Köszönöm szépen a tizenkilencediket is.
Olvasgatva a fórumot, nem igen tudok újat írni, csak ismételni Titeket. Engem is az egyetemi találkozás rázott meg, de alaposan. Szegény Moseng, kézenfogva Yichennel, erre Ying asszonynak szólítják. Én elsüllyedtem volna szégyenemben. Láttunk már tengernyi kínos jelenetet a drámák világában. Láttunk már ennél sokkal lehetetlenebb, arcpirítóbb helyzetet, ahol szegény női főszereplő méltóságát a sárba tiporják. De eddig mindig azt éreztem, hogy az író teremtette a lehetetlen helyzetet. Itt azonban mintha az élet rendezte volna, annyira valósnak éreztem, annyira sokkolt.
Valahol írtam, hogy Ying Hui rendes ember. Ebből most jócskán lefaragok. Elsősorban volt szerelme felé kiagyalt bosszúterve okán. Spontán a terv születése, ez egy hirtelen ötlet. 'Ha továbbmegy elengedem, ha idejön, megbosszulom a fájdalmamat. De Miért is? Már nem fáj, túl van rajta. Érzelemmentesen belerúg majd, had fájjon majd neki is. Nem szimpatikus nekem ez a büntetésosztogatás. És érzek itt még valamit. Mielőtt Ying Hui megérkezett volna, az évfolyamtársai a félrehúzódó volt szerelméről pletykálták, hogy ilyen bánatos arccal szakított annak idején vele. Nem lehet, hogy esetleg volt valami nyomós oka, hogy a gazdag fiút választotta?
Ami még komolyan sokkolt, az Moseng új házasságának érvénytelenítésére tett lépései. Ez nagyon gonosz.
Csalódást okozott nekem Ying Hui, amit nagyon sajnálok. Picit a cég ügyekben is gyanússá vált, hiszen a háttérvizsgálatok miatt utasította el Yichen irodája. Csak remélni tudom, hogy üzletemberként nem sáros. Jó pihenést, szép vasárnap délutánt kívánok!

és többször is orrba gomboltam

teljesen átéltem amit Yinchen érezhetett és átélt a bőrönd láttán, teljesen kétségbeesett.
.
Ezt miért nem lehet elfogadni? és milyen tapintatlan az erkélyes jelenettel felemlegetni a kisfiút...úgy hogy más is hallja! Na majd a 21. részben remélem jól helybenhagyva marad..legalábbis egyenlőre...
. 

Nem is értem miért nincs több önbizalma, Mosheng
) akciói pedig nagyon lehangolóak. Ez volna a szerelme?