Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Gabóci5

Re: Pretty Li Hui Zhen (29/40)

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 14. 15:04

Rita! Köszönöm, hogy hoztad az újabb részeket a sűrű elfoglaltságod ellenére. ^:)^
A történetben végre megtört a jég, és BH-nál győzőtt a jelen a múlt felett. Az igazság is kiderült ha mindenkinek nem is a legszerencsésebb időben.
Legnagyobb kedvencem Yimu volt. Sajnálom, hogy neki csak a 'második' szerepe jutott, én őt választottam volna.

Spoiler: mutasd
Velem olyan történt, ami 10 éve nem, hogy nem ázsiai sorozatot nézzek. ;) Mivel sosem nézek TV-t, nem hallottam még erről a nagy sikerű angol-amerikai koprodukcióban készült kosztümös drámáról. A fiam barátnője ajánlotta, hogy nézzek bele a Downton Abbey sorozatba, és ott ragadtam. Teljesen magával ragadott a korszak, a történet, a helyszín, a kosztümök, a színészek játéka és minden. Örülök ennek a kirándulásnak.
A helyszín ahol a felvételek részben készültek a Highclere Castle.

Kép
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2017. május 14. 15:27

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb két rész fordítását! ^:)^ :-bd :) Bár úgy látom, hogy a többieknek inkább Yi Mu a szimpatikusabb a két fiú közül, nekem akkor is BH a szimpatikusabb. Igaz, hogy kicsit- vagy nem kicsit- lassú, de szerintem akkor is kitartó, hűséges és talán ebből fakad a lassúsága, én ezért is neki szurkolok. :x Egyre jobban tetszik ez a sorozat.

Apropó, remélem jól haladsz a pakolással. %%- Kitartást a munkádhoz és a hivatalok "járásához"... :) :-h Szép napot kívánok! :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 14. 19:39

annamama írta:Kedves Rita................koszonom az uj a 28-29 részek feliratait,régen irtam már bár szinte naponta benézztem olvasgatni .A 20 résznél leélltam a sorival de aztán ujra neki iramodtam erre a két részre vártam már régen ,és itt eldontottem nincs tobb osszehasonlitgatás a koreaival most már onmagukért a kinai szinészekért nézzem a sorit...igy kellett volna elejitok kezdve,de még mindig jobb igy mintha abbahagytam volna...:)...kiváncsian várom hogy oldják meg a további problémákat..kedvencem itt is mint a koreai verzioban is a másodhegedus kisaranyosom......Szia legyen esomentes szép vasárnapunk mindnyájunknak Anna

Kedves Anna! Nagyon szívesen az újabb csomagot! Igazán örülök, hogy újra neki futottál!
Remélem, meghálálja majd! Még 11 rész van hátra, ahhoz elég sok még, hogy ne történjen
semmi. Én is kíváncsian várom, hogy tudnak-e még valami izgalmat belevinni.

Itt úgy sajnáltam Huizhent! Leesett neki a tantusz. Milyen csalódott lehetett:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 14. 19:50

nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb részeket :-bd \:D/ Felzárkóztam a filmmel. Őszintén bevallom, a koreai változat jobban tetszett, azért, mert ott kicsit gyorsabban haladtak az események. Persze ez a változat is tetszik, aranyosak a szereplők, kíváncsian várom a történet folytatását. Ma kirándulni megyünk, végre szép az idő, így a filmezés estére marad. Szép napot Neked is :flower1: :)

Szia Brigi! Én sem értem, miért kellett ilyen hosszú sorit csinálni egy 16 részesből.
Ha a kínaiak olyanok lennének, mint a thaiok, hogy változtatnak a történeten, akkor
még örülnénk is neki, de így?

Azért örülök, hogy folytatod tovább a sorit! Remélem nagyon jó volt a kirándulás!

Szegény Yi Mu már hányadszor próbálkozik, de süket fülekre talál:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 14. 20:02

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm, hogy hoztad az újabb részeket a sűrű elfoglaltságod ellenére. ^:)^
A történetben végre megtört a jég, és BH-nál győzőtt a jelen a múlt felett. Az igazság is kiderült ha mindenkinek nem is a legszerencsésebb időben.
Legnagyobb kedvencem Yimu volt. Sajnálom, hogy neki csak a 'második' szerepe jutott, én őt választottam volna.

