prof ténykedése, mint hipnózisnak. Megalázóbb volt, mint kínos. Thomas Mann Márió és a varázsló-ja jutott eszembe. A dokival a folyosói találkozás baljós képei, a prof meglepett arca....talán úgy végzi majd mint Cipolla. :-q
Hamár a doki. Mi baja lehet a lelkemnek? Éjjel-nappal végnélkül húzza az igát, lehet a kimerültségtől a fejfájás, az ájulás? Nem hiszem, az csak embernek van, Ő pedig egy droid, és kész. Ő az igazi fapofa, nem pókereznék vele, és nem csak azért mert nem tudok. [-x
Nem világos nekem, mi az összefüggés a kocsiban talált GPS adatok, és a tömegsír felfedezése között. Halottkereső kutyáról hallottam,
műszerről még sohasem. Amikor jelzett, villogott egy halálfej.....ááááá. Különböző korú hullákat miért hordtak össze? hol őrizgetnek pédául egy éve halottat, és minek? rég meg kellett volna szabadulni tőle. Emberek fejébe chipet ültetni? ráadásul igencsak méreteset. A technika a sci-fi, a fantasy, és a nyolcvanas évek keveréke. Ritám, mond, hogy a végére minden értelmet nyer. #:-s

JinXi és HanChen igazi belevaló páros, nem mismásolják el a lamurt. :-*

Jó pihenést, szép hétvégét kívánok! :flower1:

Kedves Gyöngyi! Nagyon szívesen a 21.-t is! Hidd el, nem vagy egyedül! Amikor elsőre néztem a sorit,
néha mind a két angol felirattal ellenőriztem a szöveget, mert nem akartam elhinni, amit olvastam.
Aztán meggyőződtem róla, hogy minden úgy van, ahogy látom, csak a szokásosnál rafináltabb a sztori.
Csak a végére leszünk teljesen okosak.

Érdekes, hogy én sem féltem, amikor Jin Xit vádak érték. Már a kezdet kezdetén annyira erősnek, és
igaznak mutatkozott a szerelmük Han Chennel, hogy biztos voltam benne, nem teszi meg velünk a
forgatókönyvíró, hogy szétrombolja. Ettől függetlenül a vádak, vádak. És a két rendőr barátnak sem
érdeke, hogy belerondítson a románcba, mégis megpróbálják megtenni. Szóval itt van valami!

Az örök gyanús Doki mellé, most megkaptuk a Professzort is.

A chipek kicsik, csak amivel megfogták őket, egy fekete csipeszszerűség, amiatt tűntek nagynak.

Hipnózis, folyosói találkozás, tömegsír, chip... minden értelmet fog nyerni... és amikor azt hisszük
értelmet nyert, akkor újra kérdőjeleket kapunk... szóval értelmet nyer minden... egyszer... a vége felé...

Legalább HC-ben és JX-ben egymással szemben nincsenek kérdőjelek. Úgy tűnik, egyelőre az ő szerelmük
az egyetlen stabil pont a történetben. Ezt nagyon szeretem!

Már az elején is viharos ágyjelenettel indítottak:

Kép Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 20. 9:08

Látom mindenkit rendesen felcsigázott a 21. rész. Szegény profot már szinte sajnálom, igazán adhatnának neki már egy pozitív főszerepet is,, mert pillanatnyilag nagyon utálom! :-q
A lány álmaiban mindig van egy kádjelenet, amikor a fiatalabbik énje jelenik meg, mintha titkolt ikertestvér lenne mint a fekete és fehér megjelenítése! Hát kíváncsi leszek, jó e az intuicióm... :D ,Pillanatnyilag valami ilyesmire tudok gondolni... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
És Á majdnem elfelejtettem...az ágyjelenet..az tuti hogy viharos volt az első részben :)) . szerencsére azóta 180 fokot fordult a világ :)) :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2018. január 20. 10:23

Kedves Rita!
Vittem a 15-21. részeket.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.Este maratonban megnézem.Nagyon sok mindent írtak az előttem levők ,én nem tudok hozzátenni.
További kellemes hétvégét kívánok.
csilla0602

HozzászólásSzerző: csilla0602 » 2018. január 20. 10:56

Kedves Rita! Már kezdett a sorozat letisztulni számomra, erre újabb váratlan események történtek. Most teljesen összekuszálódtam megint. De nem baj, így lesznek még érdekesebbek a részek. Szegény kis főhősnőnket jól besározták, remélem a csodálatos páros ezért nem ér véget, bár nem hinném.Most még jobban várom a kövi részeket. Még egy újabb prof? Lehetnek még többen is? Biztosan ő hipnotizált meg mindenkit :-w Ez még a jövő kérdése. :D , A doki még mindig nem szimpi, biztos neki is van az agyában chip. pont azóta van rosszul, mikor azt a másik kettőt mutatták. :-? Na ezek csak feltevések? köszönöm ezt az izgalmas pillanatokat! :x
lizzismith

HozzászólásSzerző: lizzismith » 2018. január 20. 11:47

Kedves Ritám, nagyon köszönöm az eddigi részeket. Már régen írtam, de otthon voltam, és ilyenkor csak a családra fókuszálok, megpróbálok minden percet kihasználni, amit velük tölthetek.
Sokat gondolkodtam, hogy mi lehet ez a rejtély a lány személyazonossága körül.
Ami biztos számomra: HC-vel párt alkottak, jegyesek voltak - az első részben álmodik JX a lánykérésről. Ekkor álmodja még: álarcban van és mintha ő is a banda tagja lenne (beépülésre tippelek), aztán HC menekíti ki valahonnan, és utána a robbanás.
Számomra úgy lenne értelme a dolognak: a banda rájött (biztos van rendőrségi kapcsolatuk), JX-t menekítette HC, közben volt a robbanás.
JX amnéziája: még bandatagként valamiféle agymosáson mehetett keresztül.
HC emlékezetkiesése: egy év kóma megmagyarázná, de itt van még valami rejtély. Egész biztosan vele is csináltak valamit, hogy ne emlékezzen, mert akkor kiderülne az esetleges rendőri kapcsolat és a szerepe az egész ügyben, vagyis, hogy mi történt igazándiból.
Eddig tagadták a barátok, munkatársak vehemensen a lány létezését, most gyorsan előjöttek egy sztorival: a lányt befeketítik. (szándékos, vagy tényleg nem tudják az igazságot, azt még nem lehet tudni)
Na eléggé elszállt az agyam: hiába, újra kell nézni, hátha felfedezek valami újat, vagy értelmet nyer valami.
"Az egyoldalú szerelemnek is van szavatossága"
- idézet Strong Woman Do Bong Soon című filmből
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2018. január 20. 12:09

Kedves Rita ! Túl vagyok a 21 rész megnézésén ,nem sikerült felvilágosodnom ,sőt nagyobb a fejemben a zűrzavar mint eddig ! Már örültem a nagy egymásra találásnak ,gondoltam jöhet az együtt nyomozás és akkor tessék ,lehet hogy JinXi nem az a lány ,hanem terrorista ,szerintem ez is a titkos küldetéshez kapcsolódik .Na mindegy izgulok még tovább ,remélem ők hisznek egymásban .Nagyon nem szeretem a Dokit ,de gyanús a Prof is ,szóval mindenki gyanús .Nekem nagyon szimpatikus Póker arc szép ez a fiú .Látlak magam előtt mikor leírtad nekem ,hogy megvilágosodok jót mosolyogtál ,várom nagyon a következő részeket ,mert mindig úgy elvágják a film végét és ott marad a kérdés bennem ( most mi van ?) Szép hétvégét .Jó pihenést kívánok ! Szeretettel Erzsébet !
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 18:43

Kata58 írta:Látom mindenkit rendesen felcsigázott a 21. rész. Szegény profot már szinte sajnálom, igazán adhatnának neki már egy pozitív főszerepet is,, mert pillanatnyilag nagyon utálom! :-q
A lány álmaiban mindig van egy kádjelenet, amikor a fiatalabbik énje jelenik meg, mintha titkolt ikertestvér lenne mint a fekete és fehér megjelenítése! Hát kíváncsi leszek, jó e az intuicióm... :D ,Pillanatnyilag valami ilyesmire tudok gondolni... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
És Á majdnem elfelejtettem...az ágyjelenet..az tuti hogy viharos volt az első részben :)) . szerencsére azóta 180 fokot fordult a világ :)) :littlehearth:

Kata! Annyira élvezem, hogy én tudok valamit, amit ti nem, de nem gonoszságból,
hanem annyira érdekes olvasni a találgatásaitokat. Kicsit sajnálom is, hogy nem
futó sorozatot fordítok, hogy együtt találgassak veletek! Azaz mégsem! Ezt futóként
szenvedés lenne fordítani!