Velem olyan történt, ami 10 éve nem, hogy nem ázsiai sorozatot nézzek. ;) Mivel sosem nézek TV-t, nem hallottam még erről a nagy sikerű angol-amerikai koprodukcióban készült kosztümös drámáról. A fiam barátnője ajánlotta, hogy nézzek bele a Downton Abbey sorozatba, és ott ragadtam. Teljesen magával ragadott a korszak, a történet, a helyszín, a kosztümök, a színészek játéka és minden. Örülök ennek a kirándulásnak.
A helyszín ahol a felvételek részben készültek a Highclere Castle.

Kép

Gabi! Nagyon szívesen! Szerencsére ma végeztünk mindennel, úgyhogy a legnagyobb teher
lement rólam. Olyan szívesen vetném bele magam holnap a fordításba, erre szülői értekezlet
lesz, későn jövök haza.

Én is hallottam róla, hogy nagyon jó az a sorozat, amit most nézel. A kollégáim még akkor
nézték, amikor elkezdték vetíteni. A változatosság gyönyörködtet. Akkor ez nálad is igaz!

Nagyon szívesen a feliratokat! Ha a színészi játékot nézzük, négy kedvencem van, ha a
szerepeket veszem figyelembe, akkor kettő. Yi Mu alias Zhang Bin Bin mindkettőben benne
van. Én is őt választanám!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 14. 20:09

szvakneildi írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb két rész fordítását! ^:)^ :-bd :) Bár úgy látom, hogy a többieknek inkább Yi Mu a szimpatikusabb a két fiú közül, nekem akkor is BH a szimpatikusabb. Igaz, hogy kicsit- vagy nem kicsit- lassú, de szerintem akkor is kitartó, hűséges és talán ebből fakad a lassúsága, én ezért is neki szurkolok. :x Egyre jobban tetszik ez a sorozat.

Apropó, remélem jól haladsz a pakolással. %%- Kitartást a munkádhoz és a hivatalok "járásához"... :) :-h Szép napot kívánok! :)

Kedves Ildi! Nagyon szívesen a újabb részeket!

Nekem nem Bay Haoyu karakterével van gondom, hanem Peter Sheng alakításával.
Összevetve a többi főbb szereplő játékával, az övé rettentő szegényes, még akkor
is, ha nem egy élénk, vicces, hanem inkább csendes karakter az övé.

Köszönöm kérdésed! Hivatalok letudva, ma a pakolás utolsó fázisa is megvolt. Már
csak egy kis utómunka van, és vége! Nagy teher ment le rólam a mai napon!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 14. 20:10

Jó szórakozást kívánok a Princess Hours 4. részhez is!

Már le volt fordítva, de csak most este tudtam átnézni, és javítani. Mivel az esküvő mindenkit
érdekel, nem várok vele, kiteszem.
Nagyon klassz rész volt! Minden sallangtól, idétlenkedéstől, visítástól mentes. Továbbra is imádom
a sok virágot, akár élőben, akár ruhamintán, brosson, lámpában...! Egyre több lesz, nem tudom,
hogy csinálják.

Tudtam, hogy a 4. résztől fog igazán beindulni és kedvem szerint alakulni a sztori. Ugyanez volt
a többi feldolgozásnál is.

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 14. 21:40

Kedves Rita!
Befutottam én is végre.Dolgoztam szombat vasárnap.(Ilyet még nem csináltam, egy bútorboltban családi hétvége volt és ott kellett sütit sütni egész nap.)
Hálásan köszönöm neked a 28-29. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nagyon tetszett, de ahogyan Gabóci is írta Yimu volt aki vitte a sorozatot a hátán. Nagyon sajnáltam, de mindenki örömmel elfogadna egy ilyen barátot, önzetlen, kedves és még nagyon helyes is.Én neki adnám HZ.
Szépen kibontották a titkokat és igen kizárólag Yimunak lehet köszönni, hogy ilyen szépen meglett oldva a két barátnő kapcsolata. :ymapplause:
Érzelmes két rész volt az biztos. :littlehearth:
Szép estét kívánok.Marcsi :)
Ui: A Princess Hours részek letöltve és kezdek bele rögtön.Köszönöm szépen. :ympeace:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 14. 21:52

gyomar írta:Kedves Rita!
Befutottam én is végre.Dolgoztam szombat vasárnap.(Ilyet még nem csináltam, egy bútorboltban családi hétvége volt és ott kellett sütit sütni egész nap.)
Hálásan köszönöm neked a 28-29. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Nagyon tetszett, de ahogyan Gabóci is írta Yimu volt aki vitte a sorozatot a hátán. Nagyon sajnáltam, de mindenki örömmel elfogadna egy ilyen barátot, önzetlen, kedves és még nagyon helyes is.Én neki adnám HZ.
Szépen kibontották a titkokat és igen kizárólag Yimunak lehet köszönni, hogy ilyen szépen meglett oldva a két barátnő kapcsolata. :ymapplause:
Érzelmes két rész volt az biztos. :littlehearth:
Szép estét kívánok.Marcsi :)
Ui: A Princess Hours részek letöltve és kezdek bele rögtön.Köszönöm szépen. :ympeace:

Kedves Marcsi! Ismét köszönöm a jó kis összefoglalót! Hihetetlen, hogy mindenki BH-t akarja,
mikor itt van ez a csodapasi! Igazán összehozhatnák Qiaoval! Összeillenének!