A felvetésed: kicsit langyos.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 18:46

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Vittem a 15-21. részeket.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.Este maratonban megnézem.Nagyon sok mindent írtak az előttem levők ,én nem tudok hozzátenni.
További kellemes hétvégét kívánok.

Kedves Ica! Nagyon szívesen! Örülök, hogy beugrottál értük! Jó maratonozást!

Nagyon szeretnék holnap újabb két részt hozni!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. január 20. 18:48

Hahahaha...szóval valahol már egy hajszállal közelebb vagyok a megoldáshoz...csak tudnám hogy hol..... :)) :)) :)) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 18:55

csilla0602 írta:Kedves Rita! Már kezdett a sorozat letisztulni számomra, erre újabb váratlan események történtek. Most teljesen összekuszálódtam megint. De nem baj, így lesznek még érdekesebbek a részek. Szegény kis főhősnőnket jól besározták, remélem a csodálatos páros ezért nem ér véget, bár nem hinném.Most még jobban várom a kövi részeket. Még egy újabb prof? Lehetnek még többen is? Biztosan ő hipnotizált meg mindenkit :-w Ez még a jövő kérdése. :D , A doki még mindig nem szimpi, biztos neki is van az agyában chip. pont azóta van rosszul, mikor azt a másik kettőt mutatták. :-? Na ezek csak feltevések? köszönöm ezt az izgalmas pillanatokat! :x

Kedves Csilla! Ez végig hasonló lesz! Már olyan sok mindent fogunk tudni, és még akkor is
előállnak valamivel. De ez teszi izgalmassá a sorit, ahogy te is írod.

Ezt az egyet nem tartom titokban, hogy a párosunk a végéig megmarad. Nem fordítottam
volna le a sorit, ha nem így lenne. Nagyon is fog kelleni a happy end, legalább ennyit tudjunk
előre. Ez mindig reményt kell, hogy adjon.

A többiekről nem mondok semmit, még nincs itt az ideje.

A felvetéseidre: langyos, alig langyos (a szavak sorrendje nem számít)

Nagyon szívesen az élményt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 19:12

lizzismith írta:Kedves Ritám, nagyon köszönöm az eddigi részeket. Már régen írtam, de otthon voltam, és ilyenkor csak a családra fókuszálok, megpróbálok minden percet kihasználni, amit velük tölthetek.
Sokat gondolkodtam, hogy mi lehet ez a rejtély a lány személyazonossága körül.
Ami biztos számomra: HC-vel párt alkottak, jegyesek voltak - az első részben álmodik JX a lánykérésről. Ekkor álmodja még: álarcban van és mintha ő is a banda tagja lenne (beépülésre tippelek), aztán HC menekíti ki valahonnan, és utána a robbanás.
Számomra úgy lenne értelme a dolognak: a banda rájött (biztos van rendőrségi kapcsolatuk), JX-t menekítette HC, közben volt a robbanás.
JX amnéziája: még bandatagként valamiféle agymosáson mehetett keresztül.
HC emlékezetkiesése: egy év kóma megmagyarázná, de itt van még valami rejtély. Egész biztosan vele is csináltak valamit, hogy ne emlékezzen, mert akkor kiderülne az esetleges rendőri kapcsolat és a szerepe az egész ügyben, vagyis, hogy mi történt igazándiból.
Eddig tagadták a barátok, munkatársak vehemensen a lány létezését, most gyorsan előjöttek egy sztorival: a lányt befeketítik. (szándékos, vagy tényleg nem tudják az igazságot, azt még nem lehet tudni)
Na eléggé elszállt az agyam: hiába, újra kell nézni, hátha felfedezek valami újat, vagy értelmet nyer valami.