Marcsi! Bútorboltban sütit sütöttél??? Első hallásra igen bizarr, de el tudom képzelni.

A Princess Hours kedvenc lesz szerintem!

Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. május 14. 22:11

Rita! Vittem a hiányzóim, köszönöm szépen! :-)
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. május 14. 23:15

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm az újabb részeket.Örülök,hogy az elfoglaltságod végén már a Te napjaidban is látszik a fény.
Nagyon kedves volt ez a két rész,még az eddiginél is aranyosabb,mert a nagy problémák így,úgy feloldódtak. :-* Yimu és Hu Zhen között szerintem páratlanul jó a színészi összhang. :ymapplause: Ez a fiú viszi a hátán az összes többi szereplőt.Ha ő megjelenik a munkahelyen,a folyosón,vagy a kávéautomatánál,a téren a padon valakinek rögtön kisüt a nap. :flower1: Pedig Ő is nehéz időszakon megy keresztül. :-ss
Kíváncsi lennék esetleg más filmekben, sorozatokban milyen szerepeket kapott eddig? De jó,ne szaladjunk előre!
Nem mondom,hogy rossz a párosítás,de a barátnőt semmiképpen nem sóznám rá csak,hogy Ő ne maradjon egyedül.Nem jó ember ,csak azért különb a mint saját maga,mert, akik körülötte vannak, belátóak a hibáival szemben.
Kedves Rita! Látom,itt írtad,hogy már van 4. rész a másik sorozathoz.nagyon örülök,Köszönöm azt is.Üdv.Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
HKata

HozzászólásSzerző: HKata » 2017. május 15. 9:24

Kedves Rita!

Idáig mindig a megáról töltöttem le a filmeket, de most nem engedi. Próbáltam máshogyan, a többi elérhetőségnél, de nekem nem megy. Nem értek hozzá. 30 részig van meg. Tudnál nekem segíteni? Az újonnan fordított sorozatnál,a goongosnál is ugyanígy jártam, így csak a fordítást tudtam letölteni. Kérlek,ha tudsz segíts nekem?
SIKERÜLT! ;)
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 15. 12:02

"Marcsi! Bútorboltban sütit sütöttél??? Első hallásra igen bizarr, de el tudom képzelni. "
Igen Rita! Családi hétvégét rendeztek,é s a gyerekek Legóztak, kézműveskedtek, mi pedig sütit sütöttünk az egyik konyhában.
Szép hetet kívánok.Marcsi :)
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. május 15. 16:16

Szia Rita! A tegnapi nagy viháncolásban már nem jutott rá idő, hogy meg nézzem a folytatást. Ma bepótoltam.
Nagyon jó részek voltak, sokat nevettem. Végre kiderült az igazság, amit már nagyon vártunk!
Köszönöm szépen a fordítást! Most azért pihenj kicsit!
:movingflower: :movingflower: :movingflower:
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. május 15. 18:33

Köszönöm az újabb részeket
Darinka

HozzászólásSzerző: Darinka » 2017. május 15. 19:10

Köszönöm szépen az újabb részeket is.:)
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2017. május 18. 18:01

Akinek nem sikerül letölteni a MEGA-ról: ... Nem a mega működik rosszul, hanem a böngésző, ha böngészőt váltotok akkor simán le lehet tölteni. :-h
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2017. május 19. 8:55

Draga Rita!
Legyszives,ne keseregj mar a valasztasodon,nekem nagyon tetszik es varom a folytatast,amikor van idod ra. ;)
Szeresd a Pretty-t is,jol valasztottal,igaz en nem lattam a koreait,igy ezzel tokeletesen elegedett vagyok. :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 19. 9:28

Nem könnyű böngészőt váltani, de nekem most simán lejöttek a részek bárhonnan töltöttem megát. van amikor meg egész nap egyet sem.
Nekem most a torrentem van megbolondulva a változatosság kedvéért, fele piros. de hogy miért?! Egyébként egyik nap még a gmailmom is meg volt bolondulva, és csak úgy tudtam sokára belépni, hogy ki kellett húzzam még a reutert is, és mindent kikapcsolva pihentetni jó negyed órát.
azóta rendben van a mega és a gmail is... :-h :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 20. 7:14

Kedves Ági, Kata, HKata, Nagyi, Marcsi, Marika, Leo-leo,
Darinka, Ildikó és Éva!

Nagyon szívesen a feliratokat! Végre ma lesz időm a Pretty-vel is foglalkozni! Azt tervezem,
hogy hétfőre elkészítem a 30. rész fordítását. Remélem, nem jön közbe semmi!

Magdimama írta:...Yimu és Hu Zhen között szerintem páratlanul jó a színészi összhang.

Egyetértek veled, Nagyi! Amikor összepasszoló párost sikerül találniuk a készítőknek,
abból csoda tud születni. Fang Bib Bin és Dilraba Dilmurat együtt még jobb színészek,
mint külön-külön, mert ha együtt vannak erősítik egymást. Nagyszerű színészek!!!!
Magdimama írta:Ez a fiú viszi a hátán az összes többi szereplőt.Ha ő megjelenik a munkahelyen,a folyosón,vagy a kávéautomatánál,
a téren a padon valakinek rögtön kisüt a nap. :flower1: Pedig Ő is nehéz időszakon megy keresztül.

Ezt olyan szépen megfogalmaztad! Nincs is mit hozzátenni. Így igaz, ahogy írtad.
Olyan jól meg van írva Yi Mu karaktere, de FBB a tehetségével még tesz is hozzá.

HKata! Örülök, hogy végül sikerült a letöltés! Átmeneti lehetett a gond, mert akkor,
amikor neked problémád volt mások is panaszkodtak, de mára már nem olvasom
sehol, hogy panaszkodnának a megára.

boszorkany írta:Legyszives,ne keseregj mar a valasztasodon,nekem nagyon tetszik es varom a folytatast,amikor van idod ra. ;)
Szeresd a Pretty-t is,jol valasztottal,igaz en nem lattam a koreait,igy ezzel tokeletesen elegedett vagyok. :)

Szia Éva! Csak mérges vagyok! magamra azért, mert annak ellenére belekezdtem a
fordításába, hogy tudtam, a kínaiak nem sok mindenen változtatnak a feldolgozásaikban.
A thaiok a jó példa, hogy kell ütős, a legendás, tömegek által imádott eredetit leköröző
remake-ket készíteni.

Szeretem a Prettyt, ezzel nincs gond. Szerencsére én sem láttam az eredetit. Azt azért
sajnálom, hogy pont most, a célegyenesben nem tudok annyi részt hozni belőle, amennyit
megszoktunk, de nincs mit tenni, a Princess muszáj ez elé tennem, annyira de annyira
tetszik!

Kellemes hétvégét kívánok Mindannyiunknak!

Újra együtt! Fang Bin Bin és Dilraba Dilmurat a King's Woman forgatási helyszínén:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 20. 7:51

Rita, várunk türelmesen. Mindegyik sori nagyon tetszik, mindegy melyikből hozol, egyformán örülök neki. :D :ymblushing: :littlehearth:
Viszont vannak más sorik amiket szintén nézek, és lehet ha megnézem a The Princess Weiyoung újabb részét is! Vasárnapra meg a Defendant van betervezve, ott is az utolsó előtti rész jön.Eszméletlen izgalmas mindkettő.
Kellemes hétvégét kívánok, bár riogatnak bennünket az előrejelzések, hogy nem lesz eseménytelen az időjárás! :-h :ymhug: :movingflower: :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :littlehearth:
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2017. május 20. 14:02

Szia Rita!
Nagy örömömre sikerült leszedni a videókat. Viszont meg is üt a guta, mert éppen el akartam újságolni, hogy a vikiről sikerült leszedni a Prettyt, mire belépek ide kipróbálom és a mega is elindult.((( Ez direkt játszott velem. Nem tudom, hogy mi lehetett vele, mindenesetre nem voltam elég türelmes úgy néz ki. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Majd a végén fogok maratonozni.
Szép hétvégét mindenkinek: Éva
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 20. 16:30

Éva! Ide is kiírom, hogy elküldtem e-mailben a Princess Hours hét részét!

Remélem, sikerül letöltened!

:flower1: :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :flower1: :D :flower1: :flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 13:39

Körülbelül másfél óra múlva érkezik a 30. rész!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 21. 14:55

Jó szórakozást kívánok a 30. részhez!

A Princess Hours miatt, ilyen össze-vissza fogom hozni az utolsó 10 részt, de hozom,
és az a lényeg!

Kép
Kép
Kép
Kép

Vissza: “Kína”