Kedves Lizzi! Egész jó az okoskodásod! Az ötletek közt már majdnem van forró is!

Ez az a hálátlan pillanat, amikor a te szép hosszú hsz.-ra csak röviden tudok válaszolni.
Annyi biztos, hogy egy pár voltak, vannak és lesznek/maradnak is. Azért ez már valami!

És ahhoz is szólhatok, mert nem veszi el az izgalmat, hogy HC volt kollégái azt mondják,
amit igaznak tartanak. Nem akarják befeketíteni Jin Xit. Korábban azért tagadták a
létezését HC előtt, mert úgy tudták, illetve még most is azt gondolják, hogy meghalt a
lány. Ha már úgysem emlékszik rá HC, és JX is meghalt, akkor igyekeztek úgy tenni, mintha
nem is létezett volna.

A felvetéseidre: jó meleg, hideg, meleg, jó meleg, langyos (a sorrend nem mérvadó)

Nagyon szívesen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 20. 19:42

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Túl vagyok a 21 rész megnézésén ,nem sikerült felvilágosodnom ,sőt nagyobb a fejemben a zűrzavar mint eddig ! Már örültem a nagy egymásra találásnak ,gondoltam jöhet az együtt nyomozás és akkor tessék ,lehet hogy JinXi nem az a lány ,hanem terrorista ,szerintem ez is a titkos küldetéshez kapcsolódik .Na mindegy izgulok még tovább ,remélem ők hisznek egymásban .Nagyon nem szeretem a Dokit ,de gyanús a Prof is ,szóval mindenki gyanús .Nekem nagyon szimpatikus Póker arc szép ez a fiú .Látlak magam előtt mikor leírtad nekem ,hogy megvilágosodok jót mosolyogtál ,várom nagyon a következő részeket ,mert mindig úgy elvágják a film végét és ott marad a kérdés bennem ( most mi van ?) Szép hétvégét .Jó pihenést kívánok ! Szeretettel Erzsébet !

Kedves Erzsébet! Mindenkit felzaklatott ez a Jin Xi-Su Mian ügy! De ahogy fentebb írtam,
emiatt nem kell aggódnunk! A párocska nem, de a kapcsolatuk sértetlenül átvészeli ezt az
akciódús sorozatot! Ők azért beszereznek majd kisebb-nagyobb-még nagyobb sérüléseket.

Mindenki gyanús! Így van! Ez most azért aktuális, mert Xin Jia felhívta HC figyelmét, hogy
figyeljen a körülötte lévőkre, tehát a közvetlen kollégái, akár Pókerarc is(!) gyanúsak.
Mi fog ebből kisülni?

Majdnem elfelejtettem! A 23. rész után újra jön az őrület, de nem olyan, mint amilyen a
T-ügyben volt!!!

Nagyon szívesen!

Most olvastam! Nan Fu Long alias Pókerarc 2013-ig modellkedett. 2008-ban Isztambulban
4. lett a 21. Világ Legjobb Modellje versenyen. De elnyerte már az Ázsia legjobb modellje,
és a legfotogénebb modell címet is. 2012-ben Kína 10 legkeresetteb top modellje közt
tartották számon. 2013-tól színészkedik. Főszerepe még nem volt.

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. január 20. 21:44

Szia Rita!
Akkor úgy néz ki a dokiban is lenne egy csip? Ezen agyaltam, amikor a két meglévőt összeérintették és ennek hatására rosszul lett.
A prof. is gyanúsan viselkedett a közelében. Nem olvastam még a hozzászólásokat, igy sötétben tapogatózok.
Kedvencem változatlanul Pókerarc. Szép szabályos arcéle van, tényleg modell alkat, de valahogy főszereplőnek még nem tudnám elképzelni. Lehet, ha látnám másban is, jobb lenne a viszonyítási alap. Itt viszont a fapofát tökéletesen játsza.
Rita! Köszönöm a jókívánságaid! :-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. január 21. 17:17

Hét óra felé érkezem a 22.-23. résszel, és jó sok izgalommal!

Kép

Vissza: “Kína